Nieuw

De grote Palestijnse afpersing: Hebben de Arabieren er genoeg van?

Door: Bassam Tawil – Vertaald door: W.J. Jongman en H. Sleijster

  • Veel mensen in het westen zijn zich er niet bewust van dat de Palestijnen elk vredesinitiatief torpederen en anderen de schuld te geven.

  • De Palestijnen slaan los alarm – maar er zijn nog slechts enkelen in de Arabische wereld die naar hen luisteren. Dit is op een bepaalde manier bemoedigend en biedt hoop voor hen, dat ze tenslotte na decennia van het repressieve en corrupte bestuur worden bevrijd.

Een Saoedische jongeman postte video’s op sociale media waarin hij de Palestijnen “honden” en “varkens” noemt . De man zegt dat Saoedi-Arabië aan deze ondankbare Palestijnen “miljarden dollars” heeft verstrekt tijdens de afgelopen decennia. “De Palestijnen” leven op kosten van de Saoedi-Arabische gewone man, en “melken ons al gedurende decennia uit”.

De video’s, die sindsdien rondgaan, hebben begrijpelijkerwijs gezorgd voor scherpe veroordelingen die uitgesproken zijn over de Palestijnen. Die zeggen dat ze niet openbaar zouden zijn gemaakt zonder de stilzwijgende toestemming van de Saoedische autoriteiten. De voor de Palestijnen beledigende video’s zijn een zoveelste teken van toegenomen spanningen in hun betrekkingen met Saoedi-Arabië.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/11486/palestijnse-afpersing

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5812 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on De grote Palestijnse afpersing: Hebben de Arabieren er genoeg van?

  1. op deze feestdag herhalen we deze effe,

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: