Nieuw

15 jaar cel voor spekblok in moskee gooien

Varkensvlees, Pixabay.

TITUSVILLE – Een Amerikaanse man die een blok rauw spek in een moskee heeft gegooid, heeft van de rechter een celstraf van vijftien jaar gekregen.

Michael Wolfe (37) heeft vandalisme bekend, zo bevestigt een woordvoerder van de rechtbank tegen Florida Today. Hij had op die bewuste dag in januari 2016 ingebroken in de moskee. Wat zijn motief was, is niet bekend. In een andere zaak over een gewapende overval werd Wolfe vrijgesproken.

Voordat Wolfe zijn slag sloeg, gebeurden door het land soortgelijke incidenten bij moskeeën. Moslimgroepen spraken destijds hun zorgen uit over de anti-islamitische aanvallen.

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1400779/15-jaar-cel-voor-spekblok-in-moskee

Doe mee met 933 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6022 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on 15 jaar cel voor spekblok in moskee gooien

 1. 15 jaar voor zoiets is niet normaal maar riekt naar SHArIA en daarmee dus niet normaal in onze Westerse samenLeving.
  Weg met Sharia !

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // december 6, 2017 om 22:08 //

  Dit soort straffen heeft geen maatschappelijk doel anders dan totale onderwerping van ons rechtssysteem aan Islam. Ik neem aan dat er hoger beroep bestaat in de VS want dit soort strafmaat is natuurlijk totaal absurd. We kennen hier in Nederland ook al een soortgelijk geval, wat pijnlijk bloot legt dat ons onafhankelijke rechtsysteem volledig is opgeheven en dit soort straffen een politieke motivering heeft Extreem straffen om de volkwoede te onderdrukken. Tijdelijke lapmiddelen die ooit zullen terugslaan in de gezichten van hen die ze uitdelen. De verantwoordielijkheid ligt bij de politiek die de burger de hoek indrijft en de mond snoert. Zoiets is de blauwdruk uit de geschiedenis van opstand en revolutie.

  Liked by 4 people

 3. polderboy // december 6, 2017 om 23:28 //

  Spek, knoflook, zilveren kogels, houten staken? Dat helpt niet tegen die knalkabouters hoor.
  Tegenwoordig verkopen ze Birmese billenkoek, daar jaag je dat levensgevaarlijke ongedierte echt voorgoed mee weg.

  Liked by 2 people

 4. Barbaarse moslims zijn ook de grootste huilebalken van deze planeet.
  De Sharia laat dit duidelijk zien.
  Het zijn tere zieltjes die niks kunnen hebben en om de kleinste dingen iemand een straf kunnen geven die eerder passend zou zijn als die iemand een moord gepleegd zou hebben.

  Liked by 1 persoon

 5. Als de man er hier eentje met ze dronken kop, geplet had tegen een muur met SUV, had ‘m dat hooguit een werkstraf opgeleverd.
  Je moet hier altijd zorgen dat je dronken genoeg bent of genoeg pilletjes naar binnen heb gewerkt, dat is hier altijd goed voor een werkstraf.
  Je wist namelijk even niet meer waar je mee bezig was op dat moment.

  Liked by 1 persoon

 6. Bert G das een goede tip thnx

  Like

 7. ongelovige // maart 1, 2018 om 12:50 //

  Als ongelovige kon ik dit bericht niet geloven. Dus ik ben een tijd aan het zoeken geweest. Weten jullie wel dat de man, behalve een spekblok achterlaten, ook een stel ruiten en lampen heeft ingeslagen??? Oei, oei, oei. Die is er nog genadig van af gekomen.

  Inmiddels blijkt dat Ollonkreng niet vervolgd gaat worden voor haar demonisering van Baudet omdat het ongekozen kreng ambtshalve de ‘kernwaarden van Nederland zegt te verdedigen: de democratie, de rechtsstaat, onze vrije en open samenleving’.

  Inmiddels wil iemand wiens naam ik niet over mijn toetsenbord kan krijgen, maar die lijkt op de kruising van een hond en een zeug, de Polen bestraffen omdat ze geen onafhankelijke rechtspraak zouden hebben. Ik vraag me af hoe een dergelijk ongekozen misbaksel het uit zijn vers gegroeide haatbaard kan krijgen.

  Liked by 2 people

 8. ongelovige // maart 1, 2018 om 16:57 //

  Overigens, in Frankrijk kunnen ze er ook wat van.
  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/03/le-pen-aangeklaagd-voor-tonen-is-onthoofding-591722/
  Le Pen aangeklaagd omdat ze foto’s van een IS onthoofding op Twitter heeft gezet. Daarvoor is zelfs haar immuniteit als parlementariër opgeheven.
  Uiteraard is de onthoofder zelf in Frankrijk van harte welkom.

  De rechtspraak in Europa is mors en mors dood.

  Liked by 1 persoon

 9. Esperanza // maart 1, 2018 om 17:51 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s