Nieuw

Texas state university print artikel dat oproept tot witte genocide

De studentenkrant van de Texas State University bracht op 28 november een opinie uit van filosofie student Rudy Martinez genaamd “Je DNA is een gruwel”. Iedereen die twijfelt aan het feit dat het Amerikaanse universitaire systeem een ​​grote linkse indoctrinatiemolen is geworden, hoeft niet verder te zoeken.

Sindsdien is het artikel snel verwijderd van de onlineversie van de University Star. Voordat het in het geheugengat viel, werd het gefotografeerd, gemakkelijk leesbaar met vergroting. Dit is wat het te zeggen heeft.

Het begint:

“Nu ben ik wit geworden, vernietiger van werelden.”

Als ik denk aan alle blanke mensen die ik ooit ben tegengekomen – of het nu professoren, leeftijdsgenoten, geliefden, vrienden, politieagenten, enz. Zijn – is er misschien maar een dozijn dat ik als “fatsoenlijk” zou beschouwen.

De openingszin is een aangepast citaat uit de Bhagavad Gita. Het stelen van een oude Arische klassieker, is dat geen culturele toe-eigening?

(ingekort)

Je bent niet wit geboren, je werd wit. Je blijft actief wit. Je bent van jezelf vervreemd en bent, in die afwezigheid, gevuld met een trouw aan een land dat nooit groot was.

In je witheid krijg je de luxe dat je niet dagelijks aan ras hoeft te denken. Je hartslag versnelt niet wanneer je aangehouden wordt en je staart naar de rood-blauwe lichten van het fascistische voetvolk dat we politie noemen. Je verlaat je huis niet terwijl je je afvraagt of je ooit nog terug zult komen. Je geeft er niks om.

Door het huidige politieke klimaat, waarin een witte supremacist in het Witte Huis woont en zijn soortgenoten die proberen het tegendeel te bewijzen, zie ik blanke mensen als een aberratie.

Witheid zal voorbij zijn omdat we willen dat dat zo is. En wanneer het sterft, zullen er miljoenen culturele zombies doelloos ronddwalen in een enorm veranderd landschap.

Ontologisch gezien betekent blanke dood bevrijding voor iedereen. Aan u, goedhartige liberalen, apathische nihilisten en rechtsextremisten: accepteer deze dood als de eerste stap om uzelf te definiëren als iets anders dan de onderdrukker.

Bron (ingekort en het commentaar van de schrijver heb ik weggelaten):

http://www.returnofkings.com/140464/texas-state-university-prints-article-calling-for-white-genocide

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8719 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Texas state university print artikel dat oproept tot witte genocide

 1. Henk der Niederlànder // december 5, 2017 om 00:38 //

  Godvergloeiende, deze idioterie begint totaal uit de klauwen te lopen.

  Like

 2. Duchesne // december 5, 2017 om 10:24 //

  De extreme meningen van gekleurden en sommige witten zijn de voorbode voor een mondiale gecombineerde rassen en godsdienst oorlog. Massale volksverhuizingen, verschillende landen die failliet zijn en waar eigenlijk van economie geen sprake meer is. Oogsten die mislukken door extreme weersverandering, de dierenwerled waar massaal alles aan het sterven is…..En dan komt daar ook nog de factor “to have and have not” bij……Ja, ik snap dat John de Mol zijn aandelen aan het verkopen is en zijn imperium met alle lopende projecten aan het opdoeken is. Dat Nieuw Zeeland een rem heeft gegooid op buitenlandse huizen kopers, er zijn veel tekenen dat er een wereld omvattende storm op komst is.

  De toekomst van Europa is er een van rivieren vol bloed en rokende ruines, van massale slachtingen en hongersnood, van onmenselijkheden en waanzin. De EU is daarbij de grote organisator van deze waanzin, in dienst van Arabisch geld. De macht die ze willen hebben ze al verkocht voor ze deze hadden, want hun beleid laat alles waar Europa ooit voor stond stagneren.

  Eigenlijk ongelofelijk dat lieden zo blind zijn voor de realiteit dat ze liever hun eigen kop in een strop steken dan hun beleid te wijzingen. Dat is pas echte totale angst…..

  Liked by 1 persoon

 3. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 4. templars2017 // december 6, 2017 om 23:17 //

  Dat het scheef gaat is zeker en de ene maal gaat het wat sneller dan de andere maar alles wijst in één richting , de beschaving gaat eraan er is te veel aan het gebeuren ,er zijn te veel hotspots op onze bol en islam speelt hier een heel grote rol in , nu , het is wat het is maar ik had mijn oudere dagen toch anders voorgesteld dan een steeds groeiende angst dat het eind komt,
  je weet dat er iets in de lucht hangt ,je weet alleen niet wat ,en dat is iets dat zwaar weegt na een tijd .
  Dat Europa een groot deel van de klappen gaat vangen is bijna zeker ,meer dan 70 jaar vrede op ons oude continent ,alles is volgebouwd ,teveel regeltjes ,geen zier vrijheid meer , door de terreurdreiging wordt je overal in de gaten gehouden ,je mag niet meer zeggen noch doen wat je wilt ,het is precies als een gevangenis zonder muren ,om maar te zwijgen van de geestelijke last die dat meebrengt.
  Maar het meet vervelende is dat wij deze situatie niet hebben gecreeërd ,wij moeten ze ondergaan ,willen of niet.
  Wat de toekomst breng voor onze kinderen weet ik niet maar het is onze taak om er voor te zorgen dat deze zo goed mogelijk zal zijn voor hen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s