Nieuw

Spuugde groepsverkrachtte vrouw in haar mond: Asielzoekers vertellen tijdens verhoor dat ze droog was toen ze pijpte

Foto's uit het vooronderzoekprotocol van de politie. © Nyheteridag

Zweden – Toen de groepsverkrachtte vrouw werd gedwongen om een ​​van de mannen af te zuigen was ze droog in haar mond. Een van de andere mannen die de vrouw van achteren penetreerde hielp toen. Hij spuugde de vrouw in haar mond, zodat ze vervolgens een andere verkrachter kon blijven pijpen. Dit blijkt uit het verhoor in het vooronderzoekprotocol van de politie.

Door: Chang Frick – Vertaling: ‘Rommel’

Fenixx heeft al eerder bericht over de gewelddadige groepsverkrachting die vorig jaar plaatsvond in een trappenhuis in Fittja. Een vrouw werd mishandeld en meerdere uren door een groot aantal asielzoekers groepsverkracht. Toen ze na de groepsverkrachting hulp zocht in het centrum van Fittja werd haar verteld dat ze walgelijk was. Het was pas nadat ze het centraal station van Stockholm wist te bereiken dat ze erin slaagde om contact op te nemen met de politie die haar vervolgens naar het ziekenhuis bracht.

In een uitgebreid vooronderzoekprotocol wordt beschreven hoe de vrouw werd vastgehouden, mishandeld en meerdere malen werd verkracht door verschillende mannen. Gedeeltes van de groepsverkrachting werden ook met mobiele telefoons gefilmd. Evenzo werd haar geld gestolen in verband met de verkrachting, schrijft de politie.

In een deel van het onderzoeksrapport waarin de politie een van de mannen ondervraagt, zegt hij dat de vrouw droog in haar mond was toen ze een van de mannen pijpte. Tegelijkertijd werd ze door een andere man van achteren gepenetreerd. De man die haar van achteren penetreerde, besloot om “te helpen” om het probleem van een droge mond op te lossen.

“Open je mond, zei hij, en toen ze haar mond opende spuugde hij, toen hij speeksel had gemaakt, eenvoudigweg in haar mond en daarna begon ze weer te pijpen”, vertelde een van de mannen tijdens de ondervraging.

“Soms drie tegelijk”

In een rechtsgetuigschrift van het Söderziekenhuis staat dat “de mannen aan N.N.’s haar begonnen te trekken, haar kleding afscheuren, duwen N.N. op de grond, pakken haar hoofd vast en bonken het op de stenen trap. Daarna beginnen ze haar te verkrachten”. Verder staat er dat “minstens acht tot negen mannen haar zowel oraal, vaginaal als anaal zijn binnengedrongen. Soms drie man tegelijkertijd”. Naar schatting duurde de groepsverkrachting vier uur.

De jongste aanwezige man wordt geschat op ongeveer 15 jaar oud. Volgens het vooronderzoekprotocol is hem door de andere mannen gezegd “jij mag haar niet neuken”.

“Ze hebben zowel in haar als op haar, en op haar kleding geëjaculeerd”, staat in het vooronderzoekprotocol.

Drie mannen die in hechtenis zaten, worden beschuldigd van grove verkrachting. Nog twee mannen worden beschuldigd van medeplichtigheid aan grove verkrachting. Het proces gaat deze week door.

Bron:

https://nyheteridag.se/spottade-gruppvaldtagna-tjejen-i-munnen-mannen-i-fittja-berattar-i-forhor-att-hon-var-torr-nar-hon-sog-av/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6354 Articles)
Altijd in oppositie.

17 Comments on Spuugde groepsverkrachtte vrouw in haar mond: Asielzoekers vertellen tijdens verhoor dat ze droog was toen ze pijpte

 1. Er is maar 1 straf mogelijk voor dit soort …. ik kan er geen passende naam voor bedenken, ieder dier uit de dierenwereld is te goed en netjes om met deze fecaliën te vergelijken … dat is hun lul amputeren, bij de aanplanting, vanaf 10 jarige verkrachters !

  Liked by 3 people

 2. trebor2110 // december 5, 2017 om 08:44 //

  Evenzo werd haar geld gestolen in verband met de verkrachting, schrijft de politie.

  Ja voor seks moet je nu eenmaal betalen .

  Liked by 3 people

 3. trebor2110 // december 5, 2017 om 08:48 //

  “Ze hebben zowel in haar als op haar, en op haar kleding geëjaculeerd”, staat in het vooronderzoekprotocol.

  Jeetje je weet als verkrachter toch dat je nooit op het slachtoffer moet ejaculeren (DNA)

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // december 5, 2017 om 09:14 //

  Bestuur is duidelijk.

  De vrouw, de racisten bij Bataclan, bij Hebdo, bij de Brusselse metro en ga zo maar door, zijn burgers die het toch echt ook een beetje aan zichzelf te wijten hebben.
  Hadden deze burgers niet zo gediscrimineerd, en de 20 raketgeleerden die op de trap 4 uur bezig waren een passende baan gegeven, en gewoon hun geloof geaccepteerd, dan was het niet gebeurd.

  Verder zit het grootste gevaar bij de rechts extremisten, politieke bestuurspartijen die opkomen en een bedreiging zijn voor het bestuur zelf.
  Als we het lef hebben om nog meer op die nationalistische nazi’s stemmen, dan wordt het pas echt erg, zeiden Timmermans en Juncker al.
  Dan hebben we alles helemaal aan onszelf te wijten.

  Raar, maar ik ben niet overtuigd?

  Liked by 4 people

 5. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  #Respect #Islam #Vrouwen #Verrijking

  Like

 6. ROMMEL EDIT: NIET DOEN!

  Liked by 1 persoon

 7. Ik heb dit bericht terug geplaatst op de website: I love Sweden op facebook. Met de vraag, wat is er in jullie land aan de hand? Weten jullie wat er gebeurt? Weten jullie of lezen jullie alleen fakenews of de werkelijkheid? En de Zweedse link geplaatst. Artikel is openbaar geplaatst.

  Liked by 3 people

 8. Ik zoek nog naar de site voor expats hier in Spanje om hetzelfde bericht te plaatsen en wil dat ze hier over gaan protesteren en hun comments bij mij gaan plaatsen, ik wil gewoon weten of het leeft of doodgezwegen wordt onder de scandinaviërs.

  Liked by 2 people

 9. jammer dat ze niet gewoon zijn lul eraf gebeten had.

  Liked by 1 persoon

 10. ROMMEL EDIT: NIET DOEN!

  Like

 11. Asiel zoeken is een ruim bemeten begrip, maar om nu meteen de gangbang daar ook onder te plaatsen, zoals de Zweedse politie meent te moeten doen, gaat wel heel eg ver.

  Like

 12. Ze waren 4 uur bezig, en niemand kwam de trappen op of af?….Je moet wèl lef hebben om er tegen op te komen,of op je beurt te wachten.

  Like

 13. // Een man die getuige was van de groepsverkrachting koos ervoor geen alarm te slaan – omdat hij al 15 jaar in Fittja woonde en “geleerd had om niet zoveel te zien of te horen”. //

  https://fenixx.org/2017/12/04/20-asielzoekers-groepsverkrachtten-vrouw-in-trappenhuis-het-was-meer-voor-de-lol-een-geintje/

  En zo zullen er waarschijnlijk meer getuigen zijn geweest die hebben “geleerd had om niet zoveel te zien of te horen”.

  Like

 14. Rommel, ik zou mezelf niet meer aan durven kijken in de spiegel met zo’n mentaliteit.
  Hoe kan je geleerd hebben om niet meer zoveel te zien of te horen.
  Dan ben je werkelijk nog geen doodschop meer waard.

  Like

 15. ROMMEL EDIT: NIET DOEN!

  Liked by 1 persoon

 16. ROMMEL EDIT: NIET DOEN!

  Like

 17. Republikein // december 6, 2017 om 03:53 //

  Je bent wel streng vandaag.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s