Nieuw

‘Islamgeleerde’ doet een Mohammedje – verkracht een kind – krijgt geen straf omdat moslims straffeloos mogen verkrachten in Europa

Brabantse islamgeleerde (74) krijgt geen straf voor verkrachten stiefkind vanwege dementie

Een islamitische Schriftgeleerde uit Oudenbosch is te dement om te worden vervolgd voor de herhaaldelijke verkrachting van één van zijn stiefkinderen, een meisje van 10 jaar oud.


Moslims mogen legaal verkrachten in Europa


De man van 74 woont al 56 jaar in Nederland. Hij was lange tijd werkzaam in de regio Rotterdam als ‘hafiz’. Dat is een titel voor een vooraanstaande islamitische geestelijk begeleider, letterlijk iemand die de gehele Koran uit z’n hoofd kent.

Dan wist de man dus heel goed dat hij kindertjes naar hartelust mag verkrachten en dat hij gewoon loyaal doet wat Mohammed, het voorbeeld voor álle moslims, ook deed. En de Nederlandse D66-sharia-rechters staan er nog net niet bij te applaudisseren.

Doordat de man zijn proces niet kan volgen, wordt de strafzaak geschorst totdat de man weer herstelt. De ziekte is echter progressief en onomkeerbaar, aldus de deskundigen. Dat zou betekenen dat de man zich nooit hoeft te verantwoorden voor de verweten feiten en ook geen straf krijgt.

Overigens zou de verdachte een hele reeks kinderen hebben van verschillende vrouwen.

En die betalen wij natuurlijk allemaal. Demografische en financiële jihad in één klap. We zijn verloren als we ze niet deporteren.

Bron:

https://www.ed.nl/binnenland/brabantse-islamgeleerde-74-krijgt-geen-straf-voor-verkrachten-stiefkind-vanwege-dementie~ae430162/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8297 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on ‘Islamgeleerde’ doet een Mohammedje – verkracht een kind – krijgt geen straf omdat moslims straffeloos mogen verkrachten in Europa

 1. Hb. Schwarz // december 5, 2017 om 20:03 //

  Islam geleerde? Dement? Misschien tijd voor de voltooid levensspuit?

  Liked by 1 persoon

 2. Tijd om te sterven voor dit stuk strond

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // december 5, 2017 om 23:17 //

  Dergelijk gedrag gaat nog altijd zijn gang , en de daders van nu zijn niet dement ,dus maak van dit verdorven sujet een voltooid verleden tijd voorbeeld en ga achter de daders van vandaag aan, werk zat……….

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // december 6, 2017 om 03:09 //

  Hij had bovendien het kind met een mes bedreigd en daarnaast heeft hij ook een of meer van zijn vrouwen geslagen en met messen bedreigd. De vraag is dus eigenlijk waarom hij nu pas tegen het eind van zijn leven gepakt is. Niemand heeft kennelijk het lef gehad hem tegen te spreken of hem aan te geven. Ook zijn omgeving moet iets gemerkt hebben.
  Ben eigenlijk wel benieuwd of hij na 56 jaar in Nederland ook de taal spreekt of dat hij ‘gewoon’ in het Arabisch is blijven hangen.
  Wat moeten wij met dit soort “geleerden”?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: