Nieuw

Duits soldaatje spelen mag niet meer

Real-keten

Door: Ruben Koenes

De Real-keten in Duitsland heeft nagemaakte legeruniformen en -attributen uit de nazitijd uit de online schappen verwijderd. Het aanbod kwam onder vuur te liggen na kritiek van onder anderen de bekende tv-cabaretier Jan Böhmermann. Die kreeg snel veel bijval op sociale media.

Via de site van Real werden onder meer tropenhelmen en gordels van de Wehrmacht aangeboden. Het gaat om een zwarte riem met een adelaar op de gesp, waarop te lezen is: ‘God zij met ons’. Ook kon de klant online soldatenuniformen en -petten met adelaars bestellen.

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/duitse-supermarkt-verwijdert-nazi-uniformen-uit-webshop-na-kritiek~a9dcf28a/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6354 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Duits soldaatje spelen mag niet meer

 1. templars2017 // december 5, 2017 om 02:14 //

  Ze zijn bang dat de witte man zichzelf zou kunnen verenigen onder een erfgoed dat ze ten koste van alles willen verdrukken en vergeten.
  Om een massa ontevreden burgers te verenigen eb je dergelijke argumenten niet nodig, dat kan altijd en overal……..
  En om niet verguisd te worden geeft de warenhuisketen dan maar het excuus bedacht dat een derde partij hun platform heeft gebruikt om de verkoop van die artikelen te regelen,………….en zij hadden dat niet in de gaten ? hoe dom denken ze dat wij zijn ? als een derde partij hun platform heeft gebruikt zoals ze het stellen dan waren ze gehackt!!!! en ze hadden het niet in de gaten?? tja “wir haben es nicht gewüst ” gaat nog altijd op ……………
  Geef dan toch gewoon toe dat je plooit voor de policor criminelen om je zielige zakencijfers intact te houden en hou op met liegen!!!!

  Like

 2. paulzwueste // december 5, 2017 om 14:09 //

  Het wordt steeds zieliger in het nieuwe Duitsland onder leiding van Frau Honecker.

  Like

 3. Als ze attributen uit de nazitijd willen afschaffen valt er nog een hoop te doen, rijden er straks geen Volkswagens meer en is de kinderbijslag ook afgeschaft. En die straalmotor is ook een nazi uitvinding, terug naar de propeller!

  Liked by 1 persoon

 4. Nog even, en je bent een nazi wanneer je in een volkswagen rijd.
  En een goed deug mens wanneer je een volvo bezit.

  Kinderbijslag, ook al zo’n nazi uitvinding.
  Gauw afschaffen dan maar.

  En inmiddels hebben we allemaal verplicht een ID bewijs, nog zo’n nazi uitvinding.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s