Nieuw

Dear President Trump, @realdonaldtrump how about retweeting these incontrovertible photos of Muslim evil that the media can’t call fake news? NSFW

If you like, tomorrow I will post some videos about Muslim evil that the media won’t be able to call fake news, either.

read/seemore>>
barenakedislam
Also published on Zeepertje.com

 • Is Donald Trump Starting To Show His Power Level?

 • Raheem Kassam on Pres. Trump retweeting ‘racist’ Tweets, row with UK (30Nov17)

 • Jayda Fransen On The Jon Gaunt Show, Explosive Show, 30/11/2017. Donald Trump Tweets, Farage.

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Dear President Trump, @realdonaldtrump how about retweeting these incontrovertible photos of Muslim evil that the media can’t call fake news? NSFW

 1. Duchesne // december 5, 2017 om 21:52 //

  De foto’s geven weer wat Sargentini ontkend, kan dit soort informatie niet eens onder de aandacht van alle linkse organisaties worden gebracht, dat ze weten welke lading ze per keer het land in smokkelen en loslaten op onze eigen bevolking…..moslims multiculturele verrijking, lik m’n reet !

  Liked by 1 persoon

 2. Marine le Pen werd gestraft voor het delen van een is- tweet en is haar parlementaire onschendbaarheid nu kwijt.

  Liked by 1 persoon

 3. Moeten we dit nog mensen noemen , ik noem het meer het toppunt van barbarisme wat moslims flikken om anders denkende moslims zo af te slachten op een manier die ziekelijk gestoorde alleen kunnen. Ook dit soort van terugkerende IS barbaren importeert Mark Rutte naar ons land en voorziet ze als dank van huisvesting en een vette uitkering. Rutte Rutte wat mag ik toch hopen dat het volk eens met jou gaat afrekenen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: