Nieuw

Geweld tegen ongelovigen neemt wereldwijd toe

Door: Berend Sommer

Geweld tegen ongelovigen neemt wereldwijd toe. In zeven landen wordt actief gewerkt aan het vervolgen van ongelovigen, vrijdenkers en humanisten. Dat staat in een alarmerend rapport van de non-gouvernementele organisatie International Humanist and Ethical Union (IHEU), een verbond van humanisten.

In 85 landen ondervinden atheïsten nadelige gevolgen van hun levenshouding. Dat meldt de Volkskrant. Het rapport wordt vandaag gepresenteerd in Brussel, tijdens een vergadering van het Europese Parlement. De rechten van afvalligen worden in een groot aantal landen met voeten getreden, ook worden vrijdenkers vervolgd. Opvallend is dat het geweld tegen ongelovigen toeneemt.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/12/geweld-tegen-ongelovigen-neemt-wereldwijd-toe-565721/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4968 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Geweld tegen ongelovigen neemt wereldwijd toe

 1. In elsevier wordt de reden van dit KWAAD niet genoemt, nl door de ISLAM en zijn MISLIMS!!!!!

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // december 5, 2017 om 18:44 //

  Ze hebben het niet over hoeveelheden, maar behandelen kwalitatieve aspecten.

  Verder valt het op dat Denemarken, Duitsland, Griekenland, Italië, Hongarije en Polen in de lijst met 85 landen voorkomen, waar de actieve vervolging van humanisten “ernstig” (severe) is, hoewel geen sprake is van iets ernstiger (grave) vervolging.
  België en Frankrijk zijn top, en dat er af en toe wat aanslagen zijn van gediscrimineerde dubbele slachtoffers die radicaliseerden, en niks met islam te maken hebben, valt buiten het onderzoek natuurlijk.
  China is helemaal kut, wan hoewel ze het hebben over de vervolging van humanisten, komen die natuurlijk nu opeens ook op voor arme moslims, die hun baard af moeten scheren in een deel van China. Vreselijke vervolging, waardoor iedereen in de EU te Brussel begrijpt dat ze radicaliseren en mensen aan flarden gaan bombarderen, steken, schieten, en ik weet niet wat. Ook mogen NGO’s, zoals bijvoorbeeld anti Zwarte Piet schiftingen, verenigingen, en dat soort andere vrijheidsstrijders zich daar niet vrij en gesubsidieerd door Timmermans en Soros bewegen. Afschuwelijk kutland dus, China.

  Het rapport heeft een beetje de reikwijdte van een stel lullo’s die in Auschwitz ten tijde van WOII gaan controleren. Dan krijg je een rapport dat de Duitsers er een teringbende van maken, omdat het regelmatig voorkomt dat het pleepapier in de schijt huizen op is. Verder is alles toppie, want de rest valt immers niet onder de reikwijdte van het onderzoek.

  Pleur toch eens op met die ongein.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: