Nieuw

San Fransisco: illegaal schiet meisje dood – komt er vanaf met 3 jaar cel

De jury van San Francisco die Jose Garcia Zarate niet zou erkennen als schuldig aan de moord op Kate Steinle, bespotte niet alleen de eenvoudige gerechtigheid, maar identificeerde San Francisco verder als een stad die niet meer aangesloten is bij de Amerikaanse mainstream, en intensiveerde het debat over of gelijkgestemde steden en provincies zich buiten de wet, die de rest van het land regeert, kunnen verklaren.

Senor Zarate, een illegale immigrant uit Mexico, veroordeelde misdadiger en vijf keer gedeporteerd uit de Verenigde Staten wiens wetten en gastvrijheid hij zo spectaculair heeft geminacht, had alleen maar per ongeluk een schot gelost volgens de jury met een wapen dat hij hoogstwaarschijnlijk van iemand anders heeft gestolen. Hij is veroordeeld tot een straf van drie jaar gevangenisstraf voor het nemen van een leven. Senor Zarate is zeker niet een linksige San Francisco inwoner. Maar het vonnis van de jury, dat bijna iedereen verbaast, liberaal, conservatief, zowel Democraat als Republikein, weerspiegelt perfect de minachting van de stad over de manier waarop de rest van ons zich gedraagt. De ‘sanctuary city’, zoals het zichzelf noemt, is alleen een ‘sanctuary city’ voor wettelozen.

Goede en fatsoenlijke mannen en vrouwen in het hele land zijn woedend en met recht. Sarah Huckabee Sanders, de perssecretaris van het Witte Huis, kwam met een understatement betreffende de verontwaardiging van de Trump-regering. “Het vonnis van gisteren in San Francisco onderstreept het gevaar voor de openbare veiligheid wanneer onze natie nalaat haar wetten te handhaven”, vertelde ze aan journalisten in het Witte Huis. “Kate Steinle werd gedood door een illegale immigrant en een veroordeelde misdadiger die vijf keer uit de Verenigde Staten was gedeporteerd. Hij en talloze andere criminele illegale immigranten zoals hij mogen nooit onze burgers bedreigen.”

De advocaten van Senor Zarate beweren met een stalen gezicht dat hij het pistool op straat vond, en het oppakte zoals elke goede burger zou doen, en dat het toen per ongeluk afging, een kogel die eerst de betonnen pier aan de waterkant van San Francisco raakte en vervolgens op haar afketste. Ze wandelde met haar vader over de pier. Ze stierf in zijn armen, smeekte hem: “help me”. Een carrièrecrimineel, zoals Senor Zarate, weet dat wapens met zorg moeten worden behandeld – hij zou zichzelf in zijn voet hebben kunnen schieten – vooral met een op straat gevonden pistool.

De vrijgesproken schutter betrad de Verenigde Staten illegaal en werd vijf keer teruggestuurd naar Mexico. Hij had in de eerste plaats niet het recht om in San Francisco te zijn, en hij zou niet op de pier zijn geweest als de autoriteiten van San Francisco hadden samengewerkt met federale autoriteiten, zoals ze verplicht waren te doen. De tragedie van Kate Steinle is een wreed voorbeeld van de criminele onverantwoordelijkheid van San Francisco en de staat Californië.

Het Congres zou, zodra het er eenmaal toe komt, wetgeving moeten aannemen die zal doen wat een enkele federale rechter heeft gezegd dat president Trump niet kan doen, namelijk alle federale gelden af ​snijden voor staten en steden die de wet negeren om ‘sanctuary’ bieden aan illegale immigranten. Het congres zou het ‘Katie’s wet’ kunnen noemen, zodat een slimme, mooie jonge vrouw niet tevergeefs gestorven zal zijn.

Bron:

https://www.washingtontimes.com/news/2017/dec/3/jurys-verdict-in-kate-steinle-case-shows-danger-of/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8727 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on San Fransisco: illegaal schiet meisje dood – komt er vanaf met 3 jaar cel

 1. Tijl Uylenspiegel // december 4, 2017 om 00:57 //

  De USA is wel een van de laatste landen waar je zoiets van zou verwachten want over het algemeen staan ze nou niet bepaald bekend om lage straffen, daarbij zijn hun gevangenissen onvergelijkbaar met onze sterrenhotels. Ik denk dat je nog beter vijf jaar in Nederland kunt ‘zitten’ dan 1 jaar in Amerika.

  Liked by 2 people

 2. San Francisco is Amsterdam in het kwadraat, Tijl.

  Liked by 2 people

 3. templars2017 // december 4, 2017 om 01:20 //

  Het groene gif zit al diep in de hersens van hen die omgevormd werden ,vergeet niet dat San Francisco in de jaren ’60 de bakermat was van de flowerpower .
  Dit wordt steevast aanzien als de wieg van wat nu de linkse terreurbende is geworden ,dus het verbaast me weinig ,maar daar heeft het slachtoffer en haar familie niets aan ………….

  Liked by 2 people

 4. We zitten met smart te wachten dat heel california de oceaan in dondert.
  En ja Tijl, where have you been? In San Fran vind je alles wat niet normaal is.

  Like

 5. Mijn titel is eigenlijk k*t.

  Want er had moeten staan dat hij VRIJGESPROKEN is, maar dan loopt dat weer niet lekker met dat hij toch 3 jaar cel gekregen heeft.

  Hij is veroordeeld voor onvrijwillige manslaughter.
  De Amerikaanse termen zijn niet 1 op 1 te vertalen.

  Qua clickbait gehalte had ik beter ‘vrijgesproken’ gebruikt, wat verderop wel in het artikel, of de linkjes staat.

  Liked by 1 persoon

 6. paulzwueste // december 4, 2017 om 16:13 //

  Trump moet momenteel zijn handen hiervan afhouden.
  Hij moet vechten om te overleven en daarnaast zijn verkiezingsbeloften in vullen, zodat hij over 3 jaar weer nog eens vier jaren er aan kan knopen, en dan zal hij z’n gang kunnen gaan.
  Alsie dan nog leeft tenminste.
  Het is heel erg maar dat meisje is weer het zoveelste slachtoffer van crimineel links.
  Net als in Zweden waar de Zweeds vrouwen en masse worden afgeslacht en verkracht.

  Heilige slachtoffers van linkse criminelen die er voor gezorgd hebben dat onze doodsvijanden hier onbelemmerd konden binnenstromen, en die hun straffen in de naaste toekomst niet zullen ontgaan.

  Liked by 1 persoon

 7. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s