Nieuw

Het begin van de islamisatie van Kerstmis? Noorse school gaat koranverzen voorlezen tijdens kerstviering

Een basisschool in de stad Skien, Noorwegen, heeft aangekondigd dat zijn kerstfestiviteiten dit jaar niet alleen het gebruikelijke voorlezen van verzen uit de Bijbel zal omvatten, maar ook twee verzen uit de koran.

Alle verzen in kwestie gaan over Jezus, die door de islam als een ​​profeet wordt beschouwd en niet de Zoon van God.

Hanne Tolg, de blogster die het verhaal naar buiten bracht, zegt dat sommige veranderingen in het traditionele kerstprogramma van de school onvermijdelijk waren. Veertig procent van de leerlingen spreekt Noors als tweede taal, als ze het überhaupt spreken.

Toch voegde ze eraan toe dat het allemaal “behoorlijk bizar” is, omdat Kerstmis geen islamitische heilige dag is, en dankzij de misleidende vernieuwingen zal een hele generatie Noorse kinderen opgroeien met de gedachte “dat allah en de koran te maken hebben met Kerstmis.”

Genegeerd door de mainstream media van Noorwegen, werd het verhaal gepost op een alternatieve nieuws- en commentaarwebsite en werd het al snel in het hele land het meest gedeelde nieuwsbericht.

Hoewel veel Noren niet regelmatig naar de kerk gaan, viert het land nog steeds zijn 1000 jaar oude christelijke erfgoed. Tijdens de kersttijd zijn de straten versierd met lichten en kransen. Elk huis heeft een kerstboom en je kunt de radio niet inschakelen zonder naar kerstliedjes te luisteren.

Het verhaal over de school eindigde echter niet een stille dood. De grootste krant van het land, VG, controleerde Tolg’s verhaal en onthulde dat het waar was. De krant vervolgde met een eigen verhaal.

De woordvoerder van de school, die door de krant werd geïnterviewd, zei dat de reden voor het opnemen van de koranverzen “het creëren van respect en begrip tussen verschillende religies” was.

Maar critici zeggen dat de krant niet heeft gevraagd hoe de twee koranverzen in een kerstviering ertoe zouden kunnen bijdragen dat elk kind zich bewust wordt van de uitgebreide theologische verschillen tussen het christendom en de islam.

Tolg zelf merkte op dat het invoegen van koranverzen in een kerstgebeurtenis alleen maar leidt tot misverstanden.

In een commentaar voor het Gatestone Institute waarschuwde Bruce Bower: “De kerstplannen van de school presenteren weer het zoveelste voorbeeld van dhimmitude: laffe Europese onderwerping aan de islam.”

“Dit jaar zijn het een paar koranverzen in een kerstshow,” legde hij uit. “Volgend jaar, een kersttijd evenement waarbij beide religies op gelijke voet worden gevierd, en niet veel jaren daarna, misschien een kinderfeest waarbij geen kruis is en geen kerstboom, alleen gebedskleden, zegeningen in het Arabisch, en hijabs voor de meisjes.”

Bron:

http://www1.cbn.com/cbnnews/world/2017/november/beginning-of-the-islamization-of-christmas-norway-school-includes-koran-verses-in-christmas-program

http://www.savemysweden.com.ridder.co/vLEV54

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6354 Articles)
Altijd in oppositie.

14 Comments on Het begin van de islamisatie van Kerstmis? Noorse school gaat koranverzen voorlezen tijdens kerstviering

 1. polderboy // december 4, 2017 om 10:36 //

  Vervelend is dat de mensen die Jezus als de zoon van God beschouwen door Allah worden veroordeeld als godslasteraar. En die godslasteraars worden in islamlanden dan ook stevig vervolgd of massaal eruit getrapt: recent gedurende de laatste 15 jaar nog bijna 2 miljoen christenen uit Syrië en Irak.

  Het is dus niet alleen dat ze Jezus niet als zoon beschouwen, maar islam veroordeelt degenen die dat doen zeer zwaar, gelijk eigenlijk iedereen die niet denk wat Allah wil.
  Ik beschouw Allah absoluut niet als God, het vriendelijke opperwezen. Het is een dwingeland, de er niet voor schroomt om met uiterst geweld en uiterst achterbaks, zoals hij zegt zelf te zijn in de Koran, zijn zin door te drijven. Toch meer het type van de duivel, Allah.

  Like

 2. ongelovige // december 4, 2017 om 12:47 //

  Keek ook graag naar “Walking Dead” iets met zombies, maar in de laatste aflevering werden koranverzen opgelezen. Een moslim gaat een grote rol spelen. Gewoon niet meer naar kijken. Toch wel jammer. South Park is ook al politiek correct geworden.

  Like

 3. Wachteres // december 4, 2017 om 14:27 //

  Een schokkend bericht: Aan de andere kant verbaast niets ons meer, De EU
  islamiseert zichzelf.

  Theresa May beweertd al dat de moslims gerzagsgetrouwe menen zijn en dat het gewelkd van rechts komt.

  Premier May “moet worden ontslagen omdat zij liegt en omdat zij het land in gevaar brengt”

  President Donald Trump van de VS heeft onlangs drie video’s geretweet die islamitische terroristische gruweldaden laten zien, inclusief een video over moslimextremisten die jonge jongens van een dak gooiden, vermoedelijk omdat ze homo zijn.

  Maar in plaats dat de wereld verontwaardigd was over wat ze op de video’s zagen, waren ze woedend dat Trump die durfde retweeten.
  En niet alleen krankzinnige linksen, maar ook de conservatieve premier van het Verenigd Koninkrijk, Theresa May, was verontwaardigd..

  Ze zei:
  “Britse moslims zijn vreedzame, gezagsgetrouwe mensen, die zelf het slachtoffer zijn geweest (…) van extreemrechtse terreurdaden”.

  Werkelijk?
  Ze weet dat er 23.000 jihadisten door de straten van het VK lopen, dat er [elk ogenblik] weer een aanslag dreigt.

  Maar ze zei echt dat moslims geen terreurdaden plegen – dat doen rechtse figuren.
  Het spijt me, maar iemand die dergelijke leugens verkondigt, moet niet alleen worden ontslagen omdat zij liegt.

  Zij moet worden ontslagen omdat zij de rest van het land in gevaar brengt.

  Ezra Levant

  https://www.therebel.media/pm_may_should_be_fired_for_lying_and_for_putting_the_country_in_danger

  Rommel, wil je er wel om denken dat je vertalingen niet beter worden dan die van mij?

  Dit om frustraties mijnerzijds te voorkomen. 😛

  Liked by 2 people

 4. Hier is een naam voor. Waar de meesten bang voor zijn.

  De naam is:
  Verandering

  Leer de ander kennen.
  Leer elkaar kennen.
  Dan kan de angst verdwijnen.
  En dan kunnen we samen verder.

  Samira Ahale

  Liked by 1 persoon

 5. Wat een vaag gezwam. Waai toch weg. Zweefmuts.

  Liked by 2 people

 6. Leren kennen?, nou, we hebben we de laatste tientallen jaren genoeg moordpartijen gezien om die fascistische ideologie op haar ware aard te beoordelen.
  Beter is, goed weg snijden, zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Liked by 2 people

 7. Misschien kan Samira voor de verandering eens een demootje op de Dam organiseren tegen de slavernij en het racisme in Libië en omgeving naar de zwarte medemens.
  Dat zou eens een verandering zijn, dat de moslims eens een hand in eigen boezem staken.

  Like

 8. Samira is nog op zoek naar een eigenaar die haar grote waffel dicht timmert

  Liked by 1 persoon

 9. Ik kan niet anders zeggen dit is het einde van Noorwegen ze hebben zich over gegeven aan de duivel himzelf !!!!!!

  Like

 10. Off-topic.

  TPO tolereert niet langer het ‘redelijke tegengeluid’:

  http://media.tpo.nl/2017/12/04/tpo-bant-mr-carel/

  Like

 11. ‘Tolerance is the virtue of the weak’. Marquis de Sade

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // december 4, 2017 om 23:12 //

  Nou ik vind de manier waarop ze iemand een ban geven niet zo correct, ze hadden hem ook gewoon in stilte uit kunnen sluiten, de bloemlezing was overbodig. Ik kan me wel voorstellen dat ze iemand die met regelmaat met zulke ongenuanceerde bagger komt een ban geven. Het is nou eenmaal niet bepaald een manier om een discussie aan te zwengelen maar meer om te choqueren.

  Like

 13. Mr Carel neemt regelmatig de redactie van TPO ook op de korrel. Ik denk dat daar de pijn licht. Vandaar dat die nog even in het openbaar onder handen werd genomen zonder een mogelijkheid te reageren.

  Liked by 1 persoon

 14. @samiraahale // december 4, 2017 om 15:01

  Ik heb je site even bekeken:

  1. Adem goed uit!
  Ga rustig zitten, sluit je ogen en focus op je adem. Merk op hoe je ademt, en tel het aantal keer per minuut. Probeer dan het aantal ademhalingen terug te brengen tot 6-8 keer per minuut.

  6-8 keer per minuut lijkt me nog veel teveel.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Lijstjestijd: De Oorlog tegen Kerstmis in het Hele Westen 2016 – 2017

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s