Nieuw

Geen pietendiscussie op meeste basisscholen

UTRECHT – Op de meeste basisscholen in Nederland (80 procent) is er onder leerkrachten onderling geen discussie geweest over ‘het soort piet dat Sinterklaas op school komt vergezellen’.

Dat blijkt uit onderzoek uitgevoerd door DUO Onderwijsonderzoek & Advies, een onafhankelijk onderzoeksbureau, onder vierhonderd basisschooldirecteuren.

Uit het onderzoek blijkt dat in de drie grote steden en randgemeenten de meeste basisscholen (84 procent) het feest met roetveegpieten vieren, terwijl de meeste scholen (89 procent) in de rest van Nederland voor zwarte pieten kiezen.

Lees meer:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1388426/geen-pietendiscussie-op-meeste-basisscholen

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5812 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Geen pietendiscussie op meeste basisscholen

  1. jackvanderveen // december 4, 2017 om 10:01 //

    Voorteken van overname/overgave. De grootste steden zijn reeds ingenomen door allochtonen/vreemdelingen/lynxe vijanden van de Staat der Nederlanden. Nu nog kwestie van tijd dat de rest van Nederland m.b.v. die vieze lynxen wordt overgenomen.

    Like

  2. Compleet of topic.
    De Haagse knaak.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: