Nieuw

Duitse piloten weigeren migranten te deporteren

Verschillende Duitse piloten weigeren deel te nemen aan deportaties van afgewezen asielzoekers, volgens een maandag vrijgegeven rapport.

Uit overheidsdocumenten blijkt dat piloten 222 vluchten met Afghaanse migranten hebben geannuleerd, meldt Deutsche Welle. De belangrijkste luchtvaartmaatschappij van Duitsland, Lufthansa, en zijn dochterondernemingen waren betrokken bij 80 van die vluchten.

De annuleringen volgen een langlopend debat over de vraag of Afghanistan moet worden beschouwd als een ‘veilig land van herkomst’. De regering van bondskanselier Angela Merkel heeft gezworen deportaties in december op te voeren, maar de procedure was moeilijk uit te voeren.

Veel migranten verdwijnen vóór hun geplande uitzettingen, berichtte de krant Die Welt zondag.

“Niet alleen op de dag van deportatie, maar vele dagen eerder, wanneer we proberen de Afghanen te deporteren die gepland zijn om gedeporteerd te worden, kunnen de meesten niet worden opgepakt omdat ze ondergronds zijn gegaan”, vertelde een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken Die Welt.

Honderden deportaties konden niet doorgaan omdat de migranten begonnen te schreeuwen en stennis te schoppen, weigerden om hun veiligheidsgordels vast te maken of de piloot hebben verteld dat ze niet uit eigen vrije wil reizen.

Het aantal asielzoekers dat in beroep gaat tegen uitzetting is aanzienlijk gestegen sinds Duitsland de deportaties heeft opgevoerd. Volgens Deutsche Welle kostten rechtszaken Berlijn ongeveer 19 miljoen euro ($ 22,5 miljoen USD) tussen januari en november.

Bron:

http://dailycaller.com/2017/12/04/german-pilots-refuse-to-deport-migrants/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Duitse piloten weigeren migranten te deporteren

 1. Er is toch een piloten overschot, dus gewoon ontslaan vanwege werk weigering.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // december 5, 2017 om 00:05 //

  Nou de piloot heeft wel zijn verantwoordelijkheid en er valt iets bij te bedenken dat als er meerderen zijn die zich misdragen dat het niet langer verantwoord is, dan moeten er begeleiders mee met mogelijkheden de herrieschoppers te neutraliseren. Daarbij moet je dan denken aan tasers en dwangvesten. Je kunt dat moeilijk aan stewardessen overlaten. Net zo erg is natuurlijk dat ze voordien de gelegenheid hebben krijgen om de illegaliteit te duiken. Het enige antwoord is detentie, vervelend voor degenen die niks van plan waren maar dat hebben ze dan te danken aan anderen.

  Like

 3. Henk der Niederlànder // december 5, 2017 om 00:05 //

  Zo werkt dat niet Stef.
  Het eerste waar de piloten aan moeten denken is de veiligheid.
  De enige mogelijkheid zou zijn om hen geboeid te vervoeren, maar ja VN nietwaar.

  Like

 4. Tijl, je hebt gedeeltelijk gelijk, je moet ze van te voren in een dwangbuis doen want je kan niet gewoon effe parkeren op de vluchtstrook om orde op zaken te stellen en je hebt sowieso geen hoop herrie of afleiding nodig van die mongolen. Komt ook nog eens bij dat afschieten voor veel minder CO2 uitstoot zorgt dus dat ligt meer voor de hand en de klimaat hippies hebben dan ook niks te zeiken.

  Like

 5. Je kan natuurlijk ook een decompressie doen bij 10km, wel effe de kabine zuurstof fles van te voren dicht draaien

  Like

 6. Heel snel die PILOOT-VRIJE-VLIEGTUIGEN inzetten, allen geborgd met dwangbuis en ketting aan stoel, met pepperspraybewegingsdetector en automatische teasers boven elke stoel. Naar wens zachte landing in een welkomsgebied “De Oase”.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // december 5, 2017 om 01:01 //

  Dwangbuis ! Ik kon niet op het woord komen ! Leeftijd hè !

  Like

 8. ieznogoedh // december 5, 2017 om 02:52 //

  of de piloot hebben verteld dat ze niet uit eigen vrije wil reizen.
  Knap. Ik krijg geen piloot te zien als ik in het vliegtuig zit.
  Overigens, diezelfde brave, politiek correcte piloten zullen waarschijnlijk ook tot de groep behoren die, zodra het een nieuwe regelw ordt om alle Joden aan te geven, vooraan de rij staat om die regel wel gezagsgetrouw uit te voeren.
  En de voorvaderen van die piloten hadden er destijds geen moeite mee om, werkend voor de Deutsche Bahn, 6 miljoen Joden naar vernietiginskampen te vervoeren.
  Het kan verkeren.

  Like

 9. Vraag Poetin een Antonov, stop ze in containers en voila, problem solveld.

  Like

 10. Ja hoe zit dat da 6 miljoen joden kunnen ze wel deporteren en asielparasieten gaat niet
  Hoe kan dat dan???

  Like

 11. Esperanza // december 5, 2017 om 23:21 //

  Hoe dat kan, @Ron 22:48, nogal wiedes, die Joden destijds dat waren makke schapen.

  Hebben nu hun lesje geleerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s