Nieuw

De Verenigde Staten smijten het VN-vluchtelingenverdrag in de prullenbak

Het is een goede eerste stap.

Er zijn veel VN-verdragen die we zouden moeten dumpen. Maar aangezien migranten een grotere bedreiging voor het voortbestaan ​​van de vrije wereld worden, is deze zeker een goede eerste.

De Verenigde Staten hebben de Verenigde Naties geïnformeerd dat het niet langer zal deelnemen aan het Global Compact on Migration.

In 2016 hebben de 193 leden van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties unaniem een ​​niet-bindende politieke verklaring aangenomen, de New York Declaration for Refugees and Migrants, en hebben zich ertoe verplicht de rechten van vluchtelingen te handhaven, hen te helpen bij hun hervestiging en ervoor te zorgen dat zij toegang hebben tot onderwijs en banen.

En het recht om Amerikanen en Europeanen in de straten van hun steden te bombarderen, neer te steken en omver te rijden.

De VS-missie naar de Verenigde Naties zei zaterdag in een verklaring dat de verklaring “tal van bepalingen bevat die niet stroken met het Amerikaanse immigratie- en vluchtelingenbeleid en de immigratiebeginselen van de Trump-regering.”

The good guys won this argument. The bad guys lost.

Het besluit van de Amerikaanse president om zich terug te trekken uit de onderhandelingen benadrukte de blijvende invloed van Stephen Miller, de 32-jarige senior beleidsadviseur van het Witte Huis, die zich heeft ingezet voor de inspanningen van de Trump-regering om de immigratie naar de Verenigde Staten scherp te beperken. In de afgelopen weken leidde Miller inspanningen om zich terug te trekken uit de migratiebesprekingen.

De belangrijkste nationale veiligheidsadviseurs van de regering kwamen vorige week vorige week samen om te bepalen of de Verenigde Staten aan de besprekingen zouden deelnemen.

Dit is het zicht in onze achteruitkijkspiegel.

President Donald Trump heeft besloten om een ​​mondiale conferentie over migratie, gepland om maandag te beginnen in Puerto Vallarta, Mexico, te boycotten. De Mexicaanse regering heeft maandag gepland om een ​​driedaagse bijeenkomst te houden om de balans op te maken van onderhandelingen over een pact om een ​​menselijker behandeling te verzekeren.

En meer Amerikaans belastinggeld in de zakken van het corrupte regime van Mexico. Naast meer controle over ons politieke systeem.

Voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Ban Ki-moon, organiseerde in september 2016 een internationale top over migratie en vluchtelingen, in de hoop een reeks richtlijnen voor de internationale inspanningen vast te stellen. De zogenaamde The New York-verklaring die uit die vergadering kwam, werd onderschreven door de regering-Obama.

De verklaring bevatte een aantal toezeggingen om de mensenrechten van migranten te beschermen, de internationale samenwerking aan de grensbeveiliging te versterken en regeringen ervan te weerhouden immigrantenkinderen in hechtenis te nemen. Het pact schetste ook een blauwdruk voor een internationaal verdrag, of compact, dat zou worden afgesloten door de U.N. Algemene Vergadering eind 2018.

Het ziet er naar uit dat dat mooi niet doorgaat.

Amerika wint, de VN verliest.

Bron:

http://www.frontpagemag.com/point/268594/us-dumps-un-refugee-pact-daniel-greenfield

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8305 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on De Verenigde Staten smijten het VN-vluchtelingenverdrag in de prullenbak

 1. Piet Karbiet // december 4, 2017 om 09:49 //

  Geweldig Moet NL ook doen.

  Like

 2. polderboy // december 4, 2017 om 12:53 //

  Hij wil Jeruzalem ook gewoon weer als een stad erkennen, dat het historisch altijd was.
  De hele Arabische Liga meteen dreigen er een teringzooi van te maken.
  https://aawsat.com/english/home/article/1103096/jordan-arab-league-warn-trump-against-jerusalem-recognition
  Je ziet dat ze alleen nog maar in West Europa welkom zijn. De rest van de wereld is allang schijtziek van die lui.
  Dat zet toch tot denken. Waarom is dat bestuur hier toch zo gek op juist dat soort lui?

  Liked by 1 persoon

 3. Je wil er niet eens aan denken wat als die hilarische clitoris president was geworden.

  Liked by 1 persoon

 4. Prima besluit van Trump! De VN is verworden tot een schaamteloze islamlobby. De EU steunt dat, met ook Nederland meestal als voorstemmer voor al die anti-israelresolutie.
  Met moslimknuffelaar minister Kaag (Buitenlandse Zaken) getrouwd met een Palestijn, wordt dat alleen maar erger. We moeten onze hoop vestigen op de CU, die kan het kabinet Rutte 3 laten klappen.

  Like

 5. Krelis, wat heb jij nou met de CU.
  Die willen nog veel meer “vluchtelingen” binnen halen, of hebben we het daar maar liever niet over.
  Of deugen ze bij voorbaat om ze met de bijbel in de hand willen regeren.

  Like

 6. De VN, is dat niet die organistie die streeft naar mislimische wereldheerschappij?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: