Nieuw

20 asielzoekers groepsverkrachtten vrouw in trappenhuis: “Het was meer voor de lol, een geintje”

Trappenhuis in Fittja waar de groepsverkrachting plaatsvond © Polisen/Metro

Zweden – Een van de vijf asielzoekers die beschuldigd wordt van de bestiale groepsverkrachting in Fittja beschrijft de gebeurtenis, waarbij tot 20 migranten betrokken waren, als een grappig iets.
– Het was meer voor de lol, een geintje, verklaarde hij tijdens het politieverhoor, schrijft Metro.

Verleden jaar 14 augustus werd de vrouw onderworpen aan een zeer sadistisch groepsverkrachting in een trappenhuis in Fittja, een buitenwijk van Stockholm, wat meerdere uren heeft geduurd.

– Er stonden 19 tot 20 mannen in een trappenhuis te wachten. Ze bespraken met elkaar wie me het eerst zou verkrachten, en ik raakte in paniek, zei het slachtoffer tijdens het verhoor, schrijft metro.

Ze vertelde dat ze “zoveel slaag kreeg” dat ze “voor enige tijd buiten bewustzijn was”.

– Ze trokken me naar de 2e verdieping van het trappenhuis. Daar stonden velen met hun broek naar beneden te wachten op hun beurt.

Ramden haar hoofd op de trap

De politie is er in geslaagd om vijf mannen tussen de 19 en 29 jaar te identificeren – allemaal asielzoekers uit Somalië en Irak – die in november beschuldigd werden van verkrachting.

Volgens de aanklacht bestond het geweld tegen de vrouw uit “tegen haar wil vasthouden, aan haar haar trekken, haar hoofd op de trap bonken zodat ze het bewustzijn verloor, haar kleren afrukken, ze werd geslagen en geschopt, en een mes werd aan haar vertoond terwijl haar werd verteld stil te zijn”. Sommige van de asielzoekers hebben de groepsverkrachting gefilmd terwijl ze haar uitlachten.

Een van de aangeklaagden, een 23-jarige, vertelt in het politieverhoor hoe zijn vrienden reageerden toen hij zelf de vrouw verkrachtte.

– Ze keken toe en lachten. Sommigen filmden, sommigen zeiden “verdomme wat ben jij smerig”, en dat soort van dingen. Het was meer voor de lol, een leuk geintje, schrijft Metro.

Slachtoffer kreeg geen hulp – werd “walgelijk” genoemd

Na de beestachtige groepsverkrachting zocht de 30-jarige vrouw tevergeefs hulp van andere inwoners in Fittja.

– Bah! Je hebt sperma op je gezicht en op je kleding, laat ons met rust, zei een persoon tegen haar.

De vrouw kreeg ook te horen dat ze “walgelijk” was omdat ze “sperma in haar haar had”. Ook de kaartjescontroleur bij het metrostation wilde haar niet helpen, maar ze moest zelf de metro naar het centrum van Stockholm nemen om hulp te krijgen om naar het ziekenhuis te gaan.

Een man die getuige was van de groepsverkrachting koos ervoor geen alarm te slaan – omdat hij al 15 jaar in Fittja woonde en “geleerd had om niet zoveel te zien of te horen”.

“Martelgelijkende trauma”

De raadsvrouw van het slachtoffer, advocate Elisabeth Massi Fritz, heeft aan Metro verklaard dat dit is een van de zwaarste gevallen van verkrachting is die ze in haar 26 jaar werkzaamheden heeft meegemaakt.

“Het handelt zich om een vreselijke verkrachting wat bij mijn cliënt tot een zeer zware pijnlijke trauma heeft geleid”, schreef Massi Fritz naar het tijdschrift.

Bron:

http://www.friatider.se/en-skojgrej-n-r-upp-till-20-invandrare-v-ldtog-kvinna

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5827 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on 20 asielzoekers groepsverkrachtten vrouw in trappenhuis: “Het was meer voor de lol, een geintje”

 1. wat doe je, of wat kan je doen als je 20 arabisch uitziende jonge mannen ziet ,bezig zijn een vrouw te verkrachten, je weet dat je iets moet doen, maar wat? Als die kakkerlakken merken dat je alleen maar naar ze kijkt, laat staan je telefoon uit je zak haald, dan denk je toch niet dat ze jou je gang laten gaan? Al je een vrouw bent die hen betrapt, wordt je naast het verkrachte meisje gezet, en word je deel van hun ”spelletjes” en als je een man bent, is de kans groot dat je ook verkracht word alvorens je hoofd te verliezen. Tegen 20 man kan je alleen niets iets uitrichten, wel met een pistool, maar dat mag je niet bij je hebben, of je passeert daar met een groep van ook 15/20 vrienden, wat onwaarschijnlijk is, En later,tijdens een eventuele rechtszaak, word je vernederd en voor racist uitgemaakt die leugens verkondigd, dus, Helaas, niet de held uithangen, inpakken en wegwezen zullen de meesten mensen denken, er zijn weinig levende helden op deze bol.
  Mensen ( DURVEN ) niets te doen, Wat je wel kan doen, wat ik zou doen, is wachten tot ik om de hoek was, en dan de politie bellen en dan rennen voor je leven, je weet niet of een van die ‘arme vluchtelingetjes” je misschien wel gevolgd is

  Like

 2. De doodstraf invoeren ook voor degenen die dat tuig binnenhalen

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // december 4, 2017 om 09:25 //

  Dat verhaal van die 3000 Al Shabaab lui uit Somalië gelooft toch ook niemand. Of die een samenleving van 11 miljoen kunnen terroriseren, na jarenlange jacht op ze.
  Stel rovers met nauwelijks middelen, die twee maanden geleden nog met de vrachtwagen 512 mensen aan flarden hebben geblazen, naast honderden verminkten:
  http://www.foxnews.com/world/2017/12/02/final-death-toll-in-somalias-worst-attack-is-512-people.html

  De combinatie van cultuur, intellect (gemiddeld IQ 68!) en het heilige woestijngod boek zijn het antwoord, en niet allemaal voor Al Shabaab naar de EU gevluchte kernraketgeleerden.
  Maar goed, laat je maar in de zeik nemen en je dochter zo beestachtig verkrachten, want het gros is net zo als die Al Shabaab rovers.

  Liked by 1 persoon

 4. katja Kooistra // december 5, 2017 om 01:23 //

  Terug sturen naar waar ze vandaan komen, liefst op een lekke boot of tijdens een orkaan op volle zee!

  Like

 5. Verander de titel naar mannen. Er zijn maar een paar opgepakt.

  Like

 6. Daisy Marchand // december 5, 2017 om 21:08 //

  Die “migranten-verrijking” begint me serieus de strot uit te hangen. Wat die 20 kerels betreft: allemaal castreren met een bot mes (’t is maar om te lachen zeggen achteraf, ’t was maar een geintje) en dan terug naar land van herkomst.

  Like

 7. Verander de titel ik heb alles gevolgd idioot.

  Like

 8. slim doch onmachtig // juli 4, 2018 om 00:25 //

  sorrie maar ik zou als ik zo een groep van 20 asielzoekers zag staan rechtsomkeer gemaakt hebben en de politie gebeld!Dan loop je toch niet stug door naar je huisje??????

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: