Nieuw

Wie is Assata Shakur, heldin van de anti-blanke racistische anti-Zwarte Piet extremisten ?

Wandelende genderneuroot Manju Reijmer voegt een emoticon met verliefde ogen toe bij Assata Shakur:

Ik kon niet achterhalen welke quote door de tot geweld bereid zijnde Mitchell Esajas gebruikt werd,

Assata Shakur is de peettante van rapper Tupac Shakur en de Verenigde Staten hebben een beloning van 1 miljoen dollar op haar hoofd gezet. Het feit dat ‘Nederlandse’ radicalen deze ‘copkiller’ met kennelijke bewondering bezien geeft te denken.

Assata Olugbala Shakur (geboren JoAnne Deborah Byron; 16 juli 1947, vaak aangeduid met haar getrouwde achternaam Chesimard) is een voormalig lid van het Black Liberation Army, een zwarte nationalistische stedelijke guerrillagroep, die in 1977 werd veroordeeld voor eerste graads moord, onder het “medeplichtigen” statuut van New Jersey, van Staats-trooper Werner Foerster tijdens een vuurgevecht op de New Jersey-tolweg in 1973. Ze ontsnapte uit de gevangenis in 1979 en vluchtte naar Cuba, waar ze politiek asiel kreeg.

Ze is geboren in Flushing, Queens, New York City, en groeide op in New York City en Wilmington, North Carolina. Nadat ze meerdere keren van huis wegliep, nam haar tante, die later zou optreden als een van haar advocaten, haar in huis. Ze raakte betrokken bij politiek activisme op het Borough of Manhattan Community College en het City College van New York.

Na haar afstuderen sloot ze zich kort aan bij de Black Panther-partij en verwierp haar “slavennaam”, en nam de naam Assata Shakur aan. Ze sloot zich vervolgens aan bij het Black Liberation Army, een uitloper van de Black Panthers die een gewapende strijd voerde tegen de Amerikaanse regering door middel van tactieken zoals het beroven van banken en het doden van politieagenten en drugsdealers. Tussen 1971 en 1973 werd ze beschuldigd van verschillende misdaden en was het onderwerp van een multi-state klopjacht. In mei 1973 werd Shakur gearresteerd nadat zij gewond was geraakt tijdens een vuurgevecht op de New Jersey Turnpike. Ook betrokken bij de shootout waren New Jersey State Troopers Werner Foerster en James Harper en BLA-leden Sundiata Acoli en Zayd Malik Shakur. Harper was gewond; Zayd werd gedood; Foerster werd gedood door Acoli. Tussen 1973 en 1977 werd ze beschuldigd van moord, poging tot moord, gewapende overval, bankoverval en ontvoering in verband met de vuurgevecht en zes andere incidenten. Ze werd vrijgesproken van drie aanklachten en drie werden ontslagen. In 1977 werd ze veroordeeld voor de moord op Foerster (volgens de wet van New Jersey hoefde de Aanklager niet te bewijzen dat Shakur de schoten had afgevuurd die Foerster of Zayd Shakur hebben gedood) en van zeven andere misdrijven die verband houden met het vuurgevecht, in een rechtszaak die volgens haar verdedigers oneerlijk was.

Op 2 november 1979 brak een groep BLA-leden haar uit de gevangenis. Nadat ze als voortvluchtige leefde, dook ze op in Cuba in 1984, waar ze politiek asiel ontving. Ze heeft sindsdien in Cuba gewoond, ondanks inspanningen van de Amerikaanse overheid om haar terug te krijgen. De FBI heeft haar toegevoegd aan de lijst met “Most Wanted Terrorists”.

Lees verder:

https://en.wikipedia.org/wiki/Assata_Shakur

Deze terroriste is blijkbaar een voorbeeld voor deze Nederlandse afdeling van de Black Panthers.

 

Doe mee met 933 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8485 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Wie is Assata Shakur, heldin van de anti-blanke racistische anti-Zwarte Piet extremisten ?

 1. templars2017 // december 4, 2017 om 00:58 //

  Heel die linkse zwik zou moeten opgepakt en gedeporteerd worden ,hetgeen ze doen is onze samenleving vergiftigen met hun opvattingen ,mannen veranderen in vrouwen ,vrouwen veranderen in mannen ,trans tot nonbinair(wat dat ook mag zijn) tot neuroatypisch (??).
  Wat bazelen ze toch allemaal ,het gaat over mensen ,mannen en vrouwen die complemantair zijn aan elkaar ,je kan geen mensen maken uit andere mensen , gaat gewoon niet.
  Het kinderen in hun hersens steken dat ze geen geslacht hebben en dat ze kunnen worden wat ze willen inzake geslacht is je reinste geestelijke mishandeling!!
  Wat is er verkeerd aan een jongen opvoeden tot een man en een meisje opvoeden tot en vrouw,
  de natuur heeft het zo gemaakt om een heel simpele reden ,het voortbestaan van het ras, een man kan geen kinderen krijgen een vrouw wel, een vrouw heeft maandelijks een vruchtbaarheidscyclus een man niet ,dat ;dat zijn dingen die je niet kan veranderen en als je het toch probeert te doen dan vernietig je een deel zo niet het hele ras.
  Wat is de bedoeling van links en aanverwanten ,ons veranderen in een soort programmeerbare hybride die noch het ene noch het andere is ?
  Waarom wordt iedereen gedwongen om dit idioot denkgedrag te aanvaarden?
  Waarom is er zoveel ruimte gegeven aan dit soort van platforms?
  Weet ook dat in de VS er zelfs een versie is verschenen van een bijbel , die een aangepaste versie is van het origineel maar volledig aangepast aan de noden van de hele holibi bullshit gemeenschap!!, er staat zelfs een kruis op in de kleuren van de regenboogvlag.
  Zelfs dat laten ze niet onbetuigd, zelfs daar willen ze hun eigen stempel op drukken.
  Welk geloof je ook belijd speelt hier geen rol ,maar dat ze gaan mensen intimideren op hun geloofsovertuiging door hun eigen versie ervan naar voor te schuiven en dat als het enige echte te gaan verkondigen is een teken dat het uit de hand loopt.
  Als je echt een te verdedigen gegeven hebt moet je de competitie niet gaan vergiftigen ,dan moet je dat kunnen op eigen kracht ,en blijkbaar hebben ze die kracht niet en gaan ze dus proberen om de competitie op dergelijke manier te vernietigen.
  Hoe dan ook heel die linkse zwik zou moeten opgepakt en gedeporteerd worden……..

  Like

 2. jackvanderveen // december 4, 2017 om 03:18 //

  Volgens de Telegaaf kan een man wel degelijk zwanger worden, zoals ik begreep uit een artikel van gisteren:…… is in verwachting van een zoontje! Die……. stond voor een BNNaam.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // december 4, 2017 om 13:51 //

  Mode links, zoals kleutertje Verbaan, mag mij een fascist noemen, de antipiet demonstranten mogen mij een racist noemen en ik heb het recht daar maling aan te hebben: dat is vrijheid van meningsuiting meisje Verbaan en demonstranten! Dat is wat echte vrijheid inhoudt! Jullie wens om met terreur anderen te laten zwichten voor jullie mening is het tegenovergestelde en heet dictatuur. Ik vind het op zich begrijpelijk dat de figuur zwarte piet tot akelige situaties kan leiden voor mensen met een donkere huidskleur. Echter dat dit zover gaat dat sommigen het terecht vinden om kleine kinderen angst aan te jagen met oorlogszuchtig geschreeuw, lijkt mij ook begrijpelijk dat dit eerder tot weerstand dan begrip zal leiden.

  Dat zeg ik als socialist die de terreur van hypocriet geldharkend mode links als Sylvana en Verbaan, Samson en Halsema, Klaver en de rest van de gutmensch bedriegers zat is. Het wachten is op een nieuwe breed gedragen beweging die de oude hypocrieten naar Oekraïens voorbeeld in de vuilnisemmers gooit waar ze thuishoren. Jammer genoeg zie ik dat veel mensen alles op een hoop gooien, de vergissing maken om modelinks als ‘het links’ te zien, terwijl dat modedelinks niets en dan ook niets met links te maken heeft, net zo min als de fascisten van Antifa dat hebben. Dat die zich links noemen is enkel omdat vanaf WO2 het niet erg slim was om zich als ultrarechts te manifesteren. Er is geen millimeter verschil tussen ultrarechts en Antifa. Beide groepen bestaan uit hersengestoorde gekken die een staatsvorm van onderdrukking najagen, waarin zij als beschermers van die staatsvorm het materieel bijzonder goed hebben, dus zijn per definitie uitbuiters en uitzuigers van het ergst rioolsoort.

  Maar ook zij hebben, redenerend naar wat ik boven stelde, het recht om hun fascistische denkbeelden te uiten terwijl de rest van de maatschappij het recht heeft om die denkbeelden te verwerpen en negeren. Als dat negeren vervolgens leidt tot geweld van de genegeerde groep dient dat te worden beantwoord met het detineren van die groep of groepen die de maatschappij enkel en alleen voor eigen heil wensen te ontwrichten. Hen via subsidie stimuleren en hen op kosten van belastingbetalers in de gelegenheid stellen om hun kinderachtige wil door te kunnen drijven, zoals afgelopen zaterdag in Dokkum, is ronduit bestuurlijk laf en volkomen absurd. Ik stel dan ook dat de antipiet demonstranten de rekening dienen te krijgen van de politiebegeleiding, dat lijkt mij terecht: zij wensten, als groep jammerende kleuters, hun eerdere mislukte demonstratie alsnog afgelopen zaterdag als zinloze manifestatie door te zetten, dan moeten ook zij daar de rekening voor betalen. Lijkt mij logisch.

  Het probleem vandaag zit bij een groot deel van de media die hun werk niet doen. Veel journalisten, als je ze dat al mag noemen, zijn niet langer objectief. Zij stellen hun persoonlijke mening boven het vinden en eerlijk brengen van nieuws, nieuws wat niet in hun straatje van pas komt melden ze niet en wat zij melden wordt aangepast aan de heersende norm van de groep waar zij onderdeel van uitmaken en of ook hun eigen vaak beperkte denkbeelden. Dat heet politiek bedrijven en dat heeft niets met journalistiek te maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s