Nieuw

Sneed oog van zijn vrouw eruit voordat hij haar afslachtte – “Stel je niet aan want dit is normaal in het Midden-Oosten”

Foto ter illustratie.

Een geradicaliseerde moslim die het rechteroog van zijn vrouw eruit sneed voordat hij haar voor de ogen van hun kinderen afslachtte, vertelde de politie dat dit “normaal” gedrag was in het Midden-Oosten.

De wrede moordenaar, die niet met naam kan worden genoemd om de identiteit van zijn drie kinderen te beschermen, wordt nu geconfronteerd met een levenslange gevangenisstraf, nadat hij schuld had bekend aan de gruwelijke moord in juni vorig jaar.

Het Hooggerechtshof hoorde op vrijdag hoe de moslimman van Broadmeadows, Australië, een “langdurige en vicieuze” mesaanval op zijn vrouw in hun gezinswoning had uitgevoerd.

Hij verwijderde haar rechteroog in wat vermoedelijk werd geïnspireerd door de islamistische eenogige antichrist Dajjal, en sneed twee van haar vingers af terwijl ze nog leefde.

Na het ondergaan van diepe steekwonden in haar gezicht, nek, armen, benen, rug, heupen en genitaliën is ze uiteindelijk doodgebloed.

Haar afgeslachte lichaam, gewikkeld in een deken met plastic folie en plaktape, werd een maand later gedumpt in een grasland bij de Dallas tennisclub gevonden.

Tijdens zijn politieverhoor, toen een agent zei dat dit een van de ergste gevallen was die hij is tegengekomen, antwoordde de man: “Stel je niet aan want dit is normaal in het Midden-Oosten.”

Toen hem verteld werd dat zijn familie dit gedrag niet goedkeurde, zei hij: “Fuck ze, fuck iedereen. Ik heb niets verkeerds gedaan.”

Toen werd gesuggereerd dat hij zijn kinderen door een hel heeft laten gaan, zei hij: “Als ze door een hel zijn gegaan zullen ze sterker opgroeien.”

Zijn kinderen – twee jongens van 6 en 4 jaar en een meisje, 2 – beschreven de politie de bloederige taferelen en hoe ze moesten toekijken hoe hun vader hun moeder met een groot mes “afslachtte”.

“Haar hele lichaam was bloed, niets dan bloed”, zei een van de jongens.

Ze beschreven ook hoe hij haar rechteroog eruit sneed en het door het toilet spoelde.

“Mamma lijkt op de antichrist,” merkte een van de kinderen op.

Aanklager Sharn Coombes zei dat het verwijderen van het oog van zijn vrouw een indicatie was van het religieuze geloof van de man en zijn “extreme interpretatie van zijn religie”.

De rechtbank verhoorde de man die enkele jaren geleden was vrijgesproken in een grootschalige terrorisme rechtszaak, waarbij hij als een van de verdachten beschuldigd was van het plannen van terreuraanslagen, en wilde naar Syrië verhuizen om met de jihad te vechten.

Hij sneed ooit in de hand van zijn vrouw toen ze weigerde de shariawetten in de koran te lezen.

Hij isoleerde haar ook van haar familie en vrienden, stond haar niet toe zonder hem het huis te verlaten, en dwong haar om een ​​boerka te dragen, die alleen haar ogen liet zien.

Toen ze vanuit huis als naaister begon te werken, stond hij niet toe dat ze mannenkleding repareerde. Hij heeft ook zijn kinderen niet toegestaan ​​om naar school te gaan, tv te kijken of Engels te spreken.

“Hij wilde hen leren over wapens, jihad en de oorlog,” zei Coombes.

Hun huis had alleen kale matrassen in de slaapkamers, een melkkrat in de woonkamer, krabbels op de muren en gebroken ramen.

Verdedigingsadvocaat Scott Johns betoogde dat de man in een door drugs geïnduceerde psychose verkeerde en een gedocumenteerde geschiedenis van psychotische stoornissen had.

“Waar de rechtbank mee te maken heeft is een persoon die op dat moment een zeer verstoorde gedachtegang had,” zei Johns.

“Hij raakte ervan overtuigd dat zijn vrouw door God was gestuurd om hem te vermoorden.”

Hij geloofde dat haar familie zwarte magie op hem had gebruikt, zei Johns.

Coombes wil dat de maximale straf wordt opgelegd, levenslang zonder voorwaardelijke vrijlating . Maar Johns zei dat de man een tijdelijke gevangenisstraf  zou moeten krijgen met een kans op voorwaardelijke vrijlating.

De zaak zal aankomende woensdag weer in de rechtbank verschijnen, voordat hij op een later tijdstip zal worden veroordeeld.

Bron:

http://www.heraldsun.com.au/news/law-order/wannabe-jihadist-in-supreme-court-over-brutal-killing-of-wife-in-front-of-children/news-story/1159fffee5c5b60791c10ae339b1ba8d

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5812 Articles)
Altijd in oppositie.

11 Comments on Sneed oog van zijn vrouw eruit voordat hij haar afslachtte – “Stel je niet aan want dit is normaal in het Midden-Oosten”

 1. Dit is helaas geen fake news
  Voor fake news moet U naar de “serieuze”mainstream media koekeloeren.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1385582/abc-news-schorst-journalist-om-fout-over-trump

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // december 3, 2017 om 10:05 //

  Allah veroordeelt mensen die zich niet onderwerpen aan zijn waarheid heel scherp.
  Zijn volgelingen hebben recht en plicht te handhaven op dat punt, het punt dat Allah stelt in zijn Koran, namelijk dat je als volgeling die slechte mensen zwaar moet straffen.

  Doet die kerel wat inderdaad normaal is in het Midden Oosten, dus hetgeen hem is bijgebracht in zijn geloof en cultuur, en dan gaan ze hem als gestoord beschouwen?

  In een echte multiculti maatschappij moet je toch respect hebben voor andermans normen en waarden, dus ik begrijp ook niet wat er fout aan is, dat die kerel gewoon doet wat normaal is?
  Lijken me echte islamofobe fascisten die weer vallen over dit akkefietje.

  Liked by 1 persoon

 3. In ze eigen land had ie haar gewoon over het balkon uit het raam geflikkerd op straat en daar laten liggen.
  Waarna de heren uit de buurt ‘m nog even kwamen feliciteren over dat hij ze vrouw afgestraft had.

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // december 3, 2017 om 11:29 //

  Grappig, vele landen in de wereld importeren dirt soort figuren en als ik ergens anders heen wil zoals Australie dan moet ik een grote emmer geld meenemen en word ik via een punten systeem veroordeeld waarbij mijn leeftijd een grote min is en mijn ervaring nergens word gezien als pluspunt.
  Ethnische vermening is niet voor niets altijd oorlog, vierkante pinnetjes passen niet in ronde gaatjes, tenzij het met geweld gebeurd.

  Liked by 2 people

 5. jackvanderveen // december 3, 2017 om 13:25 //

  Korankennis blijft hier ver beneden peil gezien de comments.
  Dat gestoorden, criminelen en fundamentalistische achterlijken verzinsels van serden, ook beheerst door de duivel , als waar aanemwn, blijft een wereldwijd probleem helaas.

  Like

 6. Die man ging toch echt ver, een islamitische kennis van me op de boksschool liet ik het verhaal lezen, en deelde mij mee, dat na de stoot op de lever alleen nog een upperkut mocht volgen.
  Pas alle blauwe plekken waren weg getrokken was er weer ruimte voor een goed gesprek.
  Ik ga dit nog even verifiëren in het intrigerende en fascinerende boek, waar hij mij naar verwees en laat de lezers van dit blog nog weten of een low of high kick ook nog is toegestaan in de discussie.
  Vrouwen, je wordt er af en toe zo moe van.

  Liked by 1 persoon

 7. jackvanderveen, koran indoctrinatie heeft weinig met kennis van doen. voor ontwikkelde mensen is het net zoiets als zich niet verdiepen in kiddie porn.

  Like

 8. skeeter, jack is hier de mossel onder ons.
  Had je dat nog niet door.

  Like

 9. een gezellige mee kletsende mossel, maar onder tussen wel een mossel.
  hij weet er alles van.

  Like

 10. bertg, ja was op de hoogte, hoopte op een debiele reactie.

  Like

 11. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: