Nieuw

Merkel: Laat Afrikanen legaal naar Europa komen

Er moeten kanalen worden gecreëerd waardoor Afrikanen legaal naar Europa kunnen komen om de illegale bevolkingsmigratie te verlichten, aldus de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Tijdens een EU-Afrika-top in Abidjan, Ivoorkust, zei Merkel dat het creëren van een legale manier om Afrikanen naar Europa te laten komen hun smokkel over de Middellandse Zee zou helpen beëindigen.

Typische Afrikaanse hoogstaande cultuur ⬇️

Over de kwestie van illegale immigratie zei Merkel dat dit “nu een rol speelde op het hele Afrikaanse continent omdat er berichten zijn dat jonge Afrikaanse mannen als slaven in Libië worden verkocht.”

Er is weer een reden gevonden om maar Afrikanen hier naar toe te halen. Eerst hadden we ze nodig als gastarbeiders, toen waren het immigranten die de vergrijzing op zouden vangen omdat ze zelf niet ouder worden, toen superzielige kinderen en vrouwen -in werkelijkheid allemaal mannen- die op de vlucht waren voor oorlog, toen klimaatvluchtelingen. En nu moeten we ze binnenhalen om ze te redden uit slavernij.

In de marge van de top zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Sigmar Gabriel, van de Sociaal-Democratische Partij (SPD): “Europa zou elk jaar enkele honderdduizenden plaatsen kunnen aanbieden, zolang die mensen na drie of vier jaar vrijwillig terugkeren.”

Wat is dit voor waanzin. Geen Europees land is in staat heeft de wil om illegale immigranten uit te zetten, er keert er niet eentje terug. Waarom zouden we moeten geloven dat deze wel terug zullen keren ? Waarom zou je Afrikanen hier een paar jaar naar toe halen om ze later weer terug te sturen ? Is het er nu niet veilig en dan weer wel ? Is het er nu een rotklimaat en over een paar jaar niet ?

Maar Guenter Nooke, de Afrikaanse afgezant van Merkel van haar CDP, was volgens de media sceptischer: “Geen minister van binnenlandse zaken zal honderdduizenden binnenlaten als hij niet zeker weet of de meesten van hen zullen terugkeren” zei hij.

Merkel probeert momenteel de coalitie te herstellen die ze had met de SPD vóór de laatste verkiezingen in dat land. Haar handelen volgt op het mislukken van de onderhandelingen met de liberale Vrije Democratische Partij (FDP) en de crypto-communistische Groene Partij, die haar zonder een meerderheid in het Duitse parlement achterliet.

Bron:

http://newobserveronline.com/merkel-let-africans-come-to-europe-legally/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Merkel: Laat Afrikanen legaal naar Europa komen

 1. Tijl Uylenspiegel // december 3, 2017 om 01:59 //

  Zo lust ik er nog wel een paar.
  Er wordt teveel ingebroken dus dan maken we inbreken legaal en is het probleem opgelost ?!?
  Iedereen rijd te hard, nou dan schroeven we de maximumsnelheid op.
  Oh wacht, is dat niet precies wat we gedaan hebben bij zebrapaden….. 😦

  Liked by 1 persoon

 2. Ze wil kennelijk nog meer politiemannen voor Jojo laten spelen:

  Alsof zo’n autootje een tientonner tegenhoudt …

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // december 3, 2017 om 02:38 //

  Ja dat zal ook niet het werk zijn dat ze voor ogen hadden toen ze solliciteerden !

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlànder // december 3, 2017 om 11:23 //

  Wat er even niet bij verteld word.
  Dit jaar zijn er al 45000 ingevlogen

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // december 3, 2017 om 12:37 //

  Reasons to be cheerfull, part one.

  In alle statistieken word gewerkt met officieele cijfers, het werkelijke aantal immigranten is veel hoger. Wat we over het hoofd zien is dat een illegale Marrokaan voor andere hier geboren Marrokanen zo genoemd als Nederlanders met een Marrokaans tweede paspoort geen illegaal zijn maar oom, neef of iets van die strekking. Voor hun is geen verschil, dus worden deze illegalen ook opgenomen in de enclaves en voorzien van de nodige nuttige info omtrent aanhouding en rechten, klussen waar minimale beveiliging is en andere ongein. Gezien die enclaves steeds groter worden en steeds meer politie uit die encvlaves word gerecruteerd word de pakkans steeds kleiner. De weg ligt door de combinatie van dingen open voor totaal ongestrafte criminaliteit. Voor een totale willekeur op straat door gemengde of gekleurde orde diensten, en zolang de elite er geen last van heeft mag het…..daarna is het sharia wet.

  Meer Afrikaanse immigranten betekend vooral voor warmere landen als Frankrijk en Italie een enorme groei waar geen positieve kant aanzit. Stel je Parijs voor, waarbij de westelijke kant aan zee grenst en de oostelijke kant tot Troyes loopt…het noorden tot de Belgische grens en het zuiden tot de Loire. Met de huidige groei en de verwachte import zal Parijs een grote aglommeratie zijn in dit gebied rond 2100. Kleuren mensen gaan namelijk graag bij elkaar in steden zitten, op een of andere manier heeft het overgrote deel daar de meeste behoefte aan. Het is misschien een goede basis om te zien of iemand iets wil opbouwen of gewoon will meevreten. Een neger in een klein vervallen dorpje in de Pyreneen gaat om te overleven moeten werken, moeten zwoegen en zal daarom de waarde van dingen zien. Niets doen is daar immers in een koude winter je einde, enkel wie hard werkt overleefd een vol jaar. Daarom dus een enorme verstedelijking, en dus in dit verhaal een land dat Parijs heet.

  Dat land Parijs is dus voor onze kinderen en kleinkinderen een gebied waarin ze als Blanke niet kunnen overleven, om vele redenen. Al die lui moeten eten, dus vanuit dat “land” komen groepen het omliggende land plunderen. Dat gooit de landbouw in de regio en daarbuiten weer plat, dus voedsel word nog schaarser.
  Ik zou de schets kunnen maken over Europa in 2100, met alle problemen die dan levens bedreigend zijn, maar het jaar 2100 zal ik niet zien. Wat dat betreft ben ik reeds overjarig….Mijn kinderen en kleinkinderen misschien…..

  Het is de weg erheen waar ik ook op loop…het is ook van mij, die weg, zolang ik er loop….

  Waar het op neer komt is dat mensen moeten eten, en eten word vooral door boeren verbouwd. Boeren wonen achteraf en zijn overal ter wereld een makkelijk slachtoffer en worden dat dus ook. Voor iedere boer die stopt met zijn bedrijf door geweld of een absurde druk vanuit een overheid valt er een steentje uit de muur van voedsel voorziening. Voedsel importeren werkt alleen als je geld of goederen hebt om te ruilen. Welke grondstoffen heeft Europa waar de rest van de wereld om zit te springen? Welke export is er in 2100? Mijn antwoord is dat er enkel geweled zal worden geexporteerd, dat vanuit Europa plunderdende legers over de wereld zullen reizen, simpelweg omdat Europa niets meer zal hebben.

  Het voorbeeld is simpel. Je hebt een restaurtant, een personeelslid steelt steeds suiker. Niks aan de hand, maar de rest van het personeel gaat dat ook doen. Zeg je er iets van steolen ze de volgend ekeerr uit je kassa of lopen massal weg. De volgende groep is niet anders. Wat wil je, sluiten of knokken?
  Steeds is je suiker op als er klanten komen. Je koopt steeds meer suiker in terwijl je verdiensten zakken. Dan komt de belasting en die gaan stellen dat je te weinig inkomsten doorgeeft want je suiker verbruik is zo hoog dat je koffie verkoop dat dus ook moet zijn, en dat je dus over de hele lijn fraudeert. Probeer maar eens redelijkheid en begrip te krijgen van een systeem. Je word dus aangeslagen voor een omzet die veel hoger is dan je werkelijke omzet. Het resultaat is dat je uiteindelijk de deuren moet sluiten, of het personeel ontslaan maar de volgende groep doet precies hetzelfde. Wanneer je een kleine groep via een sociaal systeem moet onderhouden gaat dat, maar als die groep enkel groter word en het overschot aan geld opmaakt moet je vanuit een overheid meer inkomen hebben, wat je haalt bij het genoemde restaurant. De groep die enkel ontvangt geeft echter een deel van het geld niet treug uit in jou systeem….Ergens breekt de verhouding tot inkomen en overschot en word het restaurant armer. Dat is wanneer het restaurant gaat sluiten. Permanent.
  Wanbeleid? Is er een schuldvraag? Wijsheid, wat is dat?

  Volgens mij is de tijd dat we iets met werken konden opbouwen verdwenen, geld word nu vaak verdiend met gokken op de beurs, ook de multinationals zoals Unilever doen het, het afstoten van producten en fabrieken die wel winst maken maar onder een bepaald percentage vallen. Het kost mensne hun werk, zoals boeren hun bedrijf staken. Wanbeleid en graaien is de basis van deze manier van politiek bedrijven. Echter nu worden overal in het huis stenen uit de muur gehaald die samen het huis vormden, een huis dat onze economie voorstelt en dat gebouwd is over vele eeuwen heen maar nu oppertunistisch en op z’n Afrikaans word gesloopt. Men gaat naar binnen, stookt een vuurtje in de woonkamer van een paar binnendeuren, slaat het glas van de ramen kapot om de rook af te voeren en omdat het ook leuk is, rukt het koper van water en stroom uit de muren om te verkopen en als de hoeken van de kamers zijn volgescheten en alle deuren en kozijnen zijn opgestookt en er niets meer van waarde is gaat men naar het volgende huis…..en dat is de politiek van de huidige beleggings en beheers maatschappijen, onze regeringen incluis. En de levensstijl van het gros van onze nieuwe burgers….

  Wie voor zijn of haar kinderen een toekomst zoekt kan en zal elders moeten gaan rondkijken, alles waarvoor de EU en de politke in het algemeen hun bestaansrecht aan danken is al overboord gegooid. Europa zal zich op termijn niet meer kunnen voeden, niets hebben om te ruilen met anderen en enkel kunnen overleven op plunderen en moorden. Het is een manier van leven, en misschien moeten we het wel zo zien. misschien is er wel meer plezier te beleven aan het beroven van 80 jarigen met de naam Ali of Mohammed, misschien is het neerslaan van anders gelovigen of denkenden wel de normaalste zaak van de werled en zijn wij van het rechte pad der mensch afgedwaald. Iemand enig idee welk gevoel van triomf er door je gaat als je iemand die al eeuwen met zijn kamelenkop zit te etteren neerlegd? Een soort rechtvaardig orgasme….geniet ervan, het hoort ook bij het overleven.

  Misschien moeten we niet een sentimentele waarde meer toekennen aan beschaving maar net als de volkeren die hier willen wonen gewoon de boomgaard leegplukken en het hout van de bomen gebruiken om ons te verwarmen. Misschien is het wel een keigave avond om met een groep iemand die homo is van een flat af te donderen, ik zie Rutte al op een tuinstoel vastgebonden van de Euromast gaan, een junkers die met het alcohol doorlopen lijf dienst als vuurwerkbom, dat kan een avondvullend theater worden met chips en popcorn en warme nootjes….tickets please..

  Misschien is het allemaal niet zo erg en moeten we gewoon bij de dag gaan leven, pakken wat we voor onze handen krijgen en menselijkheid zien als zwakte. Arrogantie en agressie zijn niet fout als het de norm is, kijk maar naar onze nieuwe burgers en de politiek. Misschien moeten we beginnen maandag niet meer naar het werk te gaan maar de auto ergens op de snelweg te parkeren en een boswandeling te gaan maken. Massal ziek melden en massal met een vlaggetjes van protses die boswandeling maklen waarover de dokter het bij de laatste depressie over had…..

  Misschien moeten we gaan genieten van het leven en begrijpen dat alles wat er is ons is gegeven door onze voorouders, misschien is het wel tijd voor een groot feest om 2 duizend jaar “beschaving” mee af te sluiten, om alles opgespaard ineens op te maken. Het feest van de verschroeide aarde. Als ze alles willen dan moeten ze het zelf maar uit de puinhopen opbouwen, onze nieuwe ondankbare arrogante gasten.

  Misschien moeten we onszelf gaan richten op een nieuwe stap in de geschiedenis van de mensheid, het grote zuiveren laten plaatsvinden zodat in 2100 er groepen blije blanke mensen door een gebied dat ooit Europa heette zwerven en een nieuw leven kunnen opbouwen zonder wetten en regels maar met logica. Een nieuwe tijd voor ontdekkende en scheppende mensen waarin het getal van 1 miljoen mensen in Europa een hoge schatting is.

  Reasons to be cheerfull….

  “Wie overwint schrijft de geschiedenis”. (Ceasar)
  “Wie blijft leven vreet de appels”. (Duchese)

  vervolg: Reaons to be cheerfull, twoooo….

  Liked by 1 persoon

 6. rik teuwen // december 3, 2017 om 12:52 //

  Like

 7. Kortom, een tijdperk zo als in een Mad Max film gaat het worden dan, waar we in terecht komen.
  Ieder voor zich en pakken wat je te pakken kan krijgen, op welke manier dan ook.

  Liked by 1 persoon

 8. Duchesne // december 3, 2017 om 13:38 //

  De humor is dat enkele jaren geleden Belgie geen regering gevormd kreeg, in de tijd dat die er niet was werkte alles gewoon en daalde de staatsschuld. Kun u zich voorstellen hoe een willekeurig land in Europa eruit ziet zonder leiders maar slechts burgers die zichzelf organiseren; dat gaat ons gewoon lukken zonder veel moeite, als die overheid maar weg is. daar ligt het grote winstpunt voor ons, de blanken. wij zijn in staat een eenheid te vormen, helaas altijd pas als de grote schade er reeds is. Het is de politiek die de schade laat ontstaan.

  Like

 9. Duchesne, mooi, niets aan toe te voegen

  Like

 10. Neen, geen Afrikanen naar Europa. Daarentegen moet Merkel naar Afrika gedeporteerd worden. Liefst naar Zimbabwe of zo’n andere bananenrepubliek.

  Like

 11. Lord of Hosts // december 3, 2017 om 15:08 //

  De vervanging van de EU-bevolking door moslims moet wel heel gunstig zijn voor de wereldregering voor het behoud en vergroten van de wereldheerschappij.
  De blanke “Europese man/vrouw” heeft zijn/haar volledige tekortkoming (aan de psychiatrische zijde) getoond, dat laten de “volksvertegenwoordigers” samen met de media ons dagelijks zien.
  Zouden onze politieke vazallen beseffen dat ook zij, naar mate de moslimpopulatie groeit, zich uiteindelijk moet terugtrekken uit het grote politieke toneel? En vinden onze vazallen het niet vreemd dat het voornamelijk soennieten zijn die richting Europa geregisseerd worden?

  Hoeveel politici in bijv. Nederland heeft voor de volle 100% Nederlandse roots? Dat was 50 jaar geleden wel even anders… Hoeveel politici zouden er over 50 jaar nog oer-Hollandsche wortels hebben? En de bevolking? Zo krijg de “afspiegeling van de bevolking” in de publieke sector en overheid toch wel een hele griezelige nasmaak.
  Zouden de Vaderlandse geschiedenislessen langzamerhand verdwijnen? Want wie interesseert zich nog voor de Geschiedenis van het Nederlandse volk en voor onze verre voorouders; de Batavieren, de Friezen, de verre reis van Verritus en Malorix naar Rome om keizer Nero te ontmoeten?
  Zou de hele Europese bevolking over 50 jaar meeschreeuwen met de dan immense grote moslimpopulatie dat Abraham, Isaac en Jacob de eerste moslims waren zoals de Quran verteld? Dat moslims het uitverkoren volk zijn zoals Allah het hen verteld?

  Kortom waarom roert het Amerikaanse regime zo heftig in de “Europese ketel”? Waarom wordt de VN ingeschakeld om de politiek te dwingen het Sinterklaasfeest aan te passen?
  Waarom worden we verplicht miljoenen moslims te verwelkomen in ons overbevolkte land?
  Om de Europese landen in het gareel te houden?
  Omdat met name soennieten gemakkelijk te organiseren zijn?
  https://translate.google.com/translate?depth=1&rurl=translate.google.nl&sl=auto&sp=nmt4&tl=nl&u=https://aftershock.news/%3Fq%3Dnode/590417

  Like

 12. Wanneer wordt dat monster van Europa nu eens eindelijk uitgeschakeld? Of moet Europa eerst een kerkhof zijn waarop terroristen feesten en parasiteren?

  Like

 13. paulzwueste // december 3, 2017 om 20:40 //

  Waarom gaat die Merkel niet lekker in Afrika wonen.
  Iedereen happy.
  Probleem opgelost!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s