Nieuw

In Salzland, Duitsland, is 96% van de asiel-jihadisten werkloos

De werkloosheid onder migranten blijft een groot probleem in het district Salzlandkreis, aangezien slechts 56 van de 1.530 geregistreerde migranten op het arbeidsbureau voltijds werk kunnen vinden.

Hoewel het aantal gestegen is ten opzichte van vorig jaar, toen 24 migranten een voltijdbaan hadden, is het totale percentage van het totale arbeidsbestand van migranten op het werk slechts 3,6 procent, meldt Mitteldeutsche Zeitung.

“De vluchtelingendoelgroep vormt nog steeds een speciale uitdaging”, zei hoofd van de districtsagentschappen Thomas Holz. M. Holz zei dat de belangrijkste kwesties de taalbarrière en de erkenning van kwalificaties en academische graden van overzee zijn.

In Saksen-Anhalt, waar het district ligt, waren volgens een rapport uit het midden van het jaar in totaal 13.600 migranten met een asielstatus werkloos.

Terwijl het district op zoek is naar meer geschoolde arbeiders, zei Holz dat hij niet optimistisch was dat Syrische en Afghaanse migranten in staat zouden zijn om de verschillende posities te vullen vanwege de moeilijkheid van de taalbarrière, erop wijzend dat sommige migranten al jaren in het land waren en nog steeds moeite hebben om Duits te leren.

Lees verder:

http://www.breitbart.com/london/2017/12/03/less-four-percent-migrants-found-jobs-german-district/

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8277 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on In Salzland, Duitsland, is 96% van de asiel-jihadisten werkloos

 1. Dit is heel goed nieuws dat betekent belasting omhoog en teloorgang van de welvaartsstaat.
  En dat zorgt weer voor meer weerstand bij de bevolking.
  En wat moeten we met de eu als ze de grenzen niet op slot doen maar wel in no time een europees leger uit de grond stampen??

  Liked by 1 persoon

 2. Leuk ook op het bord: “Flüchtling ist kein Beruf” Vluchteling is geen beroep. 😉

  Liked by 2 people

 3. ” erkenning van kwalificaties en academische graden van overzee”
  overzee auto monteur = 1 of andere lul met een hamer.

  Liked by 1 persoon

 4. In Salzland, Duitsland, is 96% van de asiel-jihadisten werkloos. Elke keer wanneer ik zo’n bericht lees dan maakt mijn hart een sprongetje van vreugde in de trant van zie je nou wel, wij islam criticasters zijn helemaal niet zo achterlijk zoals de achtereen volgende traditionele regeringen en de linkse goegemeente ons wil laten geloven. Als het niet op het NPO-NON Journaal is geweest dan bestaat het ook niet. Stapje voor stapje worden veel naïeve dwaze Nederlanders geïndoctrineerd met het het dogma dat moslim knuffelaars goede mensen zijn en realisten lijden allemaal aan een gigantische vorm van onherstelbare dwangneuroses en fobieën.

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // december 4, 2017 om 00:03 //

  De vraag is hoelang mensen nog bereid zijn te betalen voor mensen die op geen enkele manier aansluiten op onze maatschappij en samenleving. Op het moment dat men gaat zien dat dit geen tijdelijke zaak is maar dat ze gewoon niet in staat (of bereid) zijn om volledig mee te draaien en de kosten die daarmee samenhangen ze voorgehouden worden dan komen ze snel terug van hun ‘hoogstaande moraal’. Als ze doorkrijgen dat ze daar tweehonderd of meer euro per maand aan kwijt is dan zal het enthousiasme doven als een nachtkaars. Punt is natuurlijk wel dat er iemand moet zijn die erin duikt en de cijfers boven tafel krijgt en die dan ook bekend maakt.
  Mensen betalen in Duitsland zelfs nu na zoveel jaar ook nog steeds voor de Duitse eenwording en zijn daar ondanks het enthousiasme van het begin nu niet meer zo vrolijk van, het heeft vele malen meer gekost dan vooraf berekend was en het eind is nog steeds niet in zicht. En dat dan dankzij de bollebozen uit de economie. Het blijkt nu allemaal nattevingerwerk te zijn geweest.
  Duitsers zijn niet zo gemakkelijk in opstand te krijgen als bijvoorbeeld de Fransen maar als ze eenmaal wakker worden is er geen houden meer aan.

  Like

 6. @Tony // december 3, 2017 om 22:59

  LoL, ik had het niet gezien.
  Dankjewel voor het opmerkzaam maken 😉

  Like

 7. templars2017 // december 4, 2017 om 01:30 //

  Wat wil je ,dat die gelukzoekers hier een beroep kunnen uitoefenen dat voldoet aan onze normen?
  Als eens een garage gezien in het Midden-Oosten? of in Afrika? die gozers kennen er geen ene moer van maar toch zeggen ze dat ze het kunnen bij hun interview ,voor je hier aangenomen wordt moet je kunnen bewijzen dat je het kan ,diploma’s ,ervaringstesten etc… die gozers hoeven niets te bewijzen ze worden geloofd op hun woord ,een land draaiende houden met dergelijk volk is een utopie ,maar wel één die het land doet bloeden .
  volgend vraagstuk is ,waarom worden die zandvlooien jobs aangeboden en blijft onze jeugd in de kou zitten ondanks dat ze gediplomeerd zijn?
  Waarom krijgen stinkbekken voorrang op ons volk? omdat ze minder kosten aan de werkgever !
  De lasten voor een tewerkstelling zijn minder voor een vreemdeling dan voor een kerel die pas van school komt, dus bloed de staat twee maal ,eerst om de verschillen van de vreemdeling bij te passen en een tweede maal om de werklozenuitkering van de Belg of Nederlander te betalen.
  het sociaal weefsel wordt kapot gescheurd voor onze neus , en de gevolgen gaan rampzalig zijn!!

  Like

 8. Horatius // december 4, 2017 om 10:47 //

  Het is natuurlijk nooit hun intentie geweest om deel te nemen aan het arbeidsproces.

  Hun motivatie is de Islam in West-Europa een stevige basis te verschaffen door hier grote gezinnen te stichten op kosten van de verzorgingsstaat en we trappen daar met open ogen in.

  En met ‘we’ bedoelen ik uiteraard de Linkse Goedmensen die er van uitgingen dat deze profiteurs naadloos in te passen waren in de Westerse samenleving.

  Ze kunnen achteraf niet aan het werk omdat ze nog steeds getraumatiseerd zijn en af en toe een vakantie in het land van herkomst kan dan ‘helend’ werken.
  In een aantal gevallen kan de geplande gezinshereniging ook nog wat vertraging oplopen en ook dat kan een excuus zijn om niet aan de slag te gaan. De beste manier om de taal te leren is overigens nog altijd een plek op de werkvloer.

  In vroegere tijden waren de Duitsers heel vindingrijk op dit gebied, maar om het een en ander alsnog recht te zetten overdrijft men nu schromelijk.

  De voor de hand liggende oplossing is heel simpel en doeltreffend: grootschalige werkprojecten in de bos- en wegenbouw, het graven van tunnels, het opruimen van vuilnis in de steden en dit allemaal met behoud van uitkering en met de blote handen onder het motto: ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’.

  Daarna z.s.m. retour naar de landen van herkomst om daar de puinhopen op te gaan ruimen.

  De IS is tenslotte zo goed als verslagen als we de berichten mogen geloven, dus werk aan de winkel!

  Like

 9. Dat noemt men over een aantal jaren de nieuwe slavernij: de inheemse bevolking van west europa, die min of meer gedwongen te werk wordt gesteld om haar omvolking met Afrikanen en west Aziaten te financieren.

  Like

 10. paulzwueste // december 4, 2017 om 17:28 //

  Als je de illusie hebt deze mensen aan het werk te kunnen zetten, zul je allereerst de mentaliteit van je eigen volk moeten wijzigen.
  Als je denk dat asieleisers hier te werk gesteld kunnen worden in grootschalige werkprojecten, ben je nog niet helemaal op de hoogte van de mentaliteit en reflexen van dit soort “vluchtelingen”.
  Stel je voor dat diezelfde mensen in Syrië te werk zouden worden gesteld om kapotgeschoten steden puinvrij te maken en weer op te bouwen.
  Het is heel gewoon dat het leger zal worden ingezet om de zaak in de gaten zal houden, lieden die niet willen werken af te tuigen en weglopers te executeren.
  Alles volgens de heersende gewoonten en de islam.
  Die mensen willen en kunnen hier niet werken.
  Driekwart is analfabeet!
  En als ze wat gelezen hebben of voorgelezen zijn, zijn het fanatieke blankenhaters.
  De leugen die mensen hier te halen en te integreren in ons arbeidsproces, ligt op het niveau van voorheen Goebbels en consorten.
  Vergeet elke positieve gedachte in de richting van “het schuim der aarde” dat hier is binnengedrongen.
  De enige oplossing die zal werken is ze zo ver te krijgen dat ze “vrijwillig” willen vertrekken.
  Dat kan alléén als alle financiële hulp wordt stopgezet en ze daarna met geweld zullen worden getransporteerd naar vluchtelingenkampen in hun eigen regio…!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: