Nieuw

EU President: Without Millions of African Migrants, Europe Will Be Lost

Brussels is opening legal pathways for migrants “who want to come” says European Commission chief Jean-Claude Juncker, declaring that Europe has a “clear need” for mass migration from Africa.

MigrantsSpeaking ahead of the EU-Africa summit this week, where leaders of EU and African nations will meet to discuss migration, he told Deusche Well that “if we don’t offer legal ways of emigrating to Europe, and immigrating within Europe, we will be lost.

“If those who come — who are, generally speaking, the poor and needy — are no longer able to enter the house of Europe through the front door, they’ll keep making their way in through the back windows.”

Claiming that the continent “will clearly need immigration in the coming decades”, he said EU nations “have to provide [Africans] who want to come, and are able to come, and whose situation makes it possible for them to come, with legal paths to get to Europe”…

readmore>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

7 Comments on EU President: Without Millions of African Migrants, Europe Will Be Lost

 1. De alcohol in de man,zit zijn zwakbegaafde verstand in de kan,de overheid der krankzinnigheid.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // december 3, 2017 om 13:33 //

  Hoe kun je zo’n dweil in een uniform laten zien, en dan nog wel een met onderscheidingen voor Nahkampf , een aantal dagen durend man tot man gevecht terwijl dit soort figuren enkel kindertjes die gedrogeerd zijn de baas kunnen. Sorry, Duitsers zijn misschien de vijand geweewst maar zo respectloos kun je niet omgaan met hun uniform. Junkers lijkt hier op een mens met karakter, niet meer doen svp. Dit vind ik grafschennis, zo’n stuk stront in een uniform stoppen op de foto.

  Liked by 1 persoon

 3. Geheel mee eens Duchesne, deze alcoholistische bankier met zijn weke handjes is geen ijzervreter, wat ie onze Franz Timmermanz heeft aangedaan zal ik hem nooit vergeven.
  De boom waarin ie gaat hangen moet extra zorg en water krijgen.

  Liked by 2 people

 4. @Duchesne ’t gaat meer om de gestapo houding van de EU… Ze evenaren de nazi’s.

  Like

 5. Duchesne // december 4, 2017 om 09:04 //

  Sorry Zeep, bij de Duitsers zaten behalve fanatici ook gewoon dappere mensen, ik vind Junkers in Duits uniform toch een belediging voor het uniform en de Duitsers, maar ik snap je punt. De Lihouwense SS bijvoorbeeld heeft nooit eerussen afgeslacht. Krijg je dan de kans op revanche….maakt het uniform en de vlag niks meer uit. Precies zoals de Kroaten en de Serviers die berecht worden voor oorlogsmisdaden maar nergens lees je over de moslims die eerst Serven en Kroaten afmaakten…selectieve verontwaardiging en veroordeleing. Die Kroatische generaaal had meer zelfrespect dan de hele EU en het internationaal gerechtshof bijeen. Macht is wat je de ander geeft, anders hebben ze niets.
  In het geval van de Kroatische generaal die zelfmoord pleegde hebben ze minder dan niets, voor altijd zijn die rechters en het internationaal gerechtshof nu verbonden met hun valse politieke manier van rechtspraak.

  Junkers had prima een VVD stropdas gedragen of een EU armband, dat was genoeg geweest.
  Mijn accociatie met WO 2 Duitsers is behalve goede spullen dat 10% fanaat was en 90% die liever thuis bij Hanna met de vlechten waren gebleven en hooibergen hadden opgezocht maar een kogel kregen als ze dat deden. Ik zie datzelfde soort dwang bij onze politici, mensen dwingen. In die optiek past een swastika armband beter bij Junckers, maar een uniform voor deze word, nee, kan gewoon niet.

  Liked by 1 persoon

 6. Duchesne // december 4, 2017 om 09:05 //

  stukje weg: De lithouwense SS was het gevolg van slachtingen door de Russen op hun burgers het jaar ervoor. Als iemand je dan een geweer en uniform geeft en de kans op gerechtigheid……

  Liked by 1 persoon

 7. Duchesne // december 4, 2017 om 09:10 //

  Wat je trouwens nooit leest is de behandeling die sommigen krijgen in de cel van het internationaal gerechtshof. De pesterijen en vernederingen, simpelweg omdat soldaatjes eenvoudig te manipuleren zijn en denken dat het mag omdathet een slecthe is. Helaas duurt het lang voordat mensen door krijgen hoe dingen echt zitten, de meeste mensen lopen weg voor de niet politiek correcte waarheid. De invloed van de politiek correcte mening is groot, er word voor gemoord en verkracht. Waarom heb ik meer met dieren dan met mensen?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: