Nieuw

Chef van Duitse inlichtingendienst vreest gehersenspoelde kinderen van IS

© IS

De chef van de Duitse inlichtingendienst, Hans-Georg Maassen, is bang dat gehersenspoelde kinderen naar Duitsland komen nu de terreurgroep Islamitische Staat (IS) vrijwel al zijn terrein in het Midden-Oosten kwijt is. Maassen zei in een gesprek met het Duitse persbureau DPA dat er “kinderen zijn die in ‘scholen’ van IS zijn gehersenspoeld en in hoge mate geradicaliseerd en zo de ideologie van IS steunen.”

HLN >>

De ideologie van ISIS dat is de Islam. In het Westen worden miljoenen kinderen daar mee gehersenspoeld in scholen en moskeeën die nota bene door dat Westen zelf gefinancierd worden, maar dat is geen probleem.

Of wou iemand beweren dat Abu-Bakr-Baghdadi de Islam verkeerd had uitgelegd ?

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8277 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Chef van Duitse inlichtingendienst vreest gehersenspoelde kinderen van IS

  1. templars2017 // december 3, 2017 om 21:53 //

    Het is te laat voor de Duitsers ,het gif van de islam zit al veel te diep in hun maatschappij, een tegengif is gevaarlijk omdat het lood of koper vergiftiging kan opleveren, maar als het enkel de zandvlooien en hun aanhangers zouden zijn die zouden om het hoekje gaan door acute loodvergiftiging heeft de Duitse samenleving nog een kans…………en gans Europa ook trouwens.

    Like

  2. Amsterdam-Noord krijgt grootste moskee van stad, niemand maakt bezwaar.
    https://www.geenstijl.nl/5139725/zet-daar-maar-neer/

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: