Nieuw

Beating wives if they refuse sex is OK, according to books in Britain’s Islamic schools

Books that sanction domestic violence and say women should never refuse their husbands sex are among a series of sexist materials that inspectors have found in Britain’s Islamic schools. The education watchdog has compiled a file of the worst examples.

Beating wives if they refuse sex is OK, according to books in Britain’s Islamic schoolsThe Office for Standards in Education, Children’s Services and Skills (Ofsted) discovered a book in a school library entitled ‘Women Who Deserve to Go to Hell’, which said it was wrong for wives to show “ingratitude to their husband” or “have tall ambitions,” according to the Times. It also detailed “mischievous” females who are a “trial for men.”

/Another school Ofsted visited encouraged children to read a text that contrasted the “noble women of the East” who protects her modesty by wearing a veil, while the “internally torn woman of the West” attracts men and leaves her home to hang around in cinemas and cafés.

Other materials claimed that in a Muslim marriage “the wife is not allowed to refuse sex to her husband” or “leave the house where she lives without his permission.” Boys and girls were also taught that “the man by way of correction can also beat her.” Work marked by teachers stated that women had a responsibility “only to bear children and bring them up as Muslims.”…

 

readmore>>
rt
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Beating wives if they refuse sex is OK, according to books in Britain’s Islamic schools

 1. templars2017 // december 3, 2017 om 14:54 //

  Vrouwen hebben geen waarde binnen de islam , dat is onderhands duidelijk gesteld in verschillende artikels.
  Het is daarom noodzakelijk om het te blijven herhalen tot vervelens toe dat het zo is ,door het grote aanbod wordt het als snel niet meer gelezen en aanzien als iets dat geen gevolgen heeft.
  Het gevaar is dat er teveel aandacht aan gegeven wordt dat het aanzien wordt als aanvaardbaar gedrag , dat ,dat is ten allen tijde te vermijden ,het is niet normaal dat vrouwen slaag krijgen naar willekeur van de ma waarmee ze gehuwd is ,moslims in het bijzonder ,niemand verdiend een pak rammel omdat de ander vind dat je geen recht heb om te denken en te doen wat je wil ,het is een verdoken vorm van slavernij.
  Om diepr in te gaan op dit thema, het is duidelijk gesteld in een reportage dat de moslim gemeenschappen waar ook te wereld niet willen integreren in de Europese samenleving, ze willen een parallele samenleving waarin ze hun eigen wetten en cultuur behouden met de kans om het nog meer te verspreiden, naar de buitenwereld geven ze aan te zullen de wetten van het land respecteren.
  Het is een echte invasie en niemand die het wil zien , geweld tegen vrouwen is daar één onderdeel van …één onderdeel

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: