Nieuw

Ze heeft het verpest ! Trump annuleert bezoek aan Groot-Brittannië nadat May kruipt voor de EU en jankt om zijn tweets

Een gepland “werkbezoek” aan het Verenigd Koninkrijk door de Amerikaanse president Donald Trump is geannuleerd als gevolg van het besluit van premier Theresa May om publiekelijk te gaan lopen zeiken over zijn retweets.

De premier zei dat de president “verkeerd bezig” was door video’s te delen die moslims tonen die geweld plegen terwijl ze op bezoek was in het Midden-Oosten, waar ze probeert in de gunst te komen bij lokale dictators.

President Trump aarzelde niet om de Britse politicus te beschuldigen en zei: “Richt je niet op mij, concentreer je op het destructieve radicale islamitische terrorisme dat plaatsvindt in het Verenigd Koninkrijk. Het gaat prima met ons! ”

Het nieuws dat de president een gepland “werkbezoek” heeft geannuleerd om de nieuwe Amerikaanse ambassade in Londen te openen, kwam in de vroege uren van de volgende ochtend.

“Het idee van een bezoek is duidelijk uitgesteld, niet december en niet januari. Ik zou in januari geen bezoek van Trump verwachten, “vertelde een hoge Amerikaanse diplomaat aan The Telegraph.

Deze onwelkome ontwikkeling komt slechts iets meer dan twee maanden nadat Raheem Kassam, hoofdredacteur van Breitbart Londen, speculeerde dat May – die tegen een Brexit was in 2016 – zou proberen een rel te veroorzaken met de Trump-administratie om de vooruitzichten van Groot-Brittannië buiten het blok (EU) te saboteren.

“Kijk naar de manier waarop ze president Trump bij de Verenigde Naties behandelde”, herinnerde hij de lezers in een artikel van september 2017.

“In plaats van haar toespraak te gebruiken om Groot-Brittannië in de wereld te promoten, gebruikte ze het om president Trump aan te vallen op immigratie en vluchtelingen, en om zich bezig te houden met afspraken over klimaatverandering en een lang overleden Pakistaanse premier. Geen enkele vermelding van het woord ‘Brexit’.”

Kassam is van mening dat het saboteren van de vooruitzichten van de “zeer grote, zeer krachtige” handelsovereenkomst die de Amerikaanse president met Brexit Britain zocht, door de premier gebruikt zal worden om er naar te streven dat Groot-Brittannië na vertrek nauwer verknoopt zal blijven met de Europese Unie dan het anders zou moeten zijn.

“Ze gaat Trump beledigen tot het punt dat de VS geen deal met Groot-Brittannië willen sluiten, dan zal ze Trump de schuld geven omdat ze onbetrouwbaar zijn en zeggen dat we moeten afzwakken of de Brexit in de steek laten omdat Groot-Brittannië economische zekerheid nodig heeft,” meldt hij.

BBC-anker Jane Hill stelde Kassam voor dat de huidige Twitter-rel “niets te maken heeft met Brexit” nadat hij zijn overtuiging herhaalde dat “het Britse politieke establishment dit beredeneerd gebruikt om te proberen een wig te drijven, omdat ze niet willen dat Brexit gebeurt”.

Nu het werkbezoek is geannuleerd, lijkt zijn interpretatie steeds plausibeler.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/12/01/prime-minister-blown-potus-cancels-uk-visit/

Doe mee met 933 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8485 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Ze heeft het verpest ! Trump annuleert bezoek aan Groot-Brittannië nadat May kruipt voor de EU en jankt om zijn tweets

 1. Republikein // december 2, 2017 om 01:02 //

  Vreselijk kutwijf, traineert brexit.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een smerige slang is dat wijf .

  Het is nu wel zeker dat ze de brexit aan het saboteren is .
  Er zijn wel duizend belangrijkere problemen dan elke dag onzin gelul over die Trump
  Door hem zo opzichtig zwart te maken krijgen de meeste mensen sympathie voor hem
  En dat is maar goed ook want hij is gewoon top nr 1

  Liked by 2 people

 3. Natuurlijk probeert ze Brexit te saboteren, ze is altijd tegen geweest, ze was alleen even voor de Brexit om gekozen te worden, nu ze is gekozen en de Britten van mening aan het veranderen zijn, kan ze opnieuw er tegen zijn, anders overleefd ze de volgende verkiezingen niet

  Liked by 1 persoon

 4. Laat ze die smerige tang gauw inruilen voor een top wijf als Katie Hopkins

  Like

 5. Goed zo Trump, laat je niet kisten! Vergeet ook de rol van die smerige burgemeester van Londen niet…..

  Liked by 3 people

 6. Taljaard // december 2, 2017 om 14:01 //

  Trump wordt het functioneren en het uitvoeren van zijn plannen in de VS vrijwel onmogelijk gemaakt door een kongsi van linkse media, linkse politici en republikeinen, die heulen met het establishment.
  En een doorlopende en verbeten heksenjacht van democratische kant om zijn verkiezingsoverwinning te delegitimeren aan de hand van nergens op gebaseerde beschuldigingen als zou Rusland daar achter zitten.

  Wanneer je het nieuws daarover volgt lijkt het wel alsof de VS aan de rand staan van een nieuwe burgeroorlog.
  Zo groot is de haat van links, dat velen van hen daar bereid toe schijnen te zijn, of het land in ieder geval volkomen onregeerbaar te maken.
  Zolang zij hun zin maar krijgen.
  Dat laatste zou waarschijnlijk ook in Nederland het geval zijn geweest wanneer Wilders MP zou zijn geworden.

  Liked by 1 persoon

 7. Hij was al niet welkom in GB,

  Like

 8. Zal wel niet politiek correct wezen maar TRUMP snapt beter hoe de bevolking denkt als de hele zittende kliek arrogante politieke prutsers bij elkaar die echt de binding met het volk helemaal kwijt zijn en het volk is het vertrouwen in de politiek volledig kwijt . Ik denk ook niet dat het volk zich nogmaals in het pak laat naaien bij de volgende verkiezingen. Hup FvD en laat VVD een poepie ruiken en zorg ervoor dat pinokkio wordt afgeserveerd bij de volgende verkiezingen

  Liked by 1 persoon

 9. Republikein // december 3, 2017 om 03:00 //

  Leuk filmpie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s