Nieuw

Politie daalt af naar Marokkanen-niveau: Mercedes dwingt respect af

Door: Blondemevrouw

Net als je denkt dat het respect voor politie en justitie niet verder kan dalen, blijkt het toch te kunnen. De politie in Nederland heeft zich inmiddels geheel aangepast aan de islamitische normen en daalt af naar Marokkanen-niveau: Een Mercedes dwingt respect af.

6A6D1DEF-C5FC-4684-B01F-6132A5EAADD1.png

Die Mercedes dwingt echt geen respect af als je nog steeds met dezelfde onderdanige houding een moslim staande houdt en met dezelfde overdreven stoerheid een autochtone Nederlander staande houdt omdat je dan wèl wil laten zien ‘wie de langste arm heeft’. Beide groepen zullen niet onder de indruk zijn van die Mercedes. Het verandert niets.

Karakter en handelen

Alleen moslims onder elkaar dwingen respect af met hun autootjes. Een beetje ontwikkeld mens respecteert alleen een ander op basis van zijn karakter en handelen. Bezit en uiterlijke schijn zijn irrelevant.

Bij de politie daalt men nu dus af naar opvallend laag niveau. De politie dwingt geen respect af met het karakter en handelen van het korps, maar gaat met de van belastinggeld aangeschafte Mercedessen respect afdwingen. Muslimstyle.

Je zou erom lachen als het niet zo intens sneu was en deze grap niet uit de belastingpot kwam.

Bron:

https://steemit.com/nl/@blondemevrouw/politie-daalt-af-naar-marokkanen-niveau-mercedes-dwingt-respect-af

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8727 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Politie daalt af naar Marokkanen-niveau: Mercedes dwingt respect af

 1. respect dwing je af door opgefokte genetische rotzooi met lood te behandelen. andere taal verstaan ze niet.

  Liked by 1 persoon

 2. Er lijkt eerder sprake van compensatie van Mercedes na jarenlang te zijn benadeedl in het Pon-schandaal bij inkoop van nieuwe wagens.

  Respect voor politie bestaat idd allang niet meer, ze zinken maar in de volgende laag prut, dieper maakt niet meer uit.

  Liked by 1 persoon

 3. Drugsdealers en meer van dat soort rijdt daar ook in.Zelfs lieden,die naar de voedselbank gaan of naar de sociale dienst. Nee agenten leren in hun opleiding al te liegen,dus vertrouw ze maar niet,meer het niveau van pooiers.Discrimineren en intimideren zijn ze heel goed in.

  Like

 4. Duchesne // december 3, 2017 om 13:20 //

  Het is een lokmidel voor allachtone aspiranten, net als ze jarenlang kinderen hun brommer lieten inruilen voor een auto als ze het leger ingingen. Op een of andere manier schijnt de overheid te denken dat een uniform of een grote auto respect afdwingt, onze overheid denkt Marrokaans. We kunnen ze nog een keer uitleggen dat juist respect tonen en zelf coreect handelen respect oproept, maar ik denk dat eht verloren moeite is.
  Grote auto, klein geslachtsdeel, zo moet je dit zien, het is compensatie aankoop.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s