Nieuw

Politie brengt illegalen onder in kraakpand

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8277 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Politie brengt illegalen onder in kraakpand

 1. Het probleem van uitzetten en terugsturen zal groter en groter worden.
  Overheid immigratiedienst heeft stapels en stapels dosiers die blijven liggen, achterstand wordt groter en groter.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // december 2, 2017 om 23:17 //

  Mevrouw begrijpt het niet helemaal geloof ik, ze heeft niks te willen, ze is illegaal verklaard en moet ophoepelen en of ze nou naar Italië gaat of naar Soedan het zal ons worst zijn, als ze maar weg gaat. Liefst zo snel mogelijk. Kssssst

  Liked by 2 people

 3. We, of beter gezegd onze leiders hebben ons een probleem op de hals gehaald met die open grenzen en gastvrije opvang van werkschuw moslimtuig en waarvan er hooguit 5 % echt recht hebben op een verblijfsstatus dat er allang geen sprake meer kan zijn van recht en onrecht
  .Als er soms nog enige naievelingen rondlopen die denken dat het oplossen van afgewezen asielzoekers daadwerkelijk het land uit te krijgen dan moet je net zo dom /kortzichtig / struisvogel enz zijn als onze politiek leiders die denken dit probleem wel op te lossen. Merkel Rutte Timmermans Juncker hebben het evenwicht in de EU dusdanig verstoord dat het de ondergang / uiteenvallen van de EU niet meer kan stoppen. Er worden per jaar 5000 /6000 gelukszoekers afgewezen om een status te krijgen en van dat aantal gaan er hooguit 1000/1500 terug met een terugkeer bonus waarvan het gewone volk niets van weet. Hoe denkt Rutte en consorten denken het probleem op te lossen als er per jaar 1000/1500 weggaan en ze laten elk jaar 50.000 nieuwe kansloze parasieten binnen.

  Like

 4. Die krakers hoeven geen sec. bang te zijn dat ze er ooit gezet worden, wanneer de politie zelfs mensen daar onder brengt.
  Daarmee is het dus erkend door de politie als slaapplek en opvang.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: