Nieuw

Mohammed Ali over integratie en ras

There is a famous interview with Muhammad Ali in which he commented on interracial marriage. Ali shocked his interviewer by coming out against it, saying “no white person in their right mind wants their grandchildren to be half-brown, kinky haired black people.” The white, liberal interviewer protested, saying “I wouldn’t object to that!” Ali quickly humiliated him by saying “You would but you’re on this show, you have to say that.” This breaking of the fourth wall was ingenious on Ali’s part. In one sentence he laid bare the host’s financial interests, and made it obvious that, although the host may have believed what he was saying, the opposite opinion was not an option.

Lees verder:

https://newparadigmreview.wordpress.com/2017/12/01/disingenuous-critics-and-financial-interests/

h/t @KleinVerzet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8719 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Mohammed Ali over integratie en ras

 1. paulzwueste // december 3, 2017 om 20:37 //

  Gelukkig heeft deze neger zijn laatste gevecht met God verloren…

  Like

 2. Ah, Cassius Clay. Die heeft zoveeel slagen op zijn hoofd gehad (in zijn tijd droegen boksers geen bescherming) dat hij al op zijn 35e vasculaire dementie en parkinson kreeg. Zijn bekering tot de islam kun je hem niet kwalijk nemen. De man wist werkelijk niet meer wat hij deed.

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // december 4, 2017 om 16:27 //

  karel prof boksers dragen nog steeds geen bescherming hoor

  Like

 4. paulzwueste // december 4, 2017 om 17:54 //

  Jawel.
  Men draagt geslachtsbescherming en gebitsbescherming.
  Je weet er gaat niets boven het zg. “paren” en lekker eten.

  Like

 5. ongesgoolde // december 5, 2017 om 02:36 //

  Een neger die voor segregatie is, ik begrijp het probleem niet.
  Murf van de woorden of de klappen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s