Nieuw

Germany: Surge in Migrant Attacks on Police “Migrants Have No Respect for Us”

 • “The police cannot win a war with the Lebanese because we outnumber them…. This applies to all of Gelsenkirchen, if we so choose.” — Lebanese clan in Gelsenkirchen, Germany.
 • Observers surmised that the real reason for the judge’s leniency was that he feared his family might be subjected to retribution from the clan.
 • Freddi Lohse, the Vice Chairman of the DPolG German Police Union in Hamburg, said that many migrant offenders view the leniency of the German justice system as a green light to continue delinquent behavior: “They are used to tougher consequences in their home countries. They have no respect for us.”

Violent attacks against German police have reached epidemic proportions, and Chancellor Angela Merkel’s open-door migration policy is to blame, official statistics show.

The Federal Criminal Police Office (Bundeskriminalamt, BKA) reported 36,755 attacks against German police in 2016 — or an average of 100 per day, a significant increase over previous years.

Violence — including verbal and physical assaults, and even murder — against police is rampant in all 16 of Germany’s federal states…

readmore>>
gatestoneinstitute
Also published on Zeepertje.com

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Germany: Surge in Migrant Attacks on Police “Migrants Have No Respect for Us”

 1. polderboy // december 2, 2017 om 11:42 //

  “Dat ze gewend zijn aan hardere straffen en geen respect daardoor hebben voor de politie.”

  In moslim landen bestaat helemaal geen ongelovige politie. Dat is onbestaanbaar, en zwaar verboden, om daar gezag uit te laten oefenen door een zootje ongelovige honden, ketters.
  De uitspraak berust op twee situaties die je niet kunt vergelijken.

  Daarnaast wordt er hier best wel vaak veel harder gestraft. Neem een vrouw, een “kankerhoer”, die een keurige moslim man verleidt. Die “teringslet” wordt terecht verkracht in een moslimland, mede als straf omdat de de zeden niet volgde, die er heersen.
  De nobele moslim man gaat vrijuit in een moslimland. Hier wordt hij meestal keihard gestraft voor verkrachting. Dat terwijl de “slet” hier vrijuit gaat en juist straf krijgt voor haar gedrag in een moslimland.
  Ook hier kun je situaties niet vergelijken: het zijn totaal met elkaar botsende normen en waarden die er immers bestaan.

  Daarnaast, ga je die lui harder straffen, dus ze nog meer onrecht aandoen zoals die arme moslim die hier als verkrachter wordt veroordeeld, dan kan je alleen maar rekenen op nog meer jihad, want dat is door de heilige profeet in Mekka immers dwingend voorgeschreven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s