Nieuw

Europe’s Growing Muslim Population; Muslims are projected to increase as a share of Europe’s population – even with no future migration

In recent years, Europe has experienced a record influx of asylum seekers fleeing conflicts in Syria and other predominantly Muslim countries.

This wave of Muslim migrants has prompted debate about immigration and security policies in numerous countries and has raised questions about the current and future number of Muslims in Europe.

To see how the size of Europe’s Muslim population may change in the coming decades, Pew Research Center has modeled three scenarios that vary depending on future levels of migration. These are not efforts to predict what will happen in the future, but rather a set of projections about what could happen under different circumstances.

The baseline for all three scenarios is the Muslim population in Europe (defined here as the 28 countries presently in the European Union, plus Norway and Switzerland) as of mid-2016, estimated at 25.8 million (4.9% of the overall population) – up from 19.5 million (3.8%) in 2010.

Even if all migration into Europe were to immediately and permanently stop – a “zero migration” scenario – the Muslim population of Europe still…

readmore>>
pewforum
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Europe’s Growing Muslim Population; Muslims are projected to increase as a share of Europe’s population – even with no future migration

 1. Duchesne // december 2, 2017 om 12:44 //

  Lijkt me duidelijk de migratie stoppen door de verraders te stoppen. Met enkele honderden nekschoten kan het leven van miljoenen worden gespaard. Men zegt wel eens dat Hitler had moeten worden afgeschoten toen hij aan de macht kwam en dat zo een hoop ellende had wprden voorkomen. Met die les uit het verleden zou je verwachten dat er nu ook een hoop ellende kan worden voorkomen. Dus…..

  Verder valt mij op dat er rare dingen gebeuren in mijn directe omgeving, de laatste week in versneld tempo. Ik heb gisteren gelezen welke maatregelen er behalve de sleepwet ook van kracht worden op 1 januari, zoals complete wijken afluistren, dus we kunnen spreken van een soort internet razzia, en reken er maar op dat de lege gevangenissen express voor het opsluiten van politieke tegenstanders zijn gereserveerd. Er word een draaiboek afgehandeld en alle overhedis diensten krijgen steeds een stukje informatie dat logisch lijkt op het moment zelf, maar in het geheel een ernstige inbreuk op ons leven betekenen.

  Net als met de referenda word er gerekend op de lamlendigheid en gelatenheid van de burgers, waardoor alles kan gaan zoals de dictatuur wenst. Mij word steeds duidelijker hoe doordacht alles gepland is. Door alles gedoseerd toe te dienen is er stedds minimaal verzet, tot verzet niet meer mogelijk is. De techniek is hierbij de sleutel die nooit eerder bestond.

  Als er een staatsveiligheid bestaat moeten die nu ingrijpen, want de politiek heft de staat defacto op en geeft de macht aan een vreemde mogendheid die opgekocht is. Dat er sommige landgenoten deel van uitmaken is geen reden om niets te doen, het is juist reden om innte grijpen.

  Overheidsdiensten, zet de regering af want ze vernietigen jullie eigen volk. Als burgers zijn we machteloos gemaakt, jullie nu nog niet, maar ook jullie werk staat op de tocht, ook jullie worden vervangen want op lange termijn zijn ook jullie een risico factor. Onderneem actie….please.

  Liked by 2 people

 2. Er is ook wel eens goed nieuws, dit varken wordt inmiddels in de hel verder geroosterd.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1384735/jihadrapper-uit-arnhem-gedood-in-syrie
  Schijnt door een verontwaardigde Swarten Piet van het USMC door zijn kop te zijn geschoten.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: