Nieuw

YouTube censureert video’s met kritiek op islam en immigratie

Door: Xander

YouTube is enige tijd geleden actief begonnen met het links-politiek-correct censureren van video’s waarin op normale wijze kritiek wordt geuit op de islam en de massa immigratie, en/of waarin het wordt opgenomen voor de Amerikaanse president Donald Trump, die ook door onze eigen ‘kwaliteitsmedia’ voortdurend op extreem tendentieuze wijze in een negatief daglicht wordt gesteld. Eén van de populairste alternatieve nieuwsbloggers- en vloggers is de Engelsman Paul Joseph Watson, wiens recente video ‘The Truth About Trump & Britain First’ van een waarschuwing werd voorzien, en waarbij alle commentaren werden gewist.

Zelf waarschuwen we al enige jaren dat de vrijheid van meningsuiting in het Westen aan het verdwijnen is, er stapsgewijs enkel nog één algemeen afgedwongen, linksgroene/links-liberale en globalistische politiek-correcte mening zal worden getolereerd, en alles wat daarvan afwijkt onmiddellijk het demoniserende stickertje ‘extreemrechts’ en ‘racistisch’ zal krijgen.

Lees verder:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/12/YouTube-censureert-videos-met-kritiek-op-islam-en-immigratie

Doe mee met 7.839 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3709 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on YouTube censureert video’s met kritiek op islam en immigratie

  1. Tja, en dan gaan ook de Fema-kampen open voor alles wat tegensputtert.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: