Nieuw

Vluchtelingen in Nederland opgepakt om terreurdaden in Syrië

De politie heeft dinsdag vier Syrische vluchtelingen aangehouden in Nederland. Twee van hen, een 23- jarige en een 26-jarige man, worden verdacht van betrokkenheid bij terroristische misdaden in Syrië. Ze zouden tussen 2012 en 2015 hebben gevochten aan de zijde van de jihadistische groepering Jabhat al-Nusra.

De twee kwamen in 2015 naar Nederland. Ze kwamen deze zomer in beeld door informatie van de AIVD. Bij de woning van een van hen, in Oosterhout, werd een hennepkwekerij ontdekt. De politie onderzoekt hun telefoons, waarop ook foto’s staan van de mannen in het strijdgebied in Syrië.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2205487-vluchtelingen-in-nederland-opgepakt-om-terreurdaden-in-syrie.html

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5812 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Vluchtelingen in Nederland opgepakt om terreurdaden in Syrië

 1. Ik heb al meerdere keren gelezen over” ëchte”vluchtelijngen ,die in Duitsland hun beulen tegen kwamen ,op youtube , is een video ,waar in een vrouw [vluchteling] daar over vragen stelt aan Merkel ,dat zij naar Duitsland gekomen is voor veiligheid .

  Liked by 1 persoon

 2. ” De politie heeft dinsdag vier Syrische vluchtelingen aangehouden in Nederland”
  Ha…mijn weekend kan niet meer kapot. Dat is natuurlijk heel tijdelijk
  Na hun eventuele ”straf” zal ik weer antidepressiva moeten innemen

  Like

 3. Maar dit kan toch niet? Er zijn helemaal geen terroristen onder de vluchtelingen.
  Heeft GroenLinks zelf gezegd. Allemaal hysterie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: