Nieuw

Vier Sargentiniërs opgepakt om terrorisme

De politie heeft dinsdag vier Syrische vluchtelingen aangehouden in Bergen op Zoom, Arnhem, Diemen en Wageningen. Twee van hen (van 23 en 26 jaar) worden verdacht van betrokkenheid bij terroristische misdrijven in Syrië. Dat heeft het Openbaar Ministerie meegedeeld.

De verdachten uit Bergen op Zoom en Arnhem zouden in de periode tussen 2012 en 2015 hebben gevochten bij Jabhat al-Nusra, een terroristische organisatie die gelinkt is aan Al Qaida. Het duo kwam in 2015 naar Nederland, maar kwamen pas afgelopen zomer op de radar van het Openbaar Ministerie. Dat gebeurde naar aanleiding van informatie van de inlichtingendienst AIVD.

Telegraaf >>

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8277 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Vier Sargentiniërs opgepakt om terrorisme

 1. jackvanderveen // december 1, 2017 om 16:41 //

  Men zit er dus (niet) bovenop. Kijk niet op een paar jaar en potentieel aantal vredelievende hemelse vaarten.

  Like

 2. Republikein // december 1, 2017 om 22:46 //

  Ze verdienen een eerlijk proces.
  Eerlijk is eerlijk.

  Like

 3. De eerste die ze een paar weken terug oppakte loopt alweer vrij en kan en mag niet uitgezet worden wegens corrupte Europese wetgeving ondertekend en gesteund door allerlei mensenrechten org.

  Liked by 1 persoon

 4. Deze jihadi’s krijgen van deze regering zelfs een verblijfstitel als ze gezamenlijk Judas Sargentinie gangbangen op de tonen van het Wilhelmus.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: