Nieuw

Van der Laan gedenkstenen helpen niet tegen bompakketten – Kerstmarkt ontruimd – explosieven in draaimolen kinderen

De kerstmarkt in het Duitse Potsdam is vrijdag op last van de politie voor een deel ontruimd na de vondst van een verdachte koffer of een pakket. Dat gebeurde nadat een medewerker van een apotheker de politie had gealarmeerd.

Telegraaf >>

The package is reported to have a volume of 40-50 cubic centimeters. It was delivered to the pharmacy, where an employee opened it to find suspicious wires and devices inside, a local police spokesman, Peter Meyritz, told Potsdamer Neueste Nachrichten.

Het explosief is inmiddels onschadelijk gemaakt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8727 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Van der Laan gedenkstenen helpen niet tegen bompakketten – Kerstmarkt ontruimd – explosieven in draaimolen kinderen

 1. Je hoeft tegenwoordig maar een rugzak of een schoenendoos ergens neer te zetten, en de paniek is al compleet.

  Liked by 1 persoon

 2. Lieve, lieve Amsterdammers. Willen jullie als ik in rook ben opgegaan zodat ik niet meer vervolgd kan worden voor het helpen van terroristische cellen in Amsterdam, je goed onderwerpen aan de islam, zoals ik vanaf het begin als PvdA’er – vroeger SDAP’er maar eigenlijk NSDAP’er – heb betracht?

  Veel liefs hoor,
  Jullie immer rokende schoorsteen, Eberhard

  Liked by 3 people

1 Trackback / Pingback

 1. Lijstjestijd: De Oorlog tegen Kerstmis in het Hele Westen 2016 – 2017

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s