Nieuw

Radicale islamieten roepen lone wolves op om in Europa, Australië en de VS “Kinderen met benzine te verbranden”

De oproep door een aan de Islamitische Staat gelieerde groep aan de zogenaamde ‘lone wolves’ om westerse kinderen te vermoorden gaat viraal in islamitische fundamentalistische chatrooms.

Het gewelddadige bericht werd onthuld door de in de VS gevestigde SITE Intelligence Group, die jihadistische activiteiten op het internet volgt.

“Ik zou willen dat ik naar Europa, Amerika of Australië kon reizen en bij Allah hun kinderen met benzine verbranden in plaats van hun mannen en vrouwen”, leest de boodschap die online wijdverspreid werd.

“Ik zou geen markt, club, winkelcentrum of park kiezen… nee… nee… nee… ik zou een kleuterschool en een kraamkliniek kiezen om ze te slachten.”

“Veel andere terroristische groeperingen hebben het idee van wraakneming aangemoedigd –  voor de burgerdoden in hun operatiegebieden [in Syrië] – om kinderen te vermoorden in [door de regering gecontroleerde] steden en vooral de kinderen van degenen die verbonden zijn met de regering en het leger”, merkte Harrison Akins op, een onderzoeker bij het Howard Baker Center.

“Echter, door te pleiten voor het doden van kinderen in westerse landen door lone wolf terroristen, een bijzonder gruwelijke en moreel verwerpelijke geweldmisdaad, demonstreren ze misschien zowel hun huidige zwakheid als hun wanhoop.”

Newsweek is de enige die over het bericht gerapporteerd heeft terwijl de rest van de mainstream media zich fixeert op de sociale media-activiteiten van de Amerikaanse president Donald Trump, die door de Britse premier Theresa May uitgespeeld wordt.

“Theresa May, focus niet op mij, focus op het destructieve radicale islamitische terrorisme dat plaatsvindt in het Verenigd Koninkrijk,” kaatste de president terug. “Het gaat goed met ons!”

Britse kinderen zijn al eerder het doelwit geweest van islamitisch terrorisme, het meest zichtbaar was dat tijdens de Manchester Arena terreuraanslag in mei 2017, die werd uitgevoerd door de zoon van een islamitische vluchteling uit Libië.

“ISIS heeft talloze rechtvaardigingen voor het doden van kinderen uitgegeven, in uitgave vijf van zijn Rumiyah-tijdschrift: ‘men moet niet rouwen om het collateraal doden van kafir [ongelovige] vrouwen en kinderen’,” zegt SITE Intelligence director Rita Katz.

Bron:

https://ent.siteintelgroup.com/Chatter/pro-is-group-calls-lone-wolves-in-west-to-kill-children-as-revenge-for-child-victims-of-airstrikes-in-syria.html

http://www.newsweek.com/isis-targeting-us-children-revenge-syrian-airstrikes-726373

http://www.breitbart.com/london/2017/12/01/islamists-urge-lone-wolves-in-europe-australia-and-the-u-s-burn-children-with-oil/

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5812 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on Radicale islamieten roepen lone wolves op om in Europa, Australië en de VS “Kinderen met benzine te verbranden”

 1. Merkel, Juncker, Verhofstadt, Macron, Asscher, Rutte, Feras, Pechtold, Roemer en vele anderen hebben daar meer recht op.

  Like

 2. In de hel zullen ze zeker branden, maar eerder mag ook.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // december 1, 2017 om 16:56 //

  Alleen de gedachte om op zo’n manier je misdaden te overwegen is al te walgelijk voor woorden, dan ben je ernstig ziek, psychisch wel te verstaan.

  Like

 4. als je nooit iets anders te horen krijgt, van kleins af aan, dan weet je niet beter.
  Dan is het gevolg van je opvoeding.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // december 2, 2017 om 00:55 //

  Maar ooit kom je aan het eind van je opvoeding BertG en dan wordt je geacht zelfstandig na te kunnen denken. Dat eerste daar maken ze al een potje van en de rest laat dan ook ernstig te wensen over. Da’s een nette manier om te zeggen dat het een stelletje gedegenereerde klootzakken zijn die het doodschoppen nog niet waard zijn. Flikker er maar een paar waterstofbommen op en zet er maar een hek omheen. Hoe haal je het in je botte hersens om kinderen te doden om je tegenstanders te treffen !

  Like

 6. Laat het duidelijk zijn dit geeft met racisme geen fluit meer te maken ,dit is een rechtstreekse oorlogsverklaring van het zuiverste water!!
  Het is niet genoeg dat ze Europa bedreigen ,het moeten onze kinderen ,onze toekomst nota bene zijn die afgeslacht moet worden.
  Hoever moeten de uitingen nog gaan voor er iets gedaan wordt er aan ,moeten er echt eerst kleine zieltjes aan gaan kloppen bij st.Pieter ? moet er echt eerst ouders hun dierbaarste bezit kwijtspelen aan die baardapen ?
  Genoeg is genoeg ,maar ondanks alles wordt het weer weggelachen door de policor bende die dit alles op hun agenda heeft staan en of we nu tegenpruttelen of niet uitvoeren gaan ze toch.
  Steunend op de minimale aandacht dat dergelijke berichten krijgen in de media dendert Europa aan sneltreinvaart verder richting afgrond……..

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // december 2, 2017 om 02:08 //

  Hoe vreselijk ook templars maar soms denk ik dat het misschien nodig is. Laat ze hun weerzinwekkende plan eens uitvoeren, misschien is dát het wat een offensief ontketent, een offensief tegen alles en iedereen die het hardop of in stilte eens is met deze islamitische waanzin. Ik weet het anders ook niet meer, ontelbare ‘stille tochten’ minuten stilte in stadions, bergen met bloemen en teddybeertjes maar het werkelijke probleem blijft onbesproken en onaangetast. Van onze elite hoeven we het niet te hebben, misschien hebben de mensen een afgrijselijke misdaad nodig om massaal de wapens op te pakken, niet langer te wachten op een elite die denkt dat we het met saamhorigheid kunnen keren, maar gewoon een ziedende menigte die moskeeën aanvallen, die moslima’s de hoofddoek van hun hersens rukken, die een klootviool in zijn djellaba van onderen in de fik steken. Laat ze het maar doen, steek maar een kinderdagverblijf in de fik en kijk maar wat het ze brengt. Wellicht dat ze ooit een grens overgaan, een grens die de meest basale woede doet ontsteken.

  Liked by 1 persoon

 8. Jandre Kroeze // december 4, 2017 om 18:36 //

  Well erg lafhartig. Ze zoeken zachte targets. Slachtoffers die niet terug kunnen vechten of zichzelf beschermen kan. Duidelijk geen soldaten. Soldaten verdienen soldaten op een slachtveld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: