Nieuw

(OPROEP) NEDERLAND UIT DE EU! AANKLACHT LANDVERRAAD: M. RUTTE, J.P. BALKENENDE & R. LUBBERS.

Beste Nederlanders,

Dankzij onze Premiers M. Rutte, J.P. Balkende, R. Lubbers zijn er verschillende Europese verdragen ondemocratisch ondertekend, waardoor Nederland stelselmatig is ontmanteld en onder een ongekozen vreemde heerschappij/dictatuur (EU) is gebracht. Zonder enige volksraadpleging is de Nederlandse soevereiniteit opgeheven. Onder dwang moet het Nederlandse volk nu de ongekozen EU-dictatuur financieren “met belastinggelden”.

AANKLACHT LANDVERRAAD (Artikel 93 SR) TEGEN:

1. M. Rutte (VVD):

* De Nederlandse bevolking wordt in gijzeling gehouden door middel van het weigeren van een Nexit-Referendum, zodat er niet democratisch gekozen kan worden voor het opheffen van de Nederlandse soevereiniteit aan een vreemde heerschappij. (Nederland is niet alleen van M. Rutte & zijn vriendjes!)

* Het ondertekenen en overdragen van macht aan een vreemde heerschappij (EU) door het oprichten van een Europees leger.

* Het erkennen van een vreemde ongekozen heerschappij en het uitvoeren van illegale EU-wetten in Nederland.

* Het samenspannen met een vreemde heerschappij om de komende jaren de Nederlandse soevereiniteit verder op te heffen.

2. J.P. Balkende (CDA):

* In 2005 is in Nederland met 62 % tegen de Europese Grondwet gestemd en door Balkende-II bindend aangenomen. In 2007 tekende Premier J.P. Balkende dus onrechtmatig “Het Verdrag van Lissabon”, die voor 96% dezelfde tekst bevat als de Europese Grondwet. Met “Het Verdrag van Lissabon” is de macht van wetsbepalingen en daarmee de Nederlandse soevereiniteit, overgedragen aan een vreemde heerschappij (de EU).

3. R. Lubbers (CDA):

* Zonder toestemming van de Nederlandse bevolking zijn in 1992 de eerste stappen gezet om de Nederlandse soevereiniteit onder vreemde heerschappij te brengen en de afschaffing van de Nederlandse Gulden. In 1992 tekende Premier R. Lubbers “Het Verdrag van Maastricht”; dit heeft geleid tot de oprichting van een Europese politieke Unie en de invoering van de Euro. (De E.E.G. werd omgevormd tot de E.U).

* Zonder toestemming van de Nederlandse bevolking is in 1997 “Het verdrag van Amsterdam” getekend, hiermee werden meer bevoegdheden voor besluitvormingen overgedragen aan een vreemde heerschappij (de EU).

PS. De Acte van Verlatinghe 1581 is onze NEXIT-TICKET en verklaart het Nederlandse volk vrij en soeverein met het recht om tirannie (EU) te verstoten. Tijdens de troonhuldiging 2013 heeft Koning Willem-Alexander de Acte van Verlatinghe erkend als de “geboortakte van Nederland”. Elke rechter in Nederland moet de Acte van Verlatinghe erkennen in naam van de Koning!

Het invoeren van de Euro en de toetreding tot de EU heeft alleen maar ellende gebracht; Terreurdreigingen, Bankencrisis, Bouwcrisis, Eurocrisis, Vluchtelingen-/migrantencrisis, Verhoging van criminaliteit, No-Go zones in Europese steden, MH17, Extreme corruptie & belangenverstrengelingen enz.


Vele Nederlanders zijn hierdoor in de schulden beland, de WAO-leeftijd is verhoogd, de Zorgstaat is afgeschaft met een verplichte “illegale” zorgverzekering (Petitie klik hier), ouderenverwaarlozing, pensioenen verdampen enz.

ZIE OOK OPROEP AANGIFTE LANDVERRAAD: Minister K. Ollongren & Wethouder S. Kukenheim (D’66)

#LANDVERRAAD

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6344 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on (OPROEP) NEDERLAND UIT DE EU! AANKLACHT LANDVERRAAD: M. RUTTE, J.P. BALKENENDE & R. LUBBERS.

 1. Duchesne // december 1, 2017 om 16:39 //

  ik geloof niet meer in petities, aangiftes etc want de macht ligt niet meer bij de bevolking maar bij de politici die worden aangeklaagd, dus het word gewoon niets meer. Maar mochten de genoemde ooit voor een rechtbank verschijnen en de dodostraf krijgen dan hierbij de sollicitatie om handel / trekker of bijl te handeren….

  w.g. Duchesne

  Liked by 2 people

 2. Niet prettig dat het een niet beveiligde site is waar je je gegevens moet achterlaten…..

  Ja, Duchesne, mochten ze de ‘Dodostraf’ 😉 krijgen, dan doe ik graag met je mee! 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Zie ,hier op aansluitend ,de video van Baudet ,Jort Kelder over alle leugens omtrent de euro ,op yutybe !! [nieuw !!] “Roei dit rapalje dat ons rechtstreeks de äfgrond in lijdT uit , geen grootspraak ,ik loop voor op !!

  Like

 4. Helemaal mee eens!

  Like

 5. Ik doe niet meer aan referenda- en stemtoneelstukken. Ik zet terzijnertijd m’n handtekening wel, met een gloeiende pook.

  Liked by 1 persoon

 6. Het overgrote deel van het Nederlandse volk is nog in diepe slaap! Ik sta er elke keer weer van te kijken hoe dit soort initiatieven door hen worden afgekeurd en als complot theorieën worden afgedaan. Ik ondersteun dit, maar ik acht de kans van slagen zeer klein. Kijk maar eens hoeveel mensen nog steeds voor lidmaatschap van Nederland in de EU is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s