Nieuw

Laten we de vijand eindelijk eens als vijand durven benoemen en zien

Volgens mij kun je met iedereen een goede en respectvolle discussie voeren over de voor en tegens van een bepaalde levenswijze of geloofsovertuiging, behalve als het gaat om de islam. Dan kunt u nog zulke goede argumenten hebben en feiten om het te onderbouwen maar u wordt hoe dan ook gelijk uitgemaakt voor racist of extreem terwijl het mijns inziens juist de islam is die intolerant en racistisch is. Die mensen buitensluit en als de vijand ziet omdat men niet mee wil doen aan die middeleeuwse islam waanzin.

Door Elise Nijmegen

Het is een aparte gewaarwording dat ondanks alle feiten in alle “open grenzen” landen nog steeds door sommige mede-Nederlanders aan deze ontkenning wordt vastgehouden. Het is alsof deze mensen, door een misplaatst schuldgevoel of overdreven behulpzaamheid aan mensen die het over het algemeen niet waarderen, hun gezonde verstand hebben uitgezet. Onbegrijpelijk dat ze niet zien dat onze identiteit, cultuur, tradities, vrijheid en veiligheid worden aangevallen door deze opdringerige bevolkingsgroep.

Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor? Onder wiens beleid heeft de islam kunnen voortwoekeren? En zouden we niet zoals in andere landen al gebeurt een keihard beleid tegen deze intolerante en ondemocratische totalitaire ideologie moeten hebben? Of voert het politieke kartel onder leiding van Rutte in opdracht van de EU openlijk het kalergiplan uit? In de gehele EU nog maar 1 bevolkingsgroep, en geen landen meer met eigen volk, eigen identiteit, cultuur en tradities… Triest, diep triest dat er niets van de geschiedenis geleerd is en er nu een realistische dreiging is ontstaan die nog steeds ontkend wordt door de meeste politici in Den Haag.

Hetzelfde beleid dat heeft gezorgd dat er overal tekorten zijn ontstaan en de consequentie is dat de kwaliteit van het werk omlaag is gegaan, het beleid dat ervoor gezorgd heeft dat overal de werkdruk is verhoogd, dat de armoede heeft doen groeien, en ervoor heeft gezorgd dat het aantal daklozen, illegalen, thuisloze jongeren en vrijlopende jihadgangers en tbs-ers is verhoogd met alle consequenties van dien.

Mijns inziens is het tijd om Nederland weer op te bouwen, en daarvoor zal dit kabinet moeten vertrekken. Het kabinet waar geen vertrouwen in is en die plannen hebben gemaakt waar de gewone normale Nederlanders weer op achteruit zullen gaan.

Door Elise Nijmegen

Ik heb twee interviews gegeven en die kunt u, mocht u daarin geïnteresseerd zijn via de volgende links nalezen:

Afrikanervolksparty.org/…/afri…/6710-nederland-ons-land.html

Afrikanervolksparty.org/…/6716-reenboognasie-net-in-die-kop…

Mijn boek dat kan helpen bij het wakker maken van mede-Nederlanders kunt u via de volgende link bestellen.
https://www.boekenbestellen.nl/boek/nederland-ons-land/23580

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Laten we de vijand eindelijk eens als vijand durven benoemen en zien

 1. Henk der Niederlànder // december 1, 2017 om 09:41 //

  Als we de werkelijke vijand moeten benoemen kan gerust gesteld worden dat die zich in onze eigen gelederen bevind.
  De vijand is te vinden in de linkse partijen en met name Groen links.
  Al het linkse crapuul is totaal de weg kwijt door de pogingen om het eigen land zijn identiteit proberen te ontnemen.
  Naar mijn bescheiden mening kan de hele linkerkant van het linkse politieke spectrum aangezien worden als een criminele organisatie.
  Dit gaat niet alleen op voor Nederland maar voor heel Europa.

  Liked by 2 people

 2. De NSB-ers waren na 1945 dan wel ‘onzichtbaar’ geworden maar zijn absoluut niet in lucht opgelost. Zij en hun nazaten van voornoemde groep zijn dezelfde die u heden ten dage aantreft in de -wederom- socialistische hoek.

  Het socialisme heeft in 2e WO zijn ware gezicht laten zien. Daar dit voor de socialsten een onwelgevallige boodschap was werd Hitler als (nat.) SOCIALIST, na de WO II met gezwinde spoed van het één op het andere moment in het rechtse kamp gedeponeerd en is vanaf dat moment dus ook als zodanig de geschiedenis boekjes ingegaan.
  Echter, wat hier gebeurde is niets anders dan het toepassen van het aloude linkse trucje mbt het ‘omkatten’ van een onwelgevallig ontwikkeling.
  Simpelweg ‘de bordjes’ verhangen en het probleem is opgelost.

  Vanaf dat moment was dan ook de weg vrij om een ieder die het niet eens was met het verderfelijke ‘socialistische gedachtegoed’ weg te zetten als nazi, racist, fascist etc etc.enz…….!

  (mocht u zich afvragen waarom het ‘onderwijs’ in de afgelopen decennia per definitie in de links politieke portefeuille zat, dan heeft nu het antwoord. Om over de huidige NPO -én zijn voorgangers- nog maar te zwijgen)

  Like

 3. Republikein // december 1, 2017 om 14:15 //

  Heel goed maar een herhaling.
  Met alle respect, veel mensen zeiden het toen Elise nog in haar vader’s verrekijker zat.
  Waarschijnlijk, anders heb ik dit niet gezegd.

  Like

 4. Axel, het onderwijs was 40 jaar geleden ook al fout, of het nu wel of niet in de linkse portefeuille zat. 90 % van de leraren waren toen ook al linkse etters. Er waren hufters bij die ik vandaag beter niet kan tegen komen, ach ze zijn vast al dood.

  Like

 5. Het hele socialistisch gebreinwast zootje juicht zo te lezen hun naderende onderdrukking toe.Ik ben van vóòr de oorlog en nog net niet besmet op ambacht en marine school zo rond 1950,mijn jongere familieleden helaas wèl…….Je begrijpt het niet werdt mij enige jaren geleden verteld.Dat zal wel kloppen.Verder leef ik vrij en blij vèr van dat socialistisch paradijs onder mijn bananeplanten hier in Brasil…….maar vind het wèl jammer van dat eens zo mooie Nederlandje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s