Nieuw

De Telegraaf vraagt ons of we VOOR of TEGEN de totale invoering van islamitisch onderwijs zijn

We noemen dit een lezersenquête aangezien we het waardeloos vinden dat meisjes op school slimmer zijn dan jongens. Dit kan de invoering van een islamitische Nederlandse staat ernstig in de weg staan. Meisjes moeten leren om onderdanig te zijn en reeds op jonge leeftijd leren om alles te pikken van hun toekomstige eigenaar, de man. We gaan weer even terug naar de middeleeuwen iets wat onze islamitische bezettingstroepen en hun extreem linkse moderne NSB’ers nog steeds niet zijn ontgroeid overigens.

Niet raar dit het ‘geweldige’ plan om terug te gaan in de tijd en weer aparte schoolklasse voor jongens en meisjes in te voeren uit het islamitische kalifaat Utrecht komt.

Meisjes presteren beter op school. Jongens dreigen op achterstand te raken. Wiskundedocent Siep de Haan van het Utrechtse Bonafatiuscollege denkt dat het goed is om aan jongens anders les te geven. Moeten we jongens anders gaan benaderen in het onderwijs?

Ja en om het voetbal weer leuker te maken en Nederland ook weer eens mee te laten doen, bij het heren voetbal uiteraard,  amputeren we bij de spits van onze tegenstanders een been en bij de keeper een arm dit alles om het Nederlands voetbal een duwtje in de rug te geven. Rot op dit is dus juist zo een achterlijke stelling als bovenstaande.

1We zijn het overigens wel gewend van het vorige Duitse Rijk, de vrouw hoeft niet te leren ze moet het land bewerken en kinderen baren en meer niet. Dom houden dus en wat ik me dan afvraag is of we eerst de islamisering voltooien en daarna het onderwijs voor vrouwen afschaffen of dat we het dom maken en houden van vrouwen en meisjes eerst door moeten voeren om de totale invoering van de islamisering wat soepeler te kunnen laten verlopen. Moeilijke vraag die ik dan wel eens aan het extreem linkse fascisten clubje van Yasser Feras zou willen stellen.

Iets anders wat ik mij in deze dan weer eens afvraag is hoe we dit dan weer gaan doen met die jongens die eigenlijk een meisje zijn. En wat te denken van meisjes die vinden dat ze een jongen zijn, Ach nu vergeet ik ook nog de kinderen die gender neutraal zijn. Ach feitelijk is dat niet eens van belang aangezien deze bij een islamitische Nederlandse staat toch wel in kampen worden

1

opgesloten en systematisch worden uitgeroeid, Raar dat ik zo veel herhaling zie wanneer ik over de islam denk die betrekking hebben tot het nazisme. Uiteraard  berust dit volledig op toeval en heeft de islamisering niets met nazisme te maken……… Ja soms heb ik van die zinnen er tussen zitten die ik zelf niet geloof maar ik moet toch ook af en toe met de lamme gehersenspoelde schaapjes meehuilen om de Facebook Gestapo te laten zien dat we niet enkel en alleen de waarheid schrijven en ik best bereid ben om een regeltje te liegen om zodoende door de politiek correcte fake nieuws commissie te komen zodat mijn stukjes nog gewoon op Facebook kunnen blijven verschijnen.

De vrouw terug geschopt naar het verleden. Werken als een paard op het land, de huishouding doen en kinderen baren en grootbrengen. En het mooiste van alles is dat die feministen dit allemaal pikken en zelfs om het hardst mee schreeuwen om de vernietiging van Nederland en de vrouwenrechten er door te krijgen en ons te brengen tot een islamitische heilstaat.

1

En nu is het ook nog eens een van de mensen die als eerste de trein in geduwd worden op weg naar een heropvoedingskamp wanneer de islamisering van Nederland een feit is die jongens en meisjes wil gaan scheiden op school. Inderdaad het genie afkomstig uit het Utrechtse kalifaat in wat ooit Nederland was, wiskundedocent Siep de Haan van het Utrechtse Bonafatiuscollege, is zelf homo. Hij moet dus doodsangsten uitstaan wanneer hij alleen maar denkt aan een islamitisch Nederland. Onderstaande artikel hierover komt uit Trouw. Het is een artikel uit 2016 en de linkse malloot dacht even als propagandablaadje Trouw dat Hillary Clinton president van Amerika ging worden. We weten allemaal hoe dit is gelopen.

Tijd voor aparte meiden- en jongensklassen

Jongens raken al op de basisschool op achterstand. Splits de klassen op in jongens- en meidenklassen, aldus Siep de Haan, docent wiskunde aan het Bonifatius College te Utrecht.

Nu Hillary Clinton de 45-ste president van de Verenigde Staten gaat worden, is het de hoogste tijd om de emancipatie-agenda opnieuw te herzien. De vrouw als machtigste leider van de westerse wereld, dat lijkt het ultieme bewijs dat de emancipatie van vrouwen een groot succes is, en terecht. Nu is het de hoogste tijd om ook mannen de voordelen van de emancipatie te gunnen.

Verder lezen via Trouw

En ja de diverse Nederlandse propaganda media alsmede de staatsomroep werkt prima samen om te een islamitisch Nederland te komen. De Telegraaf pakt dit nu ruim een jaar later weer op om eens te informeren wat de Nederlander, die volgens ons Argentijns speelpopje van Koning Pils niet eens bestaat hier eigenlijk van vindt.

1Wilt U een gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes? Ik lees dan toch echt of ik wil dat we middels het invoeren van gescheiden onderwijs alvast een eerste stap willen zetten in de richting van verplicht islamitisch onderwijs om na de eerste gewenning hieraan het onderwijs van meisjes terug te brengen naar niveau huishoudschool alwaar de studieboeken worden vervangen door enkel poets en kooklessen alsmede lessen in onderdanigheid zodat de meiden vanaf hun twaalfde jaar klaar zijn om in hun boerka te buigen voor hun aangewezen echtgenoot en nieuwe soldaten te baren voor het islamitische leger.

Ik zou zeggen invullen de vragenlijst, hou je eigen vooral niet in en verkondig je ongezouten mening bij de Telegraaf.

Doe mee aan de Stelling van de Dag (tot 15.30). Iedere werkdag kunt u via onze website meedoen aan De Telegraaf-lezersenquête. Deze stelling gaat over actuele onderwerpen die in de samenleving spelen. De uitslag vindt u een dag later op de Wat U Zegt-pagina in De Telegraaf en uiteraard op www.wuz.nl.

Via deze link ga je rechtstreeks naar de vragenlijst waar je overigens enkel en alleen als laatste vraag een open vraag tegenkomt. Werkt enkel via de link in bovenstaande paragraaf.

Met groet Bolo niet eens vrouw, dus ook geen feminist maar wel iemand die de vrouwenrechten zeer serieus neemt, hoog in het vaandel heeft staan en vandaar faliekant anti islam. 

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

16 Comments on De Telegraaf vraagt ons of we VOOR of TEGEN de totale invoering van islamitisch onderwijs zijn

 1. In de jaren 50 was het onderwijs in Nederland precies zo.
  Ik heb hier nog een les boekje liggen uit die tijd van de huishoudschool.
  En daar staat gewoon in wat je taak is als huisvrouw, zorgen voor het huis, kinderen en voor je man die na een lange dag werken thuiskomt.

  Liked by 1 persoon

 2. alles verdwijnt weer hier bij mij, nu al 2 stuks.

  Like

 3. ik zie ze niet staan Bert dus kan ze ook niet terug zetten

  Like

 4. gevonden in spam filter ik leer het nog wel eens, heb ze toegelaten

  Like

 5. Onderzoek afgerond
  Als u het onderzoek al hebt afgerond, is het niet mogelijk om uw antwoorden te wijzigen.

  Like

 6. Ik had de link hier geplakt voor dat ik ‘m ingevuld had, maar toch staat er het zelfde.
  De Telegraaf wil dus niet dat je het door kan linken.

  Je mag het ook verwijderen van mij, omdat het toch niet goed blijkt te zijn.

  Like

 7. Ingevuld…………….kan zo kwaad worden om dit soort propaganda van de teleflutgraaf……..

  Like

 8. Stelletje rasrascisten. Anders georienteerde genderachtigen kunnen alleen maar man of vrouw en zelfs niet beiden invullen.

  Liked by 1 persoon

 9. Ha ha Nu Hillary Clinton de 45-ste president gaat worden….niet dus:)

  Like

 10. polderboy // december 1, 2017 om 12:47 //

  Siep de wiskundeleraar kan zo wel tenminste met goed fatsoen op een islamitische school les gaan geven, want “het is goed voor de prestaties”.

  Maar goed, hoe doen ze het in bijvoorbeeld Oost Azië, waar de slimste kindertjes wonen op deze aarde? China, met een gemiddeld IQ van 105: gemixt onderwijs.
  https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country
  https://en.wikipedia.org/wiki/Mixed-sex_education

  Daarentegen levert Pakistan, die het gescheiden doet, een IQ van 84.
  Overigens maakt het niks uit of dat ze in landen met geschieden onderwijs zoals islamitische landen olie hebben, waardoor ze in de poen verzuipen, want de Saud en de Komeintjes in Iran zijn al net zo, met een IQ van 84.

  Like

 11. Republikein // december 1, 2017 om 14:22 //

  Openbaar onderwijs, vrij van vrees en smet.
  Bijzondere scholen zijn een nagel aan onze doodkist.
  Hobby doe je maar in je vrije tijd.
  Allemaal al achterhaald zou Maria Montessori zeggen.

  Like

 12. Ik ben – onverwacht – vóór islamitisch onderwijs, om meerdere redenen.

  1 Ik houd ze graag dom en niks maakt zo dom als de islam.
  2 Ik houd ze graag gescheiden van de gezondere bevolking om geweld door moslims te beperkten tot elkaar en besmettingen met de gezondere bevolking te voorkomen.
  3 Ik houd ze graag op makkelijk te identificeren plekken zodat als de tijd rijp is zij makkelijk met razzia’s kunnen worden opgepakt om in concentratiekampen te worden gestopt voordat zij worden verwerkt en biologisch en verantwoord kunnen worden geneutraliseerd.
  4 Ik wil ze gewoon niet zien zolang zij hier rondlopen, tenzij zij van angst moeten vluchten.

  Wellicht ben ik nog andere redenen vergeten maar ik denk dat velen het met mij eens zijn dat dit al zeer goede redenen zijn.

  Like

 13. Hoera hoera, mijn fenixxmailbox werkt weer. Het eerste bericht dus van Bolo en bij deze mijn comment:
  Kijk naar de situatie in Engeland en Zweden!
  Nee dus, totaal geen toelaten van welke islamitische vorm dan ook, zelfs geen islam-spelletjes in de zandbak op de creche en kleuterschool, niets maar dan ook niets.

  Liked by 1 persoon

 14. Mooizo 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s