Nieuw

Rel in gemeenteraad Rotterdam om Nederlandse vlaggetjes

In de Rotterdamse raadsvergadering ontstond donderdagmorgen een rel over de Nederlandse vlag.

Raadsleden van Leefbaar Rotterdam, de grootste partij in de raad, hadden op hun tafeltjes een Nederlands vlaggetje geplaatst. Met name linkse politieke partijen toonden zich daar verbolgen over.

Recent besliste de gemeenteraad in de Maasstad dat er geen Nederlandse vlag in de raadszaal komt te hangen.

RD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Rel in gemeenteraad Rotterdam om Nederlandse vlaggetjes

 1. goed zo, leuke actie. Dit is Nederland en geen “ander” land.

  Liked by 2 people

 2. Als je er goed over nadenkt is het in en in triest: geen Nederlandse vlag. We zakken steeds verder weg in het moeras. Tijd voor een bezemactie.

  Liked by 2 people

 3. Henk der Niederlànder // november 30, 2017 om 21:07 //

  De kwal van Nida weet te vetellen dat leefbaar huilie huilie doet.
  Ga godverdomme eens langs bij jullie vrienden.
  Die janken constant over discriminazie, want ze kunnen niet genoeg Nederlands om een woord fantsoenlijk uit te spreken.

  Liked by 2 people

 4. templars2017 // november 30, 2017 om 21:15 //

  Wat hadden jullie verwacht ? met een burgemeester van een dergelijke origine ,het gif zit reeds tot aan de top van het bestuur van een grote stad !!
  Links voelt zich gesterkt ,voor hen is dit een bewijs dat hun visie , degelijk uitgevoerd ,dergelijke resultaten kan en zal geven ,telkens opnieuw!!
  Dat er geen nationaliteit meer mag heersen in een ruimte waar beslissingen moeten genomen worden is een teken aan de wand , daar helpt geen zier meer tegen.
  Ik vind het jammer dat het gebeurd maar het is een beetje laat, het probleem is er en zal alleen maar groeien, abudinges en de linksen ,één front tegen al de rest ,jullie zijn echt te beklagen,ik heb met jullie te doen.
  Kijk maar eens naar Londen ,van hetzelfde laken een broek ,ook daar is er geen stap meer te zeggen ,nu heeft de Londense clown zelfs Trump een inreis verbod willen geven ,beeld je eens in wat een pretentie ,een burgemeester die een staatshoofd de toegang wil ontzeggen van één van de meest belangrijke mensen op de wereld ,tot een stad die in vele opzichten een leiding gevende rol zou moeten vervullen!!
  Ook daar hebben ze de macht uit handen gegeven en grijpt de coup zeer snel om zich heen , de BBC mag geen blanke werknemers meer aanvaarden ,enkel anderen!!!
  Als zo iemand aan de macht wordt geholpen dan is er geen kruid tegen gewassen want ze hebben een heel links apparaat achter zich staan.
  Hoeveel macht hebben ze dan ,wel de premier May heeft Trump willen op de vingers tikken omdat hij video’s heeft geretweet die tonen wat een onmensen die baardapen zijn , hij had ze bekomen van een lid van Britain First, dus recht +Trump+ waarheid = verketteren
  Amsterdam teken van Nederlands geest zal ten onder gaan , en abudinges zal plezier hebben ,ik heb met jullie te doen……….

  Liked by 3 people

 5. jungleelephant // november 30, 2017 om 22:46 //

  Had links liever een nsb-vlag?

  Liked by 2 people

 6. IK zal nooit nooit de linkse drijfsfeer en aanhang begrijpen, ik ben een oorlogskind, wat de nazies deden was verschrikkelijk, maar als ik de geschiedenis lees, kan ik nog enig begrip opbrengen voor de destijds ( voordat de oorlog begon ) nazi stemmers en aanhangers, die waren voor hun vaderland, toch?
  Die linkse aanhangers zijn niet voor hun eigen vaderland en grond, waarom ?
  Kan iemand dit uitleggen aan een oude man?

  Liked by 2 people

 7. Horatius // december 1, 2017 om 11:05 //

  @peterbarcelona,

  Eigenlijk begrijp ik ook niet zo heel veel van het gedachtegoed van de Linkse Goedmens maar ik wil wel een voorzichtige poging wagen.

  Ze gaan er vanuit dat de hele wereld van iedereen is, ongeacht hun cultuur, religie of politieke overtuiging. Maar ze maken blijkbaar een uitzondering voor mensen die opkomen voor hun eigen nationaliteit, zoals Nederlanders die dit willen uiten door het plaatsen van een vlaggetje.

  Maar als er in Rotterdam een hele colonne Turken met hun Turkse vlaggen lopen te zwaaien horen we ze niet, dus een nogal kromme en eenzijdige manier van denken.

  Verder prediken ze tolerantie en verdraagzaamheid t.a.v. de islam en is iedere vluchteling welkom of het nu echte vluchtelingen zijn of economische gelukszoekers.
  De nationale identiteit moet worden afgeschaft en iedere culturele uiting die een link zou kunnen leggen met de slavernij moet ook verdwijnen.

  PVVers moeten worden doodgeschoten (volgens o.a. Peter Breedveld) en het liefst van hun stemrecht worden ontnomen.
  Ze zien de wereld graag als een soort aards paradijs waar de moslims in vrede kunnen samenleven met joden, christenen en andere ongelovigen. Dit na een korte periode van wederzijdse aanpassing: integratie genoemd via een spoedcursus en het zingen van het Wilhelmus.
  Wilders is een populist en zijn beveiliging moet per direct worden opgeheven.

  Verder staan ze open voor het invoeren van de sharia als een meerderheid van onze bevolking hier voor zou zijn. Bij ongewijzigd beleid gaat dit zeker gebeuren omdat de moslims over enkele decennia hier de meerderheid zullen vormen.

  Samenvattend kan ik maar één conclusie trekken: namelijk dat een vergelijking met de NSB hier zeker op zijn plaats is gezien hun gedachtegoed.
  Met dit verschil dat met name Anton Mussert nog opkwam voor het behoud van onze eigen nationale identiteit.

  Dus ook op het punt van collaboratie zijn nog zekere gradaties mogelijk.

  Liked by 4 people

 8. Rel in gemeenteraad Rotterdam om Nederlandse vlaggetjes, tja mijns inziens is dit preken voor de leefbaar Rotterdam parochie.

  Liked by 2 people

 9. Het wordt allemaal steeds duidelijker hoe de bestuurlijke linksmenschen parallellen trekt met met het nationaal socialisme en aanhangers van “rechts populisme” blijkbaar staat er niets meer in de weg om FVD’ers en PVV’ers over een kam te scheren als collaborateurs van extreem rechts. Jozias van Aartsen welke een ‘liberale’ politicus is zei dat ook over de Haagse Schilderswijk (sharia-driehoek) demonstranten. Zit wel eens te filosoferen hoe het in de nabije toekomst er aan toe zal gaan, in ieder geval zal men een keuze moeten gaan maken tussen het linkse en het zogenaamde rechtse populistische gedachtegoed. Want onze Nederlandse maatschappij is tussen deze twee stromingen tot op het bot verdeeld, het is een catch 22 mijns inziens, wint de overwegend linkse politiek of gaat alles op de schop en wint de islam kritische politiek, je kunt naar gelang van uw keuze een landverrader of een hersenloze linkse zombie worden.

  Liked by 1 persoon

 10. Horatius, veel dank dat je de moeite nam om mijn vraag met een lang en duidelijk schrijven te beantwoorden.
  IK weet nu wat meer over het linkse gedachtengoed, mijn vraag is nu beantwoord, maar ik ben er niet vrolijk van geworden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s