Nieuw

Proces VS over omzeilen sancties tegen Iran raakt mogelijk ook president Erdogan

Een rechtszaak in New York die de aandacht trekt van het Witte Huis tot de hoogste regeringskringen in Ankara. President Erdogan toont zich bloednerveus over de uitkomst van een zaak die Amerikaanse aanklagers hebben aangespannen tegen negen Turken. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een netwerk dat Amerikaanse sancties tegen Iran zou hebben omzeild. Voor een bedrag van honderden miljoenen dollars.

Onder de gedaagden zijn grote namen: de voormalige Turkse minister van Economische Zaken Zafer Caglayan en het hoofd van de Turkse staatsbank Halkbank, Suleyman Aslan. Zij zitten niet in Amerikaanse hechtenis. Verdachte Mehmet Hakan Atilla, de tweede man bij Halkbank, kan wel worden voorgeleid in New York.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2205207-proces-vs-over-omzeilen-sancties-tegen-iran-raakt-mogelijk-ook-president-erdogan.html

 

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Proces VS over omzeilen sancties tegen Iran raakt mogelijk ook president Erdogan

  1. Semper paratus // november 30, 2017 om 11:59 //

    Hopen dat ze die erdorat totaal laten afbranden!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: