Nieuw

Politie gaat anti-pietprotest in Dokkum beveiligen

Attack of the crybullies.

Door: Chris Klomp

De politie gaat tegenstanders van Zwarte Piet die zaterdag alsnog willen demonstreren in Dokkum onderweg begeleiden. Dat bevestigt de gemeente Dongeradeel na een statement van de organiserende actiegroepen Zwarte Piet is Racisme en Stop Blackface.

De actiegroepen stellen vandaag in een Facebook-post een melding te hebben gedaan bij de gemeente Dokkum voor de manifestatie, die melding is naar eigen zeggen ‘goedgekeurd’.  ,,De autoriteiten gaan met ons samenwerken voor een veilige manifestatie. Bij het busstation in Leeuwarden en in Dokkum zullen beveiligers en politie aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat mensen niet verhinderd worden om gebruik te maken van hun demonstratierecht.”

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/politie-gaat-anti-pietprotest-in-dokkum-beveiligen~aba8fbaf/

 

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

10 Comments on Politie gaat anti-pietprotest in Dokkum beveiligen

 1. Gelukkig, hebben we dan toch nog wat om naar uit te kijken voor zaterdag. Misschien dat de politie dan meteen ook even die bussen op crack en ice kan contoleren. Ik heb een tip binnengekregen dat ze van plan zijn heel Leeuwarden verslaafd te maken. Als wraak.

  Like

 2. Ik hoop dat ze de Friese klei niet meer verlaten.

  Like

 3. Van november 2015.
  Eerwraak: 17-jarig meisje verkracht en levend verbrand door Afghaanse ex-vriend
  https://fenixx.org/2015/11/30/eerwraak-17-jarig-meisje-verkracht-en-levend-verbrand-door-afghaanse-ex-vriend/

  Like

 4. Ik zag gisteren het artikel ook en vroeg me af waarom ze oud nieuws plaatsen. maar nu zie ik een update:

  OBS! Nyheten har publicerats i en norsk källa som ny, men domen föll i själva verket den 26 november 2015. Texten i artikeln har uppdaterats så snart redaktionen blev uppmärksammad på felet. Vi ber våra läsare om ursäkt för felaktiga uppgifter om datum för brottet och domen.

  Het nieuws was schijnbaar in een Noorse bron als nieuw feit gebracht terwijl het van 26 november 2015 is. Ze hebben het artikel aangepast.

  Like

 5. rommel, maar wat is die update dan.
  Met dat Zweeds kan ik niet zoveel.

  Like

 6. Republikein // november 30, 2017 om 14:32 //

  Waanstra wil de dialoog aangaan.

  Like

 7. De politie mag wel een cordon om die jankers opstellen wanneer ze Dokkum bereiken.
  Goede kans dat ze anders in het ijskoude water van de Ee belanden of met de broek vol moeten rennen voor hun leven. Peter Breedveld en Francisco van Jole krijgen een rolberoerte. Jesse Klaver gaat met traantjes in de ogen in de Tweede Kamer om wraak en vervolging smeken. En in Vrij Nederland komt een artikel waarbij men Friesland gaat vergelijken met Mississipi in de jaren `50.

  Liked by 1 persoon

 8. BertG.
  Die update is die OBS! in Zweeds. Wat ik kort vertaald heb.

  Liked by 1 persoon

 9. Dit kan nooit boeiend worden, wie gaat er nu naar zo’n suffe actie kijken?
  NPO? 😆

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: