Nieuw

Islamisering: VRT zendt voortaan twee islamitische erediensten per jaar uit

‘Door in alle openheid bij elkaar te laten binnenkijken, kunnen mensen elkaars geloof ook beter begrijpen.’

De openbare omroep zendt voortaan twee islamitische erediensten per jaar uit. De eerste is op zondag 10 december om 10 uur te zien bij Eén.

De VRT heeft als publieke omroep naar eigen zeggen jarenlange ervaring met het in beeld brengen van erediensten. Naast rooms-katholieke erediensten deed VRT dit al voor verschillende erkende religies in ons land: de Orthodoxe, de Protestantse en de Evangelische Kerk, net als voor de joodse gemeenschap.

Focus >>

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8297 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Islamisering: VRT zendt voortaan twee islamitische erediensten per jaar uit

 1. templars2017 // december 1, 2017 om 01:03 //

  Wat een veraad , er worden al lang geen erediensten meer gegeven ,en nu gaan ze die klootzakken een forum geven , dit is hoogveraad ,dit is niet aanvaardbaar.
  Er is hier trouwens nog een nieuwigheid op tafel gelegd ,ze gaan in de scholen de genderneutraliteit promoten want er wordt te veel stereotiep omgegaan met mensen ,ieder werk moet kunnen uitgevoerd worden door zowel mannen als vrouwen , de manier waarop het gebracht wordt zou je er geen argwaan in hebben,doch de achterliggende reden is dat er stappen gezet worden om de linkse agenda reeds op school te gaan in de geesten van de kinderen steken , in Engeland zijn ze al een stap verder en daar wordt op bepaalde scholen ,van het uniformtype, geeïst dat zowel jongens als meisjes broeken en rokken dragen, dus de jongens dragen evengoed een rok als de meisjes en de meisjes evengoed eenbroek als de jongens , het is de wereld op zijn kop ,het geslacht als dusdanig zal en moet uitgeveegd worden .
  Dus vanaf nu gaat de voorbereiding om ons in het plan van de elite de moslims hun klotegeloof op zondag door onze strot te duwen ,en ons verder de dieperik in te duwen ……….
  Om je te overtuigen van wat er gaande is kijk hier eens naar!!

  Like

 2. Republikein // december 1, 2017 om 05:00 //

  Wanneer komt het binnen dat het een cultuur is?
  Heeft niks met religie te maken, geloof ik.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: