Nieuw

Imam Says It’s His Right To Preach ‘Kill Infidels,’ Judge’s 2 Words Wipe Away His Grin

After an asylum seeker was caught preaching to mosque-goers to “burn” infidels alive for insulting Islam, he stood before the court and invoked his religious right to preach the message. However, as soon as a patriotic judge heard his demand, he issued 2 brilliant words that turned the imam’s grin into a look of sheer horror.

Afbeeldingsresultaat voor Ethiopian Muslim cleric at the An’Nur mosqueSince liberals have forced European nations to resettle millions of mostly Muslim migrants, the fundamentals of Islam are spreading across the West, threatening to eradicate our exceptional liberties, benevolent values, and progressive culture. Islam’s aggressive growth is paving the way for Sharia law, which denies religious minorities basic human rights.

In October 2016, Swiss authorities arrested an Ethiopian Muslim cleric at the An’Nur mosque in Winterthur for repeatedly preaching sermons encouraging followers to obey the violent verses of the Quran. While distributing images of gory Sharia executions of infidels, the unnamed asylum-seeking imam, who had only been in Switzerland for a few months, urged congregants to kill the unbelievers — namely, those who refuse to obey the Quran.

During his trial, the imam hoped he could invoke his civil right to preach the violent commands, which are found verbatim in the Quran, using Switzerland’s freedoms and laws against his gracious host country. Unfortunately, he learned an appropriately brutal lesson in Western law.

Afbeeldingsresultaat voor swiss mosque imam hate preacher judgeAccording to Swiss Info, the judge for the district court in Zurich informed the immigrant cleric that he would absolutely have the right to invoke violence against non-Muslims — after serving an 18-month suspended prison sentence and being deported to Ethiopia. With two words, “prison” and “deportation,” the honorable judge sided with the prosecution, ruling that the Muslim cleric can spout the verses of the Quran from a pulpit in his own country, where the authorities may deal with him under their nation’s laws…

readmore>>
worldtoday365
Also published on Zeepertje.com

 • Imam Says It’s His Right To Preach ‘Kill Infidels,’ Judge’s 2 Words Wipe Away His Grin

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

7 Comments on Imam Says It’s His Right To Preach ‘Kill Infidels,’ Judge’s 2 Words Wipe Away His Grin

 1. Republikein // november 30, 2017 om 12:55 //

  I.Q. werkt buiten de hersens om, zo kan het gebeuren dat brandnetels domineren,

  Liked by 2 people

 2. Het idee is leuk, maar godver wat is het uitkijken en luisteren naar die stem vermoeiend. Lijkt wel mijn schrijfwerk in real time…En ik ben er nog niet achter of de eis nu wel of niet is doorgevoerd nadat zijn advocaat verklaarde dat hij het niet zo meende….

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // november 30, 2017 om 19:29 //

  De rechter is de moron, da’s toch duidelijk?

  Liked by 1 persoon

 4. Die aanhangers van sylvana worden steeds gekker.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // december 1, 2017 om 00:00 //

  Een mens gaat tweemaal in zijn leven door de tunnel.
  Over de tweede tunnel ga ik het niet hebben, dit moment van leven, ik ben dus ik besta, wel
  Bij de bevalling is er serieus kans op kneuzing van de hersens, een hersenafwijking.
  Het komt goed of niet, de kansberekening schat ik op 50%.
  En toen kreeg je links, of rechts, zoals wij.
  En toen kregen de mensen met blauw bloed het leven via de keizersnee.
  En zo ontkwamen ze weliswaar aan een traumatische aangeboren hersenafwijking maar werd meteen de draad van empathie doorgeknipt en was er geen voeding met de medemens.
  En toen kapte ik er mee en vertel de volgende keer meer.
  Misschien.

  Bij de weg, je ziet het ook bij de elite, rechters en kornuiten.

  Liked by 1 persoon

 6. How nice and blessed it is when we of many faiths. can share the Old Testament. Those Laws of God should be our platform, if we all keep praying. in love, God will give us understanding.

  Liked by 1 persoon

 7. Republikein // december 12, 2017 om 03:40 //

  Let’s build a wall first.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Imam Says It’s His Right To Preach ‘Kill Infidels,’ Judge’s 2 Words Wipe Away His Grin — | HUMANSINSHADOW.wordpress.com

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s