Nieuw

Dit is hoe snel de EU Europa in Islamitische slavernij dwingt

klik voor groter

En, de bevolking wil het ten enenmale niet.

De EU voert een vernietigingsoorlog tegen de Europese volkeren. Daar is niets democratisch aan. Onze democratische middelen om dit te stoppen zijn volkomen gecorrumpeerd. Allereerst is daar de EU zelf, waarvan de Fransen, Nederlanders en Ieren gezegd hebben bij referenda er niet aan mee te willen doen en vervolgens mochten de andere volkeren er niet meer over stemmen.

Dan zijn er de nationale uitvoerders/marionetten die de EU-dwang aan de ooit soevereine naties opleggen.

Als een overheid niet meer de volkswil uitvoert, is een volk gerechtigd daar gewapenderhand tegen in opstand te komen. In een stemhokje zal het in een gecorrumpeerde democratie niet meer lukken.

De ‘Declaration of Independence’ omschrijft dat prima. Ook de Nederlandse ‘Acte van Verlatinghe’ doet dat.


Als we niet mogen stemmen over dingen die ons aangaan is dit geen democratie, dan zijn we bezet. Bezettingen mogen met geweld door het volk beëindigd worden. Dat zeg ik niet (ik kijk wel uit, daar krijg ik gezeik mee), maar een van de invloedrijkste filosofen op de Amerikaanse grondwet, John Locke, wel.

Chapters 18-19: Of Tyranny, and Of the Dissolution of Government

Locke defines tyranny as “the exercise of power beyond right.” A just leader is bound by the laws of the legislative and works for the people, whereas a tyrant breaks the laws and acts on his own behalf. Locke notes that any executive body–not just a monarchy–that ceases to function for the benefit of the people is a tyranny.

En:

When government violates individual rights, people may legitimately rebel. – John Locke.

Stukkie van onder de streep komt uit: https://fenixx.org/2017/06/19/europeanen-willen-dat-nationale-overheden-beslissen-over-immigratie-en-niet-de-eu/

En John Locke is niet de enige die zich in die richting uitgelaten heeft, ook John Stuart Mill heeft zich in die richting uitgesproken in ‘On Liberty‘, en dat zou bij die vervloekte liberalen van de VVD bekende kost moeten zijn, hij is zo ongeveer hun Godfather.

John Stuart Mill explains “The subject of this Essay is not the so-called Liberty of the Will, so unfortunately opposed to the misnamed doctrine of Philosophical Necessity; but Civil, or Social Liberty: the nature and limits of the power which can be legitimately exercised by society over the individual.” This timeless essay addresses points that resonate into our twenty-first century world.

Over Mill heb ik me hier eens uitgelaten, in een andere roep tot opstand.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Dit is hoe snel de EU Europa in Islamitische slavernij dwingt

  1. Ik begin sterk het vermoeden te krijgen dat ‘ze’ Europa aan de Arabische olieboeren hebben verkocht zodat ze niet alleen de energie leveren maar ook nog eens aan de afnemers verdienen. Nog steeds kan ik er met de pet niet bij dat begin jaren ’90 mijn buurman in een bedrijfsverzamelgebouw toen al asielzoekerscentra kocht, huurde en verbouwde.

    En niet zo’n kleine locaties ook nog. Allemaal betaald door de overheid. Het kon niet op en de grootste locaties werden op verdacht gekocht of gehuurd. De buur was afkomstig van Binnenlandse Zaken en ze hadden daar mensen gezocht die ‘voor zichzelf’ wilden beginnen met baan- en poengarantie. Kosten nog moeite werd er gespaard voor de inrichting.

    En dat terwijl er nog geen enkele asielzoekersstroom bekend was, dus die meuk heeft eerst jaren leeg gestaan. In afwachting van. Dus ‘ze’ wisten het al jaren van tevoren.

    Liked by 1 persoon

  2. Wanneer gaan wij klagers is echt wat doen, eenheid maakt macht

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s