Nieuw

Brussels police officer says we are at war with immigrant youth

An islamic holy war for the cause of Allah!

We constantly clash with young, lefty judges who believe that we are racists.

The leftist anti-racist “don’t want to know” government policies are causing the extremely frustrated Brussels police to lose the street war. The police chiefs do not dare to take risks. They have no experience with enforcement of the law. They are supposed to be capable of leading a squad in a street war but are more likely to need a change of underwear when faced with a street battle situation.

A few years ago, I was present when black youths attacked us in the Matongé district. We were given the order to remain standing while the stones flew around our heads. I assure you that your blood boils when faced with this kind of cowardly leadership.

When a demonstration by the immigrant community recently passed through our police district, the police chiefs considered removing the logos from the stations as these could be seen as provocative. That is the mentality. Even if we had arrested 50 criminals during these riots, they would all have been released the next day.

The relationship between the police and the public prosecutor has never been so bad…

/Ninety percent of what we do makes no sense…

readmore>>
voiceofeurope
Also published on Zeepertje.com

Related; humo>> unser-mitteleuropa>>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1537 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Brussels police officer says we are at war with immigrant youth

 1. bp633livenl // november 30, 2017 om 13:17 //

  Het wordt de hoogste tijd dat de gewone agenten zich samenpakken en het aftreden eisen van die laffe linkse politie commisarissen.
  Treden ze niet af dan allemaal tegelijk ziek melden en dat op een moment dat er weer rellen met moslimtuig, negers of extreem linksen te verwachten is.
  Een kijken wat er dan gebeurd.
  Als tussenpaus kan misschien commissaris Witse de boel in de hand nemen alhoewel die nog
  niet zoveel met rellen van doen heeft gehad.
  Daarna een paar echte politie commissarissen aanstellen die bevel geven om op z’n minst met rubber kogels te schieten.
  Moet je eens kijken hoe snel dat gespuis weg is.en je weer normaal kan winkelen in de binnenstad.
  Als iemand denkt dat dit wel wat ver gaat….het gaat toch een keer gebeuren waarom nu niet nu het nog kan.

  Liked by 2 people

 2. De reden dat onze politici en hun vazallen aan de macht blijven is doordat ze kunnen rekenen op de bescherming van politiemensen. Dat is eigenlijke de enige reden dat ze door kunnen gaan, die gewapende muur tussen ons en hen. En die muur word gefinancierd door ons als burgers ook nog…

  Ik fenk dat als er een goed kader op de achtergrond klaar staat de politie de kant van de burgers kiest, immers er vind dan slechts een wisseling van de wacht plaats en geen verlies vannbaan. Nou ja, wel voor een paar politiek benoemde lieden maar die staken toch al dolken in de rug van hun ondergeschikten….

  Revolution is the solution!

  Liked by 1 persoon

 3. Henk der Niederlànder // november 30, 2017 om 21:12 //

  Maar het moet wel tof zijn voor de Brusselse hermadad dat ze weten wanneer de oorlog weer begint.
  Morgen dus na het zogenaamde vrijdag gebed.

  Liked by 1 persoon

 4. Hoe lang gaat de gewone politieman het nog op straat vol houden, dat is de hamvraag.
  Het moet vreselijk zijn voor dienders, die dag en nacht de allochtone straatrovers, drugdealers, zakkenrollers, pooiers, inbrekers en geweldplegers voorbij zien komen en hun commissarissen horen blaten, dat het allemaal komt door het racisme en de slechte economische omstandigheden waarin deze mensen opgroeien.
  De afkeer van Marokkanen is veroorzaakt doordat sinds begin jaren 80 deze groep een groot deel van de straatroverij, overvallen, inbraken, vernielingen, geweld en intimidatie voor hun rekening nemen, daar komt het zogenaamde “racisme” vandaan, dat is niet inherent aan de Nederlandse of Belgische maatschappij, nee de afkeer is veroorzaakt door het massale criminele gedrag van allochtone groepen.
  De vermeende slechte omstandigheden hebben ze ook voor het over grote deel aan zich zelf te wijten.
  Als je godsdienst boven wetenschap laat prevaleren en je afzet tegen de seculiere maatschappij, dan kom je vanzelf onder op en zeker als je denkt carrière in de misdaad te maken. De meeste criminelen hebben nagenoeg geen scholing, eindigen onder de grond of voor lange tijd in het hok. Een uitzicht op een goede baan kun je wel vergeten als je strafblad vol staat met inbraken, straatroven en geweldpleging, niemand wil je hebben, behalve de Gemeente Amsterdam, dat is een grote sosjale werkplaats. De weinigen die een vroegtijdige dood, gevangenis, de pluk ze wetgeving en uitzichtloze werkloosheid weten te ontlopen, blijven niet te lang op deze doodlopende weg en taaien op tijd af naar land van herkomst.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s