Nieuw

Totalitaire islam

Luister naar deze wetenschapper!

Nu de publicatie van de Nederlandse vertaling van “Factual Persuasion”, een werk van de Amerikaanse mathematicus en professor Fysica Dr. Bill Warner nakend is, plaatsen we graag de vertaling in het Nederlands van een ander boek van hem als 31° in het boekenkastje van Nageltjes.

Het betreft de “Sira” of de biografie van de stichter van de islam: Mohammed. Die biografie is goed voor 26 procent van alle woorden van de islamitische doctrine. Eens je ook “feitelijk overtuigen” gelezen zal hebben kan je met de combinatie van deze twee boekjes, elke supporter, medestander of verontschuldiger van de islam gemakkelijk aan het twijfelen brengen over zijn of haar eigen gelijk of zelfs, als hij of zij intellectueel eerlijk is, zelfs overtuigen van zijn of haar ongelijk.

Nageltjes >>

Nieuwe vertaling in het ‘boekenkastje‘ van Nageltjes, struin er eens rond …

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8304 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: