Nieuw

“Organen van migranten worden in Libië geoogst, hun lichamen geroosterd als kebab”

Nigeriaanse ex-minister onthult gruwel in Libische kampen

Archieffoto.

Wij schreven het in april al, maar inmiddels dringt het ook bij de reguliere pers door dat Arabische moslims negers als slaven houden en verkopen in Libië en dat ze daar op zijn mohammedaans mee omspringen.

Afrikaanse migranten die in Libië door mensensmokkelaars worden verkocht, wacht vaak een gruwelijk lot. “Hun organen worden geoogst, hun lichamen verminkt en vervolgens worden ze als kebab geroosterd”. Dat zegt de Nigeriaanse voormalige minister van Luchtvaart Femi Fani-Kayode, die stelt dat driekwart van de slaven wiens organen worden verwijderd Nigerianen zijn.


Arabieren houden negers, die elkaar opeten, als slaven – Anti-Pieten protesteren tegen blanken die slavernij afschaften


“Levend roosteren! Dat is wat Libiërs doen met Afrikanen uit de sub-Sahara die naar Europa proberen te vluchten. Ze verkopen die mensen als slaven en vermoorden ze, verminken ze, folteren ze of doen ze werken tot ze doodvallen”, schrijft Fani-Kayode op Twitter. De man, die aan de universiteit van Cambridge rechten studeerde, wijt de toestand in Libië aan het afzetten van kolonel Kadhafi en verwijt Nigeriaans president Muhammadu Buhari dat hij “stil blijft” over de slavenhandel in Libië. HLN >>

Zuid-Nigeria, ‘christenen’ dus.

Disclaimer: We zijn ons er van bewust dat de foto’s bij het bericht niet kloppen. (volgens Snopes dan, die zelf ook niet echt betrouwbaar zijn) Ze werden verspreidt door de Nigeriaanse minister en vervolgens onder andere overgenomen door HLN. Wij laten ze puur ter illustratie staan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

15 Comments on “Organen van migranten worden in Libië geoogst, hun lichamen geroosterd als kebab”

 1. De vraag rijst of we nu wel of niet blij moeten worden, zoals Johannes Cruijffius zei: ieder voordeel heb se nadeel….merk wel dat mijn intolerantie tegenover de donkere mens sinds het Pieten gezeik is verveelvoudigd. Waar ik vroeger mijn schouders ophaalde wil ik tegenwoordig een hakbijl testen. Bijltjesdag is tegenwoordig meer een ding om op vooruit te kijken dan pakjesavond….

  Like

 2. Zomaar vraagje: wie stopt er in godsnaam Neger organen in zijn lijf, waar is die afzetmarkt?

  Hier bij ons? Is het dat ze worden verkocht als blank onderdeel en vervolgens worden afgestoten door het lichaam omdat het een andere soort is? Vragen om eens bij na te denken. En handel, een laag IQ werkloze slager kan de boel plukken, een trucker de boel vervoeren en Ali de boel verkopen…..en Jan Karel met de gouden handjes plaatst het vervolgens bij Maartje of Pietertje……dingen om over na te denken.

  Wat een zieke zieke wereld is het aan het worden….

  Kamervragen voor de parlements hoeren. Als ze ten minste met hun kop even uit de trog kunnen komen.

  Liked by 1 persoon

 3. p.s. kan dit artikel niet in de mailboxen van de taxi NGO’s worden gedumpt, die hebben de gelegenheid geschapen….moordenaars zijn het, de egotrippers.

  Like

 4. Je zit toch wel eens te denken, wanneer komt nou die demonstratie tegen dit gewelddadige en mensonterende Arabische racisme?, of komt dit niet in de linkse kraam van pas.?

  Liked by 2 people

 5. Die organen is een gouwe handel. Wordt als delicatesse (brrr,) verkocht maar het meeste komt via laboratoriaanse slachthuizen van BigPharma in onze spuitjes terecht. En je dan nog afvragen waarom de westerse mens zo zwartgallig en van het pad af is.

  Like

 6. Esperanza // november 29, 2017 om 20:21 //

  Benno Barnard had ’t ook door.

  ‘Libië, waar de NAVO de sharia te voorschijn heeft gebombardeerd.’

  http://www.knack.be/nieuws/boeken/eresoepjurk/article-opinion-20530.html

  Liked by 1 persoon

 7. Esperanza // november 29, 2017 om 20:30 //

  @Duchesne // november 29, 2017 om 20:05 //
  Zomaar vraagje: wie stopt er in godsnaam Neger organen in zijn lijf, waar is die afzetmarkt?

  Wat denk je, wie zou d’r nee zeggen in kwestie van leven of dood als je met zwarte nier je leven kunt rekken?

  Like

 8. Het lijkt wel een broodje aap verhaal, ik heb er mijn twijfels bij
  Als je als Afrikaan dit leest dan ga je toch dit risico niet lopen ,waarom blijven ze dan in grote aantallen naar Europa komen? De hele wereld is gek geworden

  Liked by 1 persoon

 9. Volgens mij denken die noord afrikanen, dat ze bitcoins aan het mijnen zijn.
  Working on the blockchain van Sam Dave staat hoog in de hitparade van Libië.

  Like

 10. Herstel Sam Cook.

  Zo’n nummer blijft zijn actualiteit houden in Arabische landen.
  Free Swarte Pete!!.

  Like

 11. templars2017 // november 29, 2017 om 21:33 //

  Organenoogst bij negers ,niets nieuws onder de zon.
  Het gebeurt al veel langer dan vandaag en niet alleen in Libië.
  Als je weet dat menselijke organen voor transplantatie aan veel voorwaarden moeten voldoen ,als je weet dat ze maar op speciale manieren kunnen vervoerd worden ,dan komt het idee dat ze dit doen voor transplantaties op de helling.
  Waar eerder een markt voor zou zijn is aan de big pharma industrie die geen proeven mogen doen op mensen om hun medicijnen te testen en fijn af te stellen , normaal moeten dergelijke gebeuren op dieren doch de resultaten zijn nooit de volle honderd procent accuraat .
  Als ze organen kunnen bemachtigen zullen ze de kans niet laten liggen ,om de organen te bewaren ,die niet voor transplantatie zijn ,zijn de vereisten minder moeilijk ,diepvriezen is genoeg.
  Het is big business waar geen haan naar kraait vanwege niet geweten.
  Het kan dus goed zijn dat er een handel is ontstaan in organen maar ik denk dat deze vlag niet de volledige lading dekt.
  Dat de islamieten nog slavenhandel bedrijven is ook zo iets wat niemand weet noch tegen optreed.
  Maar laten we één punt niet uit het oog verliezen, wie heeft dit verhaal naar buiten gebracht?
  Het is goed mogelijk dat dit is gecreeërd door hen die goed aan de immigratie verdienen in samenspel met de elite die de immigratie naar Europa niet wil zien stilvallen.
  Als deze beelden bij Links gaan gebruikt worden dan kunnen ze op grond van “zie eens wat die mensen moeten verduren” de bevolkingen confronteren met dat al dat rechts protest geen reden van bestaan heeft.
  Het lijkt me raar dat op het moment dat er tegenwind komt op het linkse gedachtengoed er ineens dergelijke beelden en verhalen opduiken.
  Het doe me sterk denken aan het systeem problem ,reaction ,solution.
  Maak een erg probleem , stuur de reactie en maak dat de oplossing steun vind bij hen die gestuurd worden en tenslotte voer de oplossing door.
  We moeten oppassen dat deze vorm van emotionele chantage geen versnelde immigratiegolf teweeg brengt.
  Net zoals bij de foto van het manneke dat verdronk in de Midelandse zee, ook dat was in scene gezet

  Liked by 2 people

 12. Claudia M. // november 29, 2017 om 21:34 //

  Ik vraag me af of dit echt gebeurt? Je kunt niet zomaar organen van de ene in de ander stoppen. Daar komt heel wat bij kijken en sommige volkjes schijnen ook nog eens niet te matchen met andere volkjes…

  Het lijkt er meer op de boel nog zieliger dan zielig te maken, zodat de sluizen voor nog meer ongeschoolde gelukszoekers hier open gaan… Ik vraag me ten zeerste af wat onze regeringsleiders deze mensen hier zo gaan laten doen? Dat moet toch wat meer zijn dan de uitzichtloze levenslange bijstand.

  Daarnaast er komt een keer een moment dat wij het zat zijn hun hobby’s te blijven betalen! Dit lost de z.g. “grijze golf” niet op; onze “wijzen” uit Den Haag en Brussel creëren er een mega probleem bij.

  Like

 13. Leerzaam de reacties, fijn om wat meer denk opties te hebben. Thx mensen.

  Like

 14. Waar is sylvana, die heeft altijd zo’n grote mond over racisme….oh nee, zwarte Piet, dat is pas erg…?

  Like

 15. artsen zonder grenzen hebben veel barbeques aan hun handen. die hebben de aanzuigwerking veroorzaakt en mogen van mij ook meegeroosterd worden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s