Nieuw

Lichtgetinten overvallen 11-jarig meisje met 5-jarig broertje in Zoetermeer

ZOETERMEER – De politie is dringend op zoek naar getuigen van een poging tot beroving in Zoetermeer. Twee mannen hebben geprobeerd de tas van een 11-jarig meisje te stelen, terwijl haar broertje van 5 bij haar achterop de fiets zat. Omdat een voorbijganger het meisje heeft geholpen, zijn de daders zonder buit vertrokken.

Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 28 november. Meer zaken zijn hier te vinden.

Het meisje heeft op woensdag 22 november rond 15.00 uur boodschappen gedaan bij de Hoogvliet aan het Oostwaarts in het centrum van Zoetermeer. Ze fietst over de Italiëlaan naar huis, met haar broertje van 5 achterop de fiets in een kinderzitje. Bij de kruising met de Griekenlandlaan en het Langelandpad hoort ze dat een man iets naar haar roept.

Ze stopt en ziet dat er twee mannen op haar afkomen. Die zijn uit op haar tas, die in het fietsmandje zit. Het meisje weet te voorkomen dat ze de tas te pakken krijgen. Om haar af te leiden, proberen de daders om haar broertje uit het fietszitje te tillen. Dit lukt ook niet, omdat hij vast zit met een gordel.

Lees verder:

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3554301/11-jarig-meisje-met-5-jarig-broertje-slachtoffer-van-poging-beroving-in-Zoetermeer

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6344 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Lichtgetinten overvallen 11-jarig meisje met 5-jarig broertje in Zoetermeer

 1. Zo laf zijn die Afrikanen. kunnen alleen hulpbehoevenden en kinderen overvallen.
  Of met een groep van 20 de apendans uitvoeren rond meisjes.
  Pak eens een vent van 2 meter met een omvang van een regenton aan spieren.

  Like

 2. Niks beroving ! Broertje uit zitje proberen te tillen: poging tot kidnapping. En met die eismoet jusitie de zaak openen, bewijs is al geleverd, Poging tot beroving is downplayen, kidnappen is wat er gebeurde. Het grijpen naar de tas was de afleidingsmanouvre….waarom word het gelijk gebracht als beroving? Omdat dat minder erg is. Maar lijkt me duidleijk dat kidnapping de echte misdaad in motion was.

  Opsporen en bij de Wajang de ketel in.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s