Nieuw

Islamisering?

We laten ons steeds meer indammen door de vrede van de islam.

Misschien wordt het tijd die rollen eens om te draaien? Weg met die islamitische vrede, weg met alle halal dwang in zwemmen, eten enzovoorts. Afgelopen met het faciliteren van allerlei speciale voorzieningen voor deze ideologie die ons alleen begrenst op tal van vlakken. Onze vrijheden staan op een ongehoorde manier op het spel… Evengoed, fijne feestdagen alvast!

Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on Islamisering?

 1. bp633livenl // november 29, 2017 om 16:53 //

  Die Duitsers hebben iets met beton.
  Voor de tweede wereldoorlog bouwden ze de Westwall aan de grens en nu hebben ze die verplaatst en verspreid over geheel Duitsland.
  Iedere grotere stad heeft nu zijn eigen Westwall maar het mag niet baten want de vijand zit
  al massaal in het land.
  Wanneer wordt prikkeldraad en mijnenvelden aangelegd en automatische schietinstalaties
  geplaatst zoals bij de Berlijnse muur?

  Liked by 1 persoon

 2. Ah crap, een verzameling Van der Laan gedenkstenen. Ik was nog aan het verzamelen, maar je bent me voor 😉

  Liked by 1 persoon

 3. ach @Fub, dr zijn wel 10 verzamelingen samen te stellen 😉

  Liked by 1 persoon

 4. De personen waarvoor deze maatregelen genomen worden liggen dubbel van het lachen dat het westen hun angst laten zien

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s