Nieuw

Europese Unie blijft ‘toegewijd’ om grenzen ‘zo snel mogelijk’ open te stellen voor 75 miljoen Ottomanen

De Europese Unie (EU) blijft “toegewijd” om Turkse burgers visumvrij reizen te garanderen, en is daarmee in een vergevorderd stadium, en zal volgend jaar nog eens drie miljard euro aan migranten in de natie uitgeven, heeft een commissaris gezegd.

De EU-commissaris voor migratie Dimitris Avramopoulos legde uit dat alle elementen van de migrantendeal met Turkije doorgaan, nadat Turkije ermee instemde om het tij te keren van migranten uit het Midden-Oosten in ruil voor miljarden aan hulp en de opening van Europa’s grenzen voor Turken.

Alsof er nooit een coup heeft plaatsgevonden, alsof er niet honderdduizenden zijn opgesloten of verdwenen, alsof Erdogan niet een half miljoen Koerden uit hun huizen heeft gebombardeerd, alsof er niet hele steden tot puin zijn gereduceerd, alsof Erdogan niet de baas van ISIS was. Who gives a flying fuck als je geld weg kan geven tenslotte om Europa te vermoorden.

Hij maakte de opmerkingen tegen de Turkse krant Hurriyet voorafgaand aan een bezoek aan de natie. In een Turkse taalversie wordt hij, volgens een ruwe vertaling, geciteerd als dat de deal zich in zijn “laatste fase bevindt”.

Gevraagd wanneer hij vooruitgang verwacht bij visumvrij reizen, benadrukte dhr. Avramopoulos in de Engelse versie van het interview dat Ankara “de resterende ijkpunten” moet halen, inclusief herzieningen van de autoritaire anti-terreurwetgeving van Turkije.

“De EU is vastbesloten alle aspecten van de migratieovereenkomst tussen de EU en Turkije te verwezenlijken, inclusief visumliberalisering, en het blok blijft de inspanningen van Turkije aanmoedigen om de resterende benchmarks van de routekaart voor visumliberalisering zo snel mogelijk af te ronden,” zei hij.

Hij voegde er aan toe: “Op dit moment moeten alle partijen alles vermijden dat onze samenwerking zou kunnen ondermijnen en ons op onze wederzijdse belangen concentreren.”

“De uitdagingen van migratie zijn wederzijds. Ik wil Turkije nogmaals loven voor het nakomen van zijn humanitaire plicht, en de EU steunt Turkije in dat streven ten volle, “merkte hij ook op.

Sinds maart vorig jaar zijn 2.032 migranten teruggestuurd uit Griekenland naar Turkije onder de deal, terwijl er tot nu toe meer dan 11.400 migranten zijn hervestigd in de EU uit Turkije, verklaarde de heer Avramopoulos ook.

De deal van Mark Rutte werkt dus voor geen meter en was dus een verkiezingsleugen, want er zaten tussen de 50.000 en 100.000 illegalen in Griekenland die terug moesten, en eens die terug waren mocht Turkije, niet de EU, uitkiezen met wie ze Europa op wilden schepen.

Hij zei dat vele malen meer migranten naar Europa zouden worden gebracht, en vervolgde: “Op 27 september riep ik de EU-lidstaten op om nog eens 50.000 personen uit Turkije, Jordanië, Libanon en landen langs de Midden-Mediterrane route te hervestigen in de komende twee jaar.

Europa moet en zal kapot.

“Ik heb al meer dan 38.000 toezeggingen ontvangen uit 18 landen (die ook allemaal jihadisten willen sturen om de EU te helpen etnocide op de Europeanen te plegen) en ik weet dat er binnenkort meer zullen volgen,” verklaarde hij.

De heer Avramopoulos zei ook dat er bijna drie miljard euro is verzonden naar migranten in Turkije als onderdeel van de deal, en hij beweerde dat binnenkort een extra fonds van drie miljard euro zal worden opgericht.

“We blijven ons inzetten voor de overeenkomst tussen de EU en Turkije, waarin duidelijk wordt bepaald dat zodra de bestaande middelen ten volle zijn besteed en de toezeggingen zijn nagekomen, de EU extra middelen zal mobiliseren,” zei hij, wijzend op verdere besprekingen tussen EU-leden voor extra fondsen in 2019.

“Er wordt goede vooruitgang geboekt en alle fondsen zouden tegen het einde van dit jaar moeten worden gecontracteerd. We zullen binnenkort beslissen over de volgende stappen, na overleg met de lidstaten over verdere financiering, “voegde hij eraan toe.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/11/29/eu-still-committed-visa-free-travel-turkey/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8296 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Europese Unie blijft ‘toegewijd’ om grenzen ‘zo snel mogelijk’ open te stellen voor 75 miljoen Ottomanen

 1. Het gaat toch allemaal naar de klote, dan kunnen die Turken er ook nog wel bij.

  Like

 2. Niet alleen Turken, reken er maar op dat Erdogan graag Turkse paspoorten uitdeelt aan elke mohammedaan.

  Like

 3. Mooi zo.
  Dat zal een einde aan onze lijdensweg alleen maar bespoedigen.

  Like

 4. De destructie van europa is een helaas feit…..

  Like

 5. Laat de barbaren eerst Brussel maar plunderen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: