Nieuw

Dronken zot Jean-Claude Juncker:  Zonder miljoenen Afrikaanse immigranten is Europa verloren

In een interview met de Deutsche Welle zegt Juncker dat Europa “uiteraard de komende decennia immigratie nodig heeft”.

Vooruitlopend op de top van deze week tussen de EU en de Afrikaanse vertegenwoordigers, die onder andere de migratie zullen bespreken, zei de Europese Commissie-voorzitter Jean-Claude Juncker “als we geen legale migratie naar Europa en migratie binnen Europa aanbieden, zijn we verloren”.

Op de vraag waarom in Europa er zo’n verzet is tegen de open grenzen voor de derde wereld, en waarom de EU nog niet in geslaagd is om het idee van de massa-immigratie aan EU-landen te verkopen, zei Juncker dat hij de landen van hun verantwoordelijkheid in kennis heeft gesteld.

– We zullen zien wat de lidstaten aan deze kwestie gaan doen, zei Juncker en noemde de massamigratie naar Europa als “de grootste uitdaging van onze tijd”, terwijl hij gelijktijdig liet doorschemeren dat de EU-landen uiteindelijk de aanpak van de EU betreffende migratie, zullen delen.

– Nu is het aan de lidstaten om dit pad van de wijsheid te volgen.

– Afrika is geen continent dat morgen een deel van onze geschiedenis wordt. Afrika is altijd al een deel van onze geschiedenis geweest. Sommige Europeanen zien het alleen niet op die manier.

Juncker wees er ook op dat “populisten gevaarlijk zijn” maar benadrukte dat het veel gevaarlijker is wanneer ordentelijke partijen “schadelijke voorstellen” aannemen zoals het verminderen van immigratie uit overzeese landen.

– Nee, we moeten niet bang zijn voor de populisten; we moeten degenen omarmen die ze bestrijden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6344 Articles)
Altijd in oppositie.

23 Comments on Dronken zot Jean-Claude Juncker:  Zonder miljoenen Afrikaanse immigranten is Europa verloren

 1. Ga je niet over je nek van de foto van de 3 dames die tzt weer 3 mensen op de wereld zetten dan is het wel van die zuiplap zijn eeuwige gezoen met andere kerels
  Haal de rest van de wereld ook maar binnen idioot , Europa is toch gedoemd ten onder te gaan

  Liked by 4 people

 2. Marhammed // november 29, 2017 om 21:47 //

  De vorige was een natte dweil, deze is een zatte dweil !!!

  Liked by 2 people

 3. Het is een gevaarlijke idioot !

  Liked by 2 people

 4. Duidelijk een gevalletje van Korsakov.

  Liked by 2 people

 5. DE MAN IS ONTOEREKENINGSVATBAAR

  Liked by 2 people

 6. Ik mis de uitleg WAAROM Europa meer immigranten nodig heeft, volgens mij is een land overbevolkt als het uit eigen bodem niet voldoende meer kan produceren om de eigen bevolking te voeden. Wijsheid en gezond verstand zegt dat je voor dat punt is bereikt ofwel je volk laat emigreren, ofwel verdere groei stopt.
  Deze meneer Jean Ckaude Junker hoort in mijn opinie met zijn woorden te worden gespijkerd aan een kerkdeur, net als zijn companen. Dit zijn de prostituees van onze wereld, dit zijn de waanzinnigen die het roer vasthouden. Met zulke leiders is revolutie de enige uitweg en verdere woorden zinloos. Als wij als mensen willen voortleven moeten we ons gaan ontdoen van dit soort lieden, moet de hooivork worden gepoetst en de klompen worden omwikkeld. Dezelieden latenngeen ruimte voor discussie of medezeggenschap, ze dicteren onze toekomst, ze scheppen de voorwaarden voor onze ondergang.

  Afrika hoort in Afrika, Junckers in een inrichting. Mensen, verenig je want je word hier ter dood veroordeeld. Er is geen toekomst met half Afrika hier, zelfstandig is datongeveer het enige wat ze zelf kunnen, slechts moorden en constante oorlog. Laat Brussel branden in de hel, neem Uw eigen lot in handen.

  Duchesne, blij dat er duidelijkheid is omtrent de bedoelingen van Brussel en de eindbestemming van ons lot.

  Liked by 3 people

 7. Bestaat Stormfront nog, of iets dergelijks waar ze de wapens hebben en durven te gebruiken? Welke god ze aanbidden maakt me zelfs geen fuck uit. Ik vind dat ik het rdhct heb op te komen voor mijn leven endst van mijn medeburgers, met alle middelen. Ik schaam me kapot voor mijn kinderen als ik blijf toekijken. Godverdomme geef me een wapen en geef me medestanders en laten we onze levens zelf bepalen, er is geen vreedzame weg meer open, er is bewust gekozen voor dwangen tirannie. Vecht voor je vrijheid, pak de verraders als eerste…Ik vind dat vrijheid en zlefbeshikking de eerste rechten zijn van de mens en zelfverdeduging een legaal middel, ongeacht wat wetten van drankorgels en huichelaars ervan maken.

  Europa ontwaak, het monster woont in Brussel en de lakeien heulen onder ons, hoe moeilijk kan het zijn de Dijsselbloems, Timmerhoeren en Sargentinis uit hun pluche te trekken en op de platte kar af te voeren, ze verneuken ons totaal. Adressen graag, opdat burgers hun vijand kunnen vinden.

  Liked by 2 people

 8. Twee keer heb ik in dit leven mijn toekomst kapot zien gaan door dit soort lieden, de gutmenschen en de boekhouders met hun moraal, die hun regels zo vaak veranderen dat wie er een toekomst op wil bouwen alles ineen ziet storten. Ik ben het compleet zat, wie naar Brussel wil trekken en spandoeken ook een ding van het verleden vind, laat je horen. Er is geen keuze meer met wederzijds respect, die deur is dichtgetimmerd en je rechten zijn niets meer. Brussel is een optie, je kan ook in stilte ergens een smeerlap van de EU metaal laten vreten, ik juich het toe, mits je ze kunt vinden….. Waar natuurrampen en oorlogen door de eeuwen heen Europa niet hebben kunnen vernietigen, waar miljoenen voor zijn gestorven en de laatste oorlog een les had moeten zijn voor de toekomst word alle moeite verkwanseld door een paar dronken pedofielen en hun aanhang. De boom in ermee. De geschiedenis staat vol met verraders en hun lot, het is echt de hoogste tijd een schoon hoofdstuk aan onze geschiedenis toe te voegen, een zonder de Jean Claudes en de Franskes. We hebben ze helemaal niet nodig, zij hebben ons nodig om zichself belangrijk te vinden. Er is geen meerwaarde met die lieden, slechts afbraak. Opruimen !

  En nee, het zal niet meevallen, over twintig jaar slaat iedereen zich voor de kop dat dit ooit heeft kunnen gebeuren.

  Liked by 1 persoon

 9. ik ga kijken.

  Like

 10. “– Nee, we moeten niet bang zijn voor de populisten; we moeten degenen omarmen die ze bestrijden.“
  Aha, hij vindt dat Antifa – o.a. in de VS inmiddels officieel geregistreerd als een terroristische organisatie – gesteund moet worden. Subsidie, zodat ze nog meer potentiële terroristen kunnen onderrichten in politieagenten, vredige demonstranten en dieren aanvallen!

  Liked by 2 people

 11. templars2017 // november 30, 2017 om 00:16 //

  Ik vind het erg dat mensen van onze leeftijd ,die normaal op hun gemak zouden moeten kunnen uitbollen en genieten van wat ze hebben bereikt ,hun tijd moeten besteden aan het vaststellen dat er met niets geen rekening wordt gehouden en dat de politiek alles waar we in hebben geloofd naar de verdommenis helpt.
  Ieder mens die door de omstandigheden gedwongen wordt voorzorgen te nemen om in de toekomst te kunnen overleven in plaats van te kunnen genieten ervan is een slachtoffer van de elite die over hem beslist.
  In feite zijn wij allen slachtoffer ,van een stel criminelen die zichzelf tot onze dictators hebben gekroond.
  Als je de straat niet meer op durft omdat de schrik erin zit ten prooi te vallen aan een stel geteisem die de plak proberen te zwaaien in een land en een cultuur die de hunne niet is
  geeft aan dat de situatie uit de hand aan het lopen is.
  Het is niet meer normaal als je moet gaan denken hoe je huis ,lijf en leden te gaan verdedigen.
  Er is geen zekerheid meer dat morgen nog een betekenis zal hebben , er is geen zekerheid dat er morgen geen aanslag of geen incident met doden en /of gewonden zal plaatsvinden .
  Het is niet normaal dat je met die schrik moet leren leven ,of nog erger dat het een fait divers wordt in ons dagdagelijks doen en laten.
  Als je vind dat di allemaal niet kan ,verenig je dan ,alleen ben je niets ,in groep ben je meer ,niet te groot en voor bereiden op hetgeen dat kan komen ,heb je de voorbereiding niet nodig ,heel goed ,maar als je de voorbereiding wel nodig gaat hebben en het is er niet …………
  de tijd van dromen is stillaan ten einde ,de nachtmerrie staat voor de deur ,en ontwaken is er niet bij…………….

  Liked by 3 people

 12. @Adam
  Hmm.
  Nu je het zo zegt lijkt het inderdaad de mening dat de EU degenen moet omarmen die de populisten bestrijden. Terwijl volgens mij bedoeld wordt dat de EU degenen moet omarmen waar de populisten tegen strijden, De immigratie met zijn immigranten dus.

  Liked by 1 persoon

 13. Wanneer men nog niet walgt van het doen en laten van onze premier, dan kickt het nu wel in bij het zien van de foto hierboven.

  Like

 14. lejafantasties // november 30, 2017 om 08:08 //

  Ik woon in Afrika en laat me je vertellen … je zoekt deze mensen niet met je mee. Houd je grenzen gesloten !!

  Liked by 1 persoon

 15. De bankiers willen dat, rotschilds. Zwarten horen hier niet. Ze zijn aangepast en bestemd voor het Afrikaanse klimaat. Of ze nu werken of niet doet er niet toe. Immigranten hebben we niet nodig, kunnen toch gewoon robotiseren? Nee maar de blanken moeten kapot van de chazaarse elite, met hun macht kunnen ze alles besturen.

  Liked by 2 people

 16. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 17. Het probleem wat Europa in de houdgreep heeft is simpel te herleiden naar de volstrekt foute lieden die zich in de afgelopen decennia op belangrijke posten hebben genesteld. (in Brussel / Den Haag / Berlijn etc.)
  Zolang deze figuren niet verwijderd worden blijven de problemen waar Europa mee worsteld alleen maar toenemen.
  De oplossing om bovengenoemd volk te verdrijven van hun verworven positie’s zal gezien hun verbetenheid en taaiheid niet op democratische wijze gestalte krijgen.
  En dat hoeft ook niet. (dat is een inmiddels gepasseerd station)

  Eenmaal dit achter de rug hebbende kunnen de vrijgekomen posten ingevuld worden door diegenen die wel het beste met Europa en haar oorspronkelijke bewoners voor heeft.

  Kortom; voor de oplossing van het Europese probleem dient men te beginnen bij het begin tw. de politiek, ipv van bij de door hen veroorzaakte uitwassen ervan.

  Like

 18. Republikein // november 30, 2017 om 13:02 //

  Helemaal juist echter lul ik pas 50 jaar tegen een muur.

  Liked by 2 people

 19. Tja,ik mag me er eigenlijk niet mee bemoeien,want ik woon ver weg van deze ellende….maar ik vind het zo zonde voor de nog slapende goedmensen in o,a nederland.

  Like

 20. Tuurlijk mag je je ermee bemoeien als jezelf er niet tussen zit,
  Een Groenlinkser woont ook niet in het bos om zijn scheur open te trekken.

  Like

 21. mahoog, de slapende goedmensen heb ik absoluut geen medelijden mee, de zonde is wat voor een puinhoop ze er van maken.

  Like

 22. Waarom moet Europa al die kansarme gelukszoekers opnemen, als Afrika en Azië hun volkeren onbeperkt laten groeien en daardoor geen werk en voldoende voedsel kunnen bieden?.
  Het lijkt wel een vuile asymmetrische oorlogvoering tegen het kleine oude continent.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Dronken zot Jean-Claude Juncker:  Zonder miljoenen Afrikaanse immigranten is Europa verloren — – Leja Fantasties se Fantastiese Blog

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s