Nieuw

Nepnieuws: Duitse media publiceren valselijk de arrestatie van 15 Identitarians –  terwijl het Antifa leden zijn die werden gearresteerd

De "vredestichters" van Antifa.

Het Duitse tijdschrift Der Spiegel in Duitsland en de Oostenrijkse Der Standard hebben dit weekend bericht gegeven over de arrestatie van 15 Identitarians in Parijs, ondanks het feit dat de openbare aanklagers hebben verklaard dat de gearresteerden linkse extremisten zijn. Beide publicaties zijn niet gecorrigeerd of verwijderd.

De linkse tijdschriften publiceerden op zondagmiddag hun artikelen die beweerden dat leden van de jeugdbeweging – bekend in Frankrijk als Generation Identitaire  – op zaterdag waren gearresteerd wegens illegaal wapenbezit.

Maandag corrigeerden de aanklagers van Parijs de valse informatie en verklaarden dat de 14 gearresteerden geen Identitariërs waren, maar extreem-linkse Antifa leden, schrijft OE24.

De informatie betreffende de arrestaties was op zondag beschikbaar voor Der Standard en Der Spiegel, toen uit een rapportage van de Franse omroep LCI bleek dat de 14 gearresteerden Antifa-extremisten waren.

De extreem-linkse activisten werden zaterdag rond 19.00 uur door de politie gearresteerd op verdenking een groep te vormen om gewelddadige acties te ondernemen.

Slechts één man, waarvan men zegt dat deze verbonden is met de Identitariërs, werd om 15:00 uur betrapt op het bezit van een geïmproviseerd wapen en is gearresteerd. Hoewel men beweert dat deze  individu een rechts-extremist is, verklaarde Patrick Lennart, mede-leider van de Oostenrijkse tak van de Identitaire beweging, dat de man geen deel uitmaakt van hun groep.

Het is niet de eerste keer dat er linkse Antifa leden worden gearresteerd voor het plannen of plegen van gewelddadige acties.

In 2016 gooiden gemaskerde leden van de Antifa tijdens een demonstratie bakstenen van de daken van gebouwen in Wenen, Oostenrijk, waarbij een Identitaire activist op zijn hoofd werd getroffen, en in coma raakte.

De Berlijnse regering bracht vorig jaar een rapport uit – een maand voor de terreuraanslag op de kerstmarkt, waarbij een dozijn mensen werden vermoord – waarin werd beweerd dat extreemrechts de grootste bedreiging vormde voor Berlijners en dat extreem-links zelfs niet de moeite waard was om te vermelden.

Na de massale rellen tijdens de Hamburg G20 dit jaar, hebben sommigen in de Duitse media zich uitgesproken tegen extreem links geweld. Ulf Poschardt, hoofdredacteur van de krant Die Welt, schreef: “Hun zwarte kostuum onthult dat hun esthetiek is geïnspireerd op de zwarte shirts van Mussolini. Ze gedragen zich als fascisten. Ze wekken angst en onzekerheid op.”

Op het moment van deze publicatie hebben Der Spiegel en Der Standard hun originele verhalen niet gecorrigeerd of ingetrokken.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/11/27/fake-news-german-media-falsely-proclaims-arrest-identitarians/

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5812 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Nepnieuws: Duitse media publiceren valselijk de arrestatie van 15 Identitarians –  terwijl het Antifa leden zijn die werden gearresteerd

  1. Shadow1100 // november 28, 2017 om 09:51 //

    Antifa / Black bloc: Het door George Soros en de linkse kliek gefinancierde TUIG dat georganiseerd probeert de Westerse samenleving te ontwrichten. Kijk naar de G20 rellen in Hamburg. 500 Politiemensen gewond. Schandalig! Van mij mag er met scherpe munitie op geschoten worden……..!!!!

    Liked by 2 people

  2. Dat wat er in de 2e WO aan gruwelijkheden plaats vond is nog maar een schijntje van wat de huidige weldenkende mens te wachten staat die z’n bek lostrekt. De totalitaire globalisten zullen dit wel winnen omdat er nauwelijks nog mensen zijn die behoudens schreeuwen, wat tijdelijk nog is toegelaten, verder niks (durven te) doen. De ene democratische stroming na de andere wordt stilletjes volledig overgenomen en gevuld met marxisten. Het is voorbij. Ga denken aan emigreren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: