Nieuw

Maxima – de Nederlander bestaat niet – maakt propaganda voor de omvolking

Máxima bezoekt vluchtelingen in vroegere Bijlmerbajes

Koningin Máxima heeft vanmiddag een werkbezoek gebracht aan de Refugee Company in Amsterdam. Deze sociale onderneming ondersteunt nieuwkomers in Nederland bij het opdoen van werkervaring, met als doel een betaalde baan te vinden of een eigen bedrijf op te zetten. De organisatie wordt ondersteund door het Oranje Fonds en is gehuisvest in de vroegere Bijlmerbajes. WNL >>


Amsterdam geeft 1000 asieljihadi’s de gedroomde uitvalsbasis op de duurste A-locatie van het land


Zohreh, met haar twinkelende ogen, vertelt haar succesverhaal aan koningin Máxima, tijdens haar onaangekondigde werkbezoek aan het initiatief voor vluchtelingen in de hoofdstad. In de voormalige wasserij van de Bijlmerbajes worden hier steeds meer statushouders en asielzoekers de arbeidsmarkt op geholpen. Door te koken. Zeefdrukken te maken. Zonnepanelen te leren repareren. Of door voortreffelijke koffie te zetten. Met trillende handen van de zenuwen bereiden barista’s-in-opleiding uit Afrika en Syrië op haar uitdrukkelijke verzoek van Hare Majesteit zelf een dubbele espresso van haar. Ze kijkt bewonderend toe. ,,Zo’n precies afgemeten kopje koffie heb ik nog nooit gehad’’, moedigt ze de barista’s aan.


De BV Zorreguieta


Dus luistert ze tijdens haar werkbezoek. Stelt vragen. Vraagt door. Stelt vluchtelingen die moeite hebben met de Nederlandse taal op hun gemak door te zeggen dat ze weet hoe moeilijk het is. En redt de situatie als een snerpend brandalarm minutenlang door het oude gevangenisgebouw loeit. Mensen van de organisatie lopen met hoofden zo rood als een brandblusser rond, in verwoede pogingen de herrie zo snel mogelijk te stoppen. Máxima lijkt juist wel te genieten van de chaos, van het gedoe. Ze giert: ,,Ah, dat gebeurt bij ons thuis ook zo vaak – dat het brandalarm afgaat. Staat er weer een toaster te roken.’’ Iedereen lacht, uit pure opluchting. De koningin ook. AD >>


Beatrix liet paleizen verkrotten


Het leidt geen twijfel aan welke kant de Oranjes staan. Deze echte eigenaren van Nederland wensen zich een ander volk. Een volk dat vele punten minder IQ heeft, zodat ze niet in de gaten hebben dat ze als slaaf gehouden worden. Deze criminele groepering heeft met dat doel zelfs de Bilderberg groep opgericht om de macht te behouden. Daar worden de komende premiers en vice-premiers van Nederland altijd geïnstrueerd. Verkiezingen zijn voor de schijn. Samsom werd uitgenodigd en de PvdA zat in de volgende coalitie, Pechtold en Ollongren werden uitgenodigd en zie wie nu vice-premier is. Nederlandse coalities zijn voorgekookt, al ver voor er verkiezingen hebben plaatsgevonden.

Zie ook:

Feodale Oranjes nog steeds van plan Nederlanders opnieuw als lijfeigenen te houden

7 hardnekkige fabels over ons Oranje Koningshuis

We worden weer eens opgelicht door de Oranjes

‘Prins Bernhard heeft geen 102, maar 349 panden in Amsterdam’

Nederland wordt geregeerd door is bezit van Shell, Unilever, Akzo-Nobel en Philips Willem A. en Maxima Z.

Bezittingen Oranje-Nassau

Stinkend rijke miljardairs familie steelt nog eens tientallen miljoenen van Nederlandse bevolking

Beatrix en de koppensnellers

De Kroon misleid(t) ‘Angstvallig verborgen gehouden doofpotten van en onder Willem Alexander en Mark Rutte’

WimLex propt zijn bek vol met gouden lepels

Maxima steunt de mohammedaanse invasie

Zorreguieta’s betrokken bij Argentijnse Panama Papers

Joodse leerlingen in 1951 verwijderd uit klassen van prinsessen

Het hoertje van Klaas Bruinsma wil dat we met moslims contact maken

Willem en Maxima waren een dagje naar Buchenwald

Reconstructie: zo wordt het staatshoofd gecompenseerd voor betalen belasting

Ze integreert zo lekker in de familie. Op bezoek in Neurenberg

Heel veel meer over deze familie.

En nee, Geert Wilders, daar ga je dus niet vriendelijk bij op bezoek en daar spreek je niet je respect voor uit.

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8297 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Maxima – de Nederlander bestaat niet – maakt propaganda voor de omvolking

 1. Ik wist niet dat het een prins was en hij was een beetje dom. Zou dat op hetzelfde slaan. Laten ze lekker met zijn allen naar Argentinië emigreren. Net als Mugabe 10 miljoen mee en 150.000 per jaar. In ieder geval een stuk goedkoper. Paleizen en kastelen tegen de vlakte. Kan je aardig wat grond bouwrijp maken.

  Like

 2. Esperanza // november 29, 2017 om 00:03 //

  En belasting betalen door de boven ons gestelden, ho maar.

  https://nos.nl/artikel/2205018-beatrix-schenkt-landgoed-de-horsten-aan-willem-alexander.html

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 29, 2017 om 01:19 //

  Dus als ik het goed begrijp heeft Willem Alexander al die jaren in een huurhuis gewoond en is zijn moeder huisjesmelker ?

  Like

 4. Like

 5. Niet verwacht:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: